Home » , » 2 Βίντεο με τοποθετήσεις του Σπύρου Χαλβατζή και της Ζωής Κωνσταντοπούλου

2 Βίντεο με τοποθετήσεις του Σπύρου Χαλβατζή και της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 | 4:40 π.μ.

Ανάμεσα στους άλλους στην μεταμεσονύχτιο τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος στο τηλεοπτικό κανάλι «ΚΟΝΤΡΑ» ήταν και ο Σπύρος Χαλβατζής.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ έκανε αρχικά μια τοποθέτηση για την σκοπιμότητα και τον ρόλο που εξυπηρετούν οι δημοσκοπήσεις επισημαίνοντας τις τεράστιες διαφορές που παρουσιάζουν οι «φανερές» και οι «μυστικές» δημοσκοπήσεις.

Από κει και πέρα έκανε μια σύντομη πολιτική ανασκόπηση για την σημερινή κατάσταση υπογραμμίζοντας γιατί κατά την άποψη του γιατί πρέπει να ενισχυθεί κοινοβουλευτικά το ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές.


Στην ίδια εκπομπή καλεσμένη η βουλευτής του Σύριζα, Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε μια εκτενή αναφορά στα πολιτικά δρώμενα, εκφράζοντας την βεβαιότητα της ότι το κόμμα της θα αναλάβει την κυβερνητική εξουσία, περιγράφοντας ποιες θα είναι οι προτεραιότητες μιας κυβέρνησης με κορμό τον Σύριζα. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2015 στις 4:57 μ.μ.

Εξαιρετική όπως πάντα η Κωνσταντοπούλου!

Ανώνυμος
11 Ιανουαρίου 2015 στις 2:54 μ.μ.

Εξαιρετικο οπως παντα ο Χαλβατζης και ιδιαιτερα στο τελος με την φαρμακερη απαντηση στον προβοκατορα για το οτι ο Πλαστηρας δολοφονησε Μπελογιαννη Μπατση Αργυριαδη Καλουμενο ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger