Home » , » Δημοσκόπηση για Ντόρα αρχηγό στη ΝΔ.

Δημοσκόπηση για Ντόρα αρχηγό στη ΝΔ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 | 10:51 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αγαπητές φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. Έχουμε την ατυχία να φιλοξενούμε σήμερα την Ντόρα, όχι τη διάσημη εξερευνήτρια, αλλά τη μούμια, που φιλοδοξεί να βγει ξανά από την κρύπτη της σαν τη νέα πληγή του Φαραώ. Κακώς ήρθατε, Ντόρα, πάρτε μια καρέκλα και παλουκωθείτε.

- Τι ευγενικός που είστε! Να καθίσω δίπλα στο μαγκάλι σας; Λούστηκα ξέρετε. - Θα ήθελα να σας κάνω προσάναμμα αλλά... Πραγματικά στάζετε, όμως αυτό δεν μοιάζει με νερό. - Μα όχι! Πλένομαι πάντα με αίμα εργαζόμενου, δίνει χρώμα στα μαλλιά. Την ιδέα την πήρα από μια παιδική μου φίλη, την Ελισάβετ Μπάθορι. Ήταν πλούσια, από σπίτι, και πηγαίναμε μαζί στο Αρσάκειο Καρπαθίων. Αν δεν είχε κάποια προβλήματα με το νόμο, θα την είχαμε στο Επικρατείας. Μοιάζαμε τόσο! Αγαπούσαμε το ίδιο τους φτωχούς.

- Ανατρίχιασα. Να μιλήσουμε για κάτι άλλο; - Μαγειρεύω τέλεια ότι βάζει ο νους: Αποστασίες, ίντριγκες, εκβιασμούς... Πήρα το ταλέντο του μπαμπά. - Από τη μαμά πήρατε κάτι; - Το βιβλίο συνταγών: Ο μπαμπάς εμπνέονταν, η μαμά κρατούσε σημειώσεις: Βύσσινο με παραθείο, ντολμαδάκια δεξιά, ξεροτήγανα στη φάκα... - Ντολμαδάκια δεξιά είπατε; - Αχ ναι! Είναι πάρα πολύ ωραία. Λοιπόν: Παίρνεις ένα φύλλο κουτόχορτο, βάζεις μέσα λίγο ρύζι Χιροσίμας, συνταξιούχο με τα κρεμμυδάκια, κιμά φρέσκου απολυμένου (ο ΜΑΤατζής να τον έχει χτυπήσει δυο φορές όχι μία), τα τηγανίζεις σε λάδι Siemens και... - Φτάνει, κατάλαβα. (Κακώς ρώτησα).

- Να σας πω τότε ένα γκάλοπ; - Αυτό περιμένουμε. - Ρωτήσαμε για το, αν ο αρχηγός της ΝΔ (Νοσφεράτου Δαγκώνουν) είναι μαλάκας. Οι περισσότεροι απάντησαν αρνητικά! - Πως έτσι; Μήπως ρωτήσατε μόνο τους δικούς σας; - Α όχι, δεν είναι μαϊμού! Ακούστε τις απαντήσεις: ΟΧΙ, γιατί το ίδιο κάνω κι εγώ: 10%. ΟΧΙ, γιατί έχει μικροφαλλία και δεν μπορεί 40%. ΌΧΙ γιατί είναι ακόμα χειρότερος 30%. Το αναμφισβήτητα ΝΑΙ, έχει μόνο 20%. Πρέπει να προβληματίσει την αντιπολίτευση, γιατί έτσι όπως φαίνεται στον κόσμο το θέμα, που κάποια ξένα ΜΜΕ ξεκίνησαν, είναι ασήμαντο. Πως αλλιώς να το δούμε άλλωστε, με μικροσκόπιο; Πιο μικρό κι από το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ (εδώ γέλασε ειρωνικά)... - Εγώ τώρα τι να πω; - Έκανα κι ένα γκάλοπ για μένα, που τα πάω θαυμάσια, αλλά ας μείνει μεταξύ μας για την ώρα, έτσι; - Όταν λέτε θαυμάσια; - Και οι τρεις της Τρόικα με βγάζουν "καταλληλότερο δήμιο". Στους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες προηγούμαι με διαφορά. - Ακούγεται, ότι θα ρίξετε τον αρχηγό σας μετά τις εκλογές και θα πάρετε εσείς τη θέση του. - Γιατί το λέτε; Εγώ δεν κρατάω κακία. Δεν θα τον βασανίσω καθόλου, γιατί έριξε το μπαμπά. Θα τον φάω αμέσως.

- Ψυχοπονιάρα μου! Για τη Χρυσή Αυγή, τι λέτε θα τους κάνετε το τραπέζι, όπως λέγεται; - Φυσικά, έχω στείλει πρόσκληση. Μόλις βγουν, θα έρθουν αμέσως. Όχι να το παινευτώ, αλλά μετανάστες ψητούς στο φράχτη μόνο εγώ μαγειρεύω τέλεια. Κι από ορεκτικά: Μωρά προσφύγων στην αρμύρα. Το νερό του Αιγαίου δεν θέλει καν βράσιμο, φτιάχνει τέλεια σούπα. - Ανακατεύτηκα. Δε φοβάστε μήπως σας καρφώσουμε καμιά σφήνα στην καρδιά; Μη σας γεμίσουμε με σκόρδο και σας πετάξουμε στους φούρνους που ετοιμάζετε για τους φτωχούς; - Όχι, στα πολιτικά ζόμπι είναι ανώφελο να δοκιμάσεις κάτι. Μόνο Επανάσταση μας πιάνει. Αλλιώς φροντίζεις απλά μη μας δώσεις ευκαιρία να σε δαγκώσουμε. Αλλά κάπου θα μας βρεις μπροστά σου, αν όχι τώρα στις επόμενες ή μεθεπόμενες εκλογές. Όσο για τη σφήνα μην ξεχνάς: Δεν έχω καρδιά μόνο φράγκα. Φεύγω τώρα. - Στο διάολο να πάτε. - Εκεί πηγαίνω στη ΝΔ, έχουμε σύσκεψη στα κεντρικά. Θα πούμε τέρμα τα νέα μέτρα ως τις κάλπες. Αντίο κι ελπίζω να μας δώσετε μια ευκαιρία να τελειώσουμε τα βασανιστήρια που αρχίσαμε μαζί. Μπουά ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

Κάθε ομοιότητα με τέρατα και συνομωσίες είναι απολύτως τυχαία. Αλήθεια σας λέω. Να μη σώσει ο Κουβέλης να ξαναδεί βουλή, αν δεν είναι σύμπτωση... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger