Home » , » «Όλοι μαζί, να φτιάξει το μαλλί!»: Kράξιμο σε Πρωτόππαπα,Βούλτεψη, Μπακογιάννη και Ρουσόπουλο (foto-videos).

«Όλοι μαζί, να φτιάξει το μαλλί!»: Kράξιμο σε Πρωτόππαπα,Βούλτεψη, Μπακογιάννη και Ρουσόπουλο (foto-videos).

Από askordoulakos , Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 | 3:55 μ.μ.

Με δυνατό «κράξιμο» δημοσιογράφων προς κάποια ξοφλημένα σκουπίδια του νεοφασιστικού πολιτικού προσωπικού της χώρας και συγκεκριμένα, κατά του Πρωτόππαπα, του Ρουσόπουλου, της Μπακογιάννη και της Βούλτεψη κατά την έξοδό τους από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ, τελείωσε η εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ένωσης συντακτών.

Σημειωτέον, ότι οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι απέτρεψαν την προγραμματισμένη παρουσία του βαλσαμωμένου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια. 

 Σ.σ. Το blog δεν είναι υπεύθυνο (αν και θα το θέλαμε πολύ) για τα «γαλλικά», που ακούγονται κατά των ως άνω χοντρόπετσων δοσιλόγων.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:29 μ.μ.

ΜΑΤ εναντίον Φιλιππάκη και άνεργων δημοσιογράφων για να μην εμποδιστεί η είσοδος Σαμαρά στη φιέστα!

Μέσα στην ΕΣΗΕΑ ο Σαμαράς και απέξω τα ΜΑΤ απώθησαν τα μέλη της!

Σοκ στην ΕΣΗΕΑ. Στον εορτασμό των 100 της χρόνων από την ίδρυση της, αντί για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, πήγε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς. Αντιθέτως, για τους ελάχιστους δημοσιογράφους που διαμαρτύρονταν για την χωρίς ουσία φιέστα την ώρα που ο κλάδος είχε διαλυθεί, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έστειλε τα ΜΑΤ! Ενώ λοιπόν που το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και επιφανείς δημοσιογράφοι υποδεχόταν τον άνθρωπο που έβαλε την υπογραφή του στην καταστροφή της χώρας, στους συγκεντρωμένους διαμαρτυρόμενους υπήρχε η “έκπληξη” των ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις που παρατάχθηκαν μπροστά από το σπίτι της ΕΣΗΕΑ, δεν επέτρεπαν την είσοδο και περικύκλωσαν την Πόπη Χριστοδουλίδου και τον επί πολλά χρόνια αστυνομικό συντάκτη, Γιώργο Φιλιππάκη. Τελικά, μπροστά σε αυτή τη διπλή ντροπή, κατέβηκαν στην είσοδο η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου και ο πρώην προέδρός της Νίκος Κιάος και ζήτησαν να αποχωρήσουν. Τελικά οι δημοσιογράφοι απωθήθηκαν στο απέναντι πεζοδρόμιο της οδού Ακαδημίας για να προσέλθει ο άνθρωπος που έκλεισε την ΕΡΤ. Στη συνέχεια προσήλθαν η σημερινή εκπρόσωπος Τύπου και πολιτική προϊσταμένη της ΝΕΡΙΤ, Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην υπουργός Τύπου της κυβέρνησης Σημίτη, Χρήστος Πρωτόπαπας, η πρώην υπουργός, Ν. Μπακογιάννη κι άλλοι.

Το κάλεσμα των ανέργων δημοσιογράφων

Για τη σημερινή πρόσκληση των «συνδικαλισταράδων» της ΕΣΗΕΑ προς τον πρωθυπουργό, οι άνεργοι δημοσιογράφοι είχαν εκδώσει πριν μερικές ημέρες την εξής ανακοίνωση – κάλεσμα:

Η ΕΣΗΕΑ γιορτάζει με αγώνες.

Με κινητοποιήσεις.

Με μάχες για τα μέλη της.

Η ΕΣΗΕΑ είμαστε όλοι μας.

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014, στις 11.30 το πρωί , έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, όλοι μαζί για να διατρανώσουμε πως δεν θέλουμε στο ΣΠΙΤΙ μας προέδρους , που μαύρισαν τη ζωή μας, υπογράφοντας ανερυθρίαστοι την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το φασιστικό μαύρο στην ΕΡΤ!

Δεν θέλουμε φιέστες και πανηγύρια.

Είμαστε σωματείο δεν είμαστε τσαγερί, για να πίνουν “τσάι με …συμπάθεια” με πολιτικούς “δολοφονικών” μνημονίων του κλάδου μας και του λαού, οι “κυρίες των τιμών”…

Αγώνας για να ανατρέψουμε όσους θέλουν ένα σωματείο “κλειστό κλάμπ” για την προβολή τους…

Η ΕΣΗΕΑ ανήκει σε όλους μας. Και όχι σε πλειοψηφίες, που δίνουν χρήματα για να γυαλίσουν τα μάρμαρα και αδιαφορούν για τους ανέργους, για τους ελεύθερους εργαζόμενους της ΕΡΤ, για τους απολυμένους, τους συναδέλφους, που πληρώνονται με ψίχουλα και μπλοκάκι, τους απλήρωτους, τους χαμηλόμισθους, τους απόμαχους της πένας, που περνούν πολύ δύσκολα, τους δημοσιογράφους που παρά τις αντίξοες συνθήκες, δίνουν την μάχη τους για την πραγματική και ουσιαστική ενημέρωση του πολίτη.

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:36 μ.μ.

ο μόνος τρόπος για να βρεθούν οι 180 βουλευτές είναι να προκληθεί χάος, να προκληθεί πανικός, οι πολίτες να αισθανθούν ότι απειλούνται οι καταθέσεις τους και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ.Αν αυτό το παραμύθι πείσει ορισμένους αναποφάσιστους Ανεξάρτητους βουλευτές ή Ανεξάρτητους Έλληνες να ψηφίσουν Aν δεν πετύχει, στις εκλογές θα πέσει το ίδιο παραμύθι ο λαός με αυτά τα διλήμματα τι θα κάνει; Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι ...στους κλέφτες τους αποστάτες ,τα λαμογια , τους αλήτες

14 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:42 μ.μ.

Χα χα χα ρε Βαθύ εσείς εδώ δεν χτυπούσατε τους κομμουνιστές της ΕΣΗΕΑ
Με facebook αναρτήσεις των ξεπουληταδων των αγώνων Καρούτζου, Σομπολα;

Καλα στη μια ανάρτηση υποστηρίζεται τους πουλημένους ΣαμαροΒενιζελικους και Συριζεους για να χτυπήσετε τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ και εδώ οικειοποιειστε τον αγώνα του;

Καλα ρε ξέρετε τι πα να πει τσιπα;

http://leninreloaded.blogspot.se/2014/12/blog-post_15.html


Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:19 μ.μ.

Ρε παιδιά του Β. Κ. λυπηθήτε μας. Κόφτε επιτέλους αυτόν τον βαρεμένο απ΄το μαντρί του Περισσού. Αυτός δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να μπαίνει σε κάθε αναρτηση και να διαφημίζει έμα μπλοκ του ΚΚΕ. Σεβαστείτε επιτέλους τους αναγνώστες σας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger