Home » , » Ποιός πληρώνεται από ποιόν.

Ποιός πληρώνεται από ποιόν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 | 10:19 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Η ιστορία της δεξιάς είναι γεμάτη από εκβιασμούς, νοθείες, εξαγορές, βία, όλα όσα έχουν μετατρέψει την "περίφημη" αστική δημοκρατία σε κουρελού.
Είναι τόσα πολλά τα παραδείγματα που, αν τα αναφέρουμε όλα, θα χρειαστούμε 24 ώρες μόνο να τα απαριθμήσουμε:

Οι εκλογές βίας και νοθείας 29/10/1961, όπου ο "θείος" Καραμανλής έκανε εκτεταμένη τρομοκρατία εναντίον όλων των αντιπάλων του, ιδιαίτερα εναντίον των Αριστερών και βέβαια "μαγείρεψε" τα αποτελέσματα. Κομμένα ραμμένα στα μέτρα τους και εντελώς πλαστά ήταν τα νόθα δημοψηφίσματα, όπως αυτό του 1935 που ψήφισαν από τους πεθαμένους μέχρι τα δέντρα κι τις πέτρες. "Μόνο 350.000 ανύπαρκτοι εκλογείς".
Φυσικά το μενού της δεξιάς περιλαμβάνει εξαγορές και αποστασίες με τις πρώτες να οδηγούν στις δεύτερες. Χαρακτηριστική περίπτωση του 1965, όπου πληρώσαμε σαν χώρα πολύ ακριβά τις "υπηρεσίες" του μπαμπά τις Ντόρας στα Ανάκτορα.

Για όλα τα παραπάνω κανείς ποτέ δεν τιμωρήθηκε. Έτσι αποθρασυνόμενη αλλά πανικόβλητη η Νέα Δικτατορία (ΝΔ) φρόντισε να δώσει σήμερα βουλευτική ασυλία σε όλους όσους ψήφισαν τον εκλεκτό της για Πρόεδρο της δημοπρασίας. Μια δημοπρασία που έβγαλε στο σφυρί ότι καλύτερο είχε να προσφέρει αυτός ο τόπος.

Τα γεγονότα που κατήγγειλαν βουλευτές των ΑΝΕΛ, αποσιωπήθηκαν και κουκουλώθηκαν, χωρίς στην ουσία έρευνα και απόδοση ευθυνών σε κανένα. Τα "3.000.000 € το κεφάλι" πήγαν τζάμπα, η κομματική επιλογή Προέδρου αποδοκιμάστηκε, τα σχέδια πολιτικής ανωμαλίας δεν πέρασαν και όπου να 'ναι ο Σαμαράς, ο υπηρέτης του Μνημονίου, θα φορτωθεί όλες τις αμαρτίες από το νέο γαλάζιο αρχηγό, που θα είναι μάλλον ο ακροδεξιός Βορίδης, ακόμα χειρότερος δηλαδή, μιας και για τον Αβραμόπουλο υπάρχουν φήμες, ότι έχει πολλούς "σκελετούς" στη ντουλάπα του. Ο Βόριδης πάλι έχει βγάζει τους δικούς του "σκελετούς" βόλτα εξοπλίζοντας τους με τσεκούρια, έτοιμα να κόψουν από κεφάλια Κομμουνιστών μέχρι θέσεις εργασίας, μισθούς και συντάξεις...

Η ΝΔ μπροστά στη συντριβή μες την απελπισία της κάνει πράξη την παροιμία "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης". Ενδόμυχα όμως θέλει να βοηθήσει λίγο τη ΔΗΜΑΡ να κόψει ψήφους από άλλους.
Ο κόσμος μισεί τόσο τη ΝΔ, που όποιον κατηγορεί, γίνεται συμπαθής. Με εξαίρεση όμως τον Κουβέλη. Γιατί ο Κουβέλης φοβήθηκε το "ξύλο" που θα του έριχνε ο κόσμος και δεν πήρε το "γαλάζιο πακέτο", όχι ότι δεν το ήθελε. Φρόντισε να βοηθήσει το Σαμαρά κάνοντας το δεκανίκι, κάτι που γνώριζε πως θα κατέστρεφε εκλογικά τη ΔΗΜΑΡ. Το ποσοστό του λοιπόν δεν ανεβαίνει με τέτοια κόλπα νεοδημοκρατών, που φυσικά λένε τόσα ψέματα, ώστε έχουν καταντήσει να ζουν στο δικό τους φανταστικό κόσμο. Αν κάποιος μιλούσε για "εξαγορά", αυτή θα ήταν η συμμετοχή του Φώτη στη συγκυβέρνηση, όπου ψήφισε ακροδεξιές πολιτικές σε αντίθεση με όσα έλεγε προεκλογικά.

Γιατί αυτός που πουλιέται είναι όποιος στηρίζει - ψηφίζει τη λεηλασία μέσω των προδοτικών μνημονίων. Είναι αυτός που δεν ενδιαφέρεται για τα εκατομμύρια ανέργων, αστέγων, για τους μισθούς και τις συντάξεις που πετσοκόβονται παρά μόνο για τη καρέκλα. Ξύδι νεοδημοκράτες. Εμείς θα απολαύσουμε τη συντριβή σας και θα τιμωρήσουμε κάθε "τσόντα" που σας στήριξε. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger