Home » , » Δυο βίντεο με τις τοποθετήσης του Θ. Παφίλη και του Α. Αλαβάνου στην εκπομπή του Πρετεντέρη

Δυο βίντεο με τις τοποθετήσης του Θ. Παφίλη και του Α. Αλαβάνου στην εκπομπή του Πρετεντέρη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015 | 2:20 π.μ.

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη "Ανατροπή" ανάμεσα στους άλλους καλεσμένους ήταν και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης καθώς και ο Αλέκος Αλαβάνος επικεφαλής του Σχεδίου Β' (Συνεργάζεται στις εκλογές με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Ο βουλευτής του ΚΚΕ εκτίμησε ότι όλη η αντιπαράθεση που γίνετε περί χρεοκοπίας μεταξύ Ν.Δ και Σύριζα είναι πλαστή και «βολεύει και τους δυο μονομάχους».  Και τα δυο αυτά κόμματα, σύμφωνα με τον ίδιο δέχονται το ευρώ την Ε.Ε καθώς και το Ευρωπαϊκό πλαίσιο και οι διαφωνίες τους δεν είναι επί της ουσίας. Είχε αντιπαράθεση με τον υποψήφιο βουλευτή του «Ποταμιού» Τατσόπουλου και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του περιγράφοντας συνοπτικά την πρόταση του ΚΚΕ για να βγούμε απ’ την καπιταλιστική κρίση.

Απ την πλευρά του ο Α. Αλαβάνος αφού περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που βιώνει σήμερα ο ελληνικός λαός υπογράμμισε ότι ο μοναδικός τρόπος για να αναστραφεί η κατάσταση είναι να υπάρξει μια πολιτική ρήξης με τους δανειστές ,κηρύσσοντας στάση πληρωμών, βγαίνοντας από την Ευρωζώνη και επιστρέφοντας σε εθνικό νόμισμα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η έντονη αντιπαράθεση που είχε με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Παντελή Καψή.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger