Home » , » ΝΔ: κάναμε τη χώρα "γήπεδο".

ΝΔ: κάναμε τη χώρα "γήπεδο".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 | 2:50 π.μ.


Γράφει ο mitsos175

Πολύ πλάκα και ειρωνικά σχόλια λόγω της νέας κουταμάρας του προσωρινού αρχηγού της ΝΔ. Το πρώτο σημείο που ξελιγώνεσαι στα γέλια είναι που δείχνει το πόδι κάποιου και μετά το δοσίλογο να πιάνει τη μπάλα. Κλασικό κόλπο, που χρησιμοποιείται στις ταινίες, αλλά ότι θα έβαζαν και κασκαντέρ για ένα πιάσιμο, αυτό δεν το περίμενα. Μα σε όλα ανίκανος;

Αμ για τους διαλόγους τι να πω; Ας βγει πραγματικά έξω να μιλήσει και μετά τα λέμε. Μαζεύει δίπλα μερικά πιτσιρίκια για να πει τι άλλο; Παραμύθια! Αυτή είναι όλη κι όλη η ΟΝΝΕΔ κι η ΜΑΚΙ; Να μη πω καν τι αισθήματα προκαλεί, που πάλι εκμεταλλεύεται τ' ανήλικα.
Εκεί που ρωτάει αν "έτσι είναι" δεν είναι καθόλου έτσι. Γιατί δεν κατάφερε τίποτα άλλο παρά να καταστρέψει την Ελλάδα. Μια διαρκής ανθρωποθυσία στο βωμό των δανειστών χωρίς κανένα ορατό τέλος.

Εμείς ξέρουμε που μας έφτασε. Στο απροχώρητο: Με ανεργία ρεκόρ, με ανθρώπους να πεθαίνουν από το κρύο, περικοπές σε Ασφάλεια, Υγεία και Παιδεία, μειώσεις μισθών και συντάξεων, απολύσεις, αστέγους, διώξεις και καταπάτηση βασικών Ελευθεριών.
Παραδέχεται τα χάλια του, όταν λέει, ότι θα γίνει η χώρα σοβαρή, κανονική. Επομένως τώρα δεν είναι. Ίσως γίνει στις 26 που θα χάσει τις εκλογές. Γιατί σήμερα είναι μια αποικία, ένα πεδίο βολής οικονομικών όπλων.

Μετά λέει το απίστευτο ανέκδοτο για το αύριο, αυτός που έκλεισε σχολεία και Πανεπιστήμια, άφησε τους μαθητές και τους γονείς τους χωρίς τροφή, θέρμανση και χωρίς εκπαιδευτικούς, που ξεπουλάει συστηματικά τον πλούτο της χώρας, τα βουνά της, τις παραλίες και τα νησιά της, στερώντας τα από τις μελλοντικές γενιές.
Καταλαβαίνει τώρα κι πιο δύσπιστος, γιατί δεν ψηφίζουν "κατ' εντολή Σαμαρά" 100.000 νέοι ως επί το πλείστον άνεργοι ψηφοφόροι, που βλέπουν μαζί με όλους εμάς ένα αλαζονικό και κυνικό δοσίλογο, να αυτοκτονεί επικοινωνιακά μέσα στον πανικό του.

"Συνέχισε να προπονείσαι κι εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε" είπε, αλλά εννοούσε, συνέχισε να μας πιστεύεις κι εμείς θα συνεχίσουμε να ΣΕ δουλεύουμε. Κι Αντώνη: Πλατεία. Αν το πρόσεξες, δεν παίζουν σε γήπεδο ούτε σε χορτάρι, σε πλατεία έπαιζαν. Όσο για το γήπεδο, την Ελλάδα πράγματι "γήπεδο" την κατάντησες. Δεν εννοώ γήπεδο για σεξουαλικά αγωνίσματα, αν κι ίσως αυτό να το υπονοείς εσύ με τόση "τσόντα" στα ψηφοδέλτια. Λέω ότι δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Και που είσαι! Σ' έχουν πάρει όλοι χαμπάρι, μην καπνίζεις το χορτάρι. Του γηπέδου εννοώ, δεν καπνίζεται, κάνει παρενέργειες. Πρόσεξες το χαζοχαρούμενο ύφος του Σαμαρά; Από το καπνιστό γκαζόν είναι. Λένε ότι βγαίνει και σε αντικαταθλιπτικά χάπια...

Υποτρίζουν ότι μας λένε αλήθεια: Καταλήγουν έτσι την πιο σπαρταριστή αυτογελοιοποίηση που έχω δει ποτέ. Μα είναι φανερό! Δυο βδομάδες πριν τις εκλογές θυμήθηκαν να πουν την "αλήθεια". Όπως την έλεγαν τόσο καιρό; Που διαψεύστηκαν "μόνο" κάνα δυο χιλιάδες φορές; Που είπαν ψέματα σε 24ωρη βάση; Ο Σαμαράς κι Βαρόνος Μινχάουζεν, μονάχα αυτοί οι δυο λένε τόση αλήθεια. Μ' άρεσε η αυτοχειρία του όμως. Έριξε τη ΝΔ κάτω από 13%. Συνέχισε Αντωνάκη να δούμε πόσα αυτογκόλ θα βάλεις...

Ο ορισμός του αυτοσαρκασμού είναι και μια διαφήμιση των βολεμένων της ΟΝΝΕΔ για την ανεργία. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Ας έχουν έτοιμες τις ενέσεις με τα ηρεμιστικά το βράδυ των εκλογών. Θα τις χρειαστεί κι ο τσοπάνης και τα γαλάζια γίδια.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
11 Ιανουαρίου 2015 στις 3:17 π.μ.

Υπαρχουνε πολλα σχολια στο διαδικτυο που αναφερουν οτι μπορει να παιζει μπαλα ουσιαστικα με το γηπεδο της Αεκ.
Τωρα βεβαια γιατι η δεξια θελει να κανει γηπεδο η Αεκ το οποιο
θα λεγεται
Αγια Σοφια που ειναι η εδρα της Ορθοδοξιας,
θα μοιαζει με την Αγια Σοφια εξωτερικα το γηπεδο
θα εχει αρχιτεκτονικο συμβολισμο σε ενα μερος των τειχων της Κων/λης που δεν προκειται να ξαναπεσουν
(δηλαδη να παρει η Ελλαδα την Κων/λη ουσιαστικα)
θα εχει θυρες ονοματα πολεων της Κων/λης
ενω συγχρονως η Αγια Σοφια βρισκεται στην Τουρκια..
Αεκ σημαινει αθλητικη ενωση Κων/λης
εχει και το δικεφαλο αετο..
Η χαρα του Αδωνι στη βουλη( ειμαστε ολοι Αεκ ειπε!)
του Παναγιωταρου και της χρυσης αυγης που ανεφερε μεσω του σαιτ της οτι το γηπεδο συμβολιζει
τις αλυτρωτες πατριδες(!!) ειναι ενδεικτικη της φυσης του γηπεδου.
Τα λεμε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger