Home » » Ανέκδοτα μας λέει η Ραχήλ Μακρή ή κατασκευάζει δημοσιεύματα η ιστοσελίδα του "κομιστή";

Ανέκδοτα μας λέει η Ραχήλ Μακρή ή κατασκευάζει δημοσιεύματα η ιστοσελίδα του "κομιστή";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015 | 10:32 μ.μ.

Μόνο σαν κρύο ανέκδοτο μπορεί να θεωρήσουμε τα λεγόμενα –αν όντως είναι υπαρκτά- της ανεξάρτητης βουλευτίνας,  Ραχήλ Μακρή, που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του «κομιστή».
Ότι δηλαδή, αφού απέτυχαν οι συνομιλίες της με τον Σύριζα, να ενταχτεί στα ψηφοδέλτια του η προερχόμενη από τους ΑΝ.ΕΛ βουλευτίνα, τώρα η Ρ. Μακρή συζητάει με στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να συμμετάσχει στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές μέσα από τα ψηφοδέλτια της συγκεκριμένης συλλογικότητας.

Αντιγράφουμε:

«Μου πρότειναν να είμαι υποψήφια στη μονοεδρική των Γρεβενών και όχι στην Κοζάνη, όπου είναι η βάση μου και εκλέγομαι», είπε η ανεξάρτητη βουλευτής μιλώντας στο protothema.gr
Σε αδιέξοδο φαίνεται να καταλήγει για την ώρα η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με Ραχήλ Μακρή. Οπως αναφέρει η ίδια μιλώντας στο protothema.gr η πρόταση που της έκανε η Κουμουνδούρου είναι «ανεδαφική», εξηγώντας ότι «μου πρότειναν να είμαι υποψήφια στη μονοεδρική των Γρεβενών και όχι στην Κοζάνη, όπου είναι η βάση μου και εκλέγομαι. Θεωρώ ότι είναι αδύνατον μέσα σε 20 ημέρες να διεξάγω έναν αξιοπρεπή αγώνα σε μία περιοχή που δεν την γνωρίζω και δε με γνωρίζουν».

Ωστόσο, η ίδια σημειώνει ότι οι πόρτες δεν έχουν κλείσει, αν και προσθέτει πως ήδη έχουν ξεκινήσει συνομιλίες με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κοινός τόπος για να κατέβει υποψήφια στην Κοζάνη με τον συγκεκριμένο συνδυασμό.

____________

Σχόλιο σχετικά με τα δημοσιεύματα για κάθοδο της Ραχήλ Μακρή με τη ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα για εκλογική κάθοδο της Ραχήλ Μακρή με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην περιφέρεια Κοζάνης, η Τοπική Επιτροπή Κοζάνης διευκρινίζει ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει κάνει πρόταση και προχωρά σε πολιτική και εκλογική συνεργασία μετωπικής προοπτικής με συγκεκριμένες αριστερές ανατρεπτικές δυνάμεις και αγωνιστές/τριες, δοκιμασμένες και σταθερές στον αγώνα για την ανατροπή της αντιδραστικής μνημονιακής πολιτικής των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για έξοδο από την ΕΕ, το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ, με αντικαπιταλιστικό και διεθνιστικό προσανατολισμό, που οριοθετούνται τόσο από τη διαχειριστική κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την αδιέξοδη πολιτική του ΚΚΕ.

Σε αυτή την κατεύθυνση, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χωρίς να μοιράζει «πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης», δεν συζητά εκλογικίστικου χαρακτήρα συνεργασίες, αλλά καλεί όσους και όσες συμφωνούν, σε στήριξη αυτού του πλαισίου στις εκλογές και, πάνω από όλα, σε στράτευση και συσπείρωση ευρύτερων δυνάμεων στον αγώνα για μια εργατική και λαϊκή αντεπίθεση στις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν μετά τις εκλογές. Εκεί θα δοκιμαστούμε όλοι και όλες.

Τοπική Επιτροπή Κοζάνης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Κοζάνη 7 Ιανουαρίου 2015

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

7 Ιανουαρίου 2015 στις 11:45 μ.μ.

Χα χα χα χα
Λαικο μετωπο με την εθνική αστικη τάξη.

Σαν το ΕΑΜ δηλαδή.
Άντε να δούμε και το καινούργιο αντάρτικο της δραχμής.

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2015 στις 12:53 π.μ.

Η Δημοτική Αρχή Χαλανδρίου (ΣΥΡΙΖΑ*), εφαρμόζοντας πιστά το νόμο και την αστική νομιμότητα και ακολουθώντας την τακτική Δημάρχων της συγκυβέρνησης (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ), άσκησε έφεση κατά της θετικής πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε εργαζόμενες του ΚΕΠ Χαλανδρίου, που τους έδινε το δικαίωμα παραμονής τους στην εργασία. Με τον τρόπο αυτό τις οδήγησε στην απόλυση. Ανάλογες αντεργατικές αποφάσεις με προσβολή δικαστικών αποφάδεων απο την δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ που δικαιώνουν απολυμένους εργαζομένους και τελικά τους πετούν στο δρόμο υπάρχουν και σε άλλους Δήμους που θέλουν να λέγονται «αριστεροί» (ΛΑΡΙΣΑ).

Την απαράδεκτη αυτή απόφαση καταγγέλλει η Αγωνιστική Ενότητα Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου τονίζοντας ότι «εναρμονίζεται με τους μνημονιακούς νόμους και τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που τσαλαπατούν βασικά δικαιώματα και διεκδικήσεις των εργαζομένων, που στηρίζουν την απαγόρευση των προσλήψεων και την υποστελέχωση δημοτικών κοινωνικών υπηρεσιών».

Η παράταξη «καλεί τους εργαζόμενους:

Να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από την στάση αυτή της Δημοτικής Αρχής.

Να απαιτήσουν την επαναπρόσληψη των συναδέλφων.

Να διεκδικήσουν υπηρεσίες στελεχωμένες με μόνιμο και επαρκές προσωπικό που θα εξυπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες».

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος εξελέγη ΚΑΙ με την επίσημη στήριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς και των Οικολόγων Πράσινων:

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2015 στις 4:05 π.μ.

Χάνσελ και Γκρέτελ.
Ε όχι, δε σας πιστεύω. Δεν ξέρω γιατί μου κάνετε πλάκα αλλά αποκλείεται! Δεν μπορεί να είστε οι γνωστοί Χάνσελ και Γκρέτελ! - Μα γιατί; με ρώτησε το κορίτσι. - Γιατί είναι παραμύθι. Είναι απίθανο! Δεν πιστεύω λέξη. Το αγόρι με διέκοψε. - Βρε εδώ πίστεψαν κάποιοι, ότι η Ραχήλ θα πάει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και διαδόθηκε στο μισό διαδίκτυο. Πίστεψαν το ΓΑΠ, πίστεψαν το Σαμαρά, η ιστορία μας είναι το απίστευτο; Περίμενε ν' ακούσεις πρώτα. - Άντε ακούω. - Μίλα εσύ Γκρέτελ γιατί εμένα πονάει ο λαιμός, με γυροφέρνει γρίπη. Μα καλά, τι ψοφόκρυο κάνει εδώ μέσα; - Δε βάλαμε πετρέλαιο, θα κινδυνεύαμε με GREXIT. - Κατάλαβα, είπε ο Χάνσελ.
Η Γκρέτελ πήρε το λόγο. - Η ιστορία είναι σωστή. Μόνο που είχε μερικά κενά που θέλουμε να τα εξηγήσουμε. - Ακούω, είπα με δυσπιστία. Η Γκρέτελ άρχισε ξανά να μιλά. - Το όνομα της μάγισσας δεν ήταν "κακιά μάγισσα", αυτό ήταν κάτι σαν ψευδώνυμο, χαρακτηριστικό ας πούμε. Τ' όνομα της ήταν... Πλουτοκρατία! Πρόσεξα την έκπληξή σου. Θα σου εξηγήσω, πριν όμως, να σου πω, πως εγώ ήμουν εργάτρια κι ο αδερφός μου αστός, ελεύθερος επαγγελματίας... - Όπα περίμενε. Είστε πολύ νέοι και τότε, αν υπήρχατε, θα ήσασταν ακόμα νεότεροι. - Εξωτερικά δεν αλλάξαμε, αλλά το πως είναι άλλη ιστορία, πάντως έχεις ακούσει για την εργασία ανηλίκων παιδιών. Τότε συνηθίζονταν πολύ, κι όπως πάμε... στο μέλλον θα την ξαναβρούμε μπροστά μας. - Εντάξει, παρακαλώ συνέχισε. - Είχε πέσει πείνα και πήγαμε στο δάσος να μαζέψουμε κάνα χόρτο, φρούτο, ότι βρούμε. Πέσαμε πάνω στην έπαυλη "Καπιταλισμός". Μπαίνουμε μέσα, βρίσκουμε την Πλουτοκρατία, μας αρχίζει την πάρλα "εδώ είναι καλά" και τέτοια, και τέλος μας κάνει, η ρουφιάνα, ένα συμβόλαιο με κάτι ψιλά γραμματάκια. Μας έδωσε δυο γλυκά κι εμείς σαν μπούφοι υπογράψαμε. Από τότε μέναμε στον "Καπιταλισμό". Εμένα μου έβγαλε την πίστη στις δουλειές. Εργάτρια σου λέει, δούλευα και για μένα και για το Χάνσελ, που έτρωγε συνέχεια κι είχε φτιάξει κάτι κοιλάρες να! με το συμπάθιο... Χάνσελ! μη με διακόψεις, έτοιμος είσαι... Λοιπόν: Δουλειά από το πρωί ως το βράδυ για ένα ξεροκόμματο κι ούτε ένσημα, ούτε αργίες, τίποτα! Κι ο Χάνσελ να κοιτάει και να τρώει. (Εδώ έριξε μια λοξή ματιά στον αδερφό της, που έκανε πως σφύριζε αδιάφορα). Και κάποτε λέει η Πλουτοκρατία: "Τώρα περνάμε μια κρίση. Το φαί τελείωσε και θα φάω εσάς, όπως λέει το συμβόλαιο. Έχω όμως δίλλημα: Ν' αρχίσω από το Χάνσελ, που είναι παχύς, ή από σένα για ορεκτικό;" Την έπεισα ότι, αν άρχιζε από το Χάνσελ, εγώ θα έκανα κι άλλες δουλειές. Τα υπόλοιπα τα ξέρεις: Επαναστάτησα, την έστειλα στο διάολο και τη σκαπουλάραμε φτηνά. Πες μου τώρα, σου φαίνεται ακόμα παραμύθι;
- Τι να σου πω Γκρέτελ μου. Έχω δει εκδοχές κι εκδοχές της ιστορίας σας. Από βιβλίο, κινούμενα σχέδια, ταινία, μέχρι και... τσόντα. Αυτό, δεν το έχω ξανακούσει.
- Έτσι είναι Μήτσο μου. Τα ΜΜΕ της εποχής φταίνε. Η αλήθεια δεν ακούγεται εύκολα, όταν μάλιστα δεν συμφέρει. Τα παραμύθια έχουν μεγαλύτερη πέραση... mitsos175.

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2015 στις 12:09 μ.μ.

Προς τους κλακαδόρους της Αγωνιστικής Ενότητας Εργαζομένων: Η αλητεία σας βλέπω φτάνει μακρυά, αλλά ξέρετε ο δήμος εκ του νόμου είναι υποχρεωμένος να κάνει ένσταση. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει το "εκ του νόμου" ή θα έπρεπε να είναι ο Πελετίδης για να το καταλάβετε; Από εκεί και πέρα ρωτήστε αν οι εργαζόμενοι απολύθηκαν όντως ή όχι.

Αι στο διάολο τενεκέδες που παριστάνετε και τους κομμουνιστές.

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2015 στις 5:09 μ.μ.

@12:09 μ.μ.
Βάσει ποιου νόμου είναι υποχρεωμένος ο δήμος να κάνει ένσταση; Και δηλαδή δεν απολύθηκαν οι εργαζόμενοι; Από πού φαίνεται αυτό;

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2015 στις 5:21 μ.μ.

Απολύθηκαν κανονικότατα και με την βούλα των συριζωανταρσυοοικολόγων.Πως συμβαίνει και εναρμονίζονται πάντα με τα όσα προβλέπονται εκ του νόμου όλοι οι δημοτικοί άρχοντες πλην αυτών των Κομμουνιστών είναι μια έκδηλη απορία.Αλλά όταν επιλέγεις την θέση της ουράς της νέας πασοκοσαπίλας και σέρενεσαι πίσω της στα σωματία στις ομοσπονδίες στο κίνημα και στους δήμους αυτά τα αποτελέσματα έχεθς

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2015 στις 5:24 μ.μ.

Τι λες ρε τρομπα... ποιος σου το ειπε αυτο? Θες να απαριθμισουμε δημους οχι μονο εκει που πλειοψηφει το ΚΚΕ αλλα και αλλου που ο δημος δεν εκανε ενσταση?
Πχ. Νεα Σμυρνη.

Τενεκες και ψευτης εισαι εσυ.

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2015 στις 10:11 μ.μ.

οι εκτροφεις πιγκουινων στην οργανωση ανταρκτικής του κκε καταγγελουν το συριζα για παραμονη στο νατο! αι σιχτιρ κκεδες

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2015 στις 11:13 μ.μ.

Τι έγινε Βαθύ; Να με λένε αυτοί τρόμπα είναι καλά, να τους απαντώ σε χαλάει;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger