Home » , » "Εφυγε" ο σύντροφος Κωνσταντίνος Παπλωματάς

"Εφυγε" ο σύντροφος Κωνσταντίνος Παπλωματάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 | 6:39 μ.μ.


Εχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του, μόλις στα 50 του χρόνια ο κομμουνιστής δάσκαλος Κωνσταντίνος Παπλωματάς χτες το βράδυ  Ηταν από τα πιο δραστήρια μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ και Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου»..

Ο Κωνσταντίνος Παπλωματάς ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών..

Το «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ» εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στους συντρόφους του.
______________
   
Το ΔΣ του συλλόγου Εκπαιδευτικών Α’θμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του για τον αδόκητο χαμό του προέδρου του, συνάδελφου Κώστα Παπλωματά, και τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στην οικογένειά του ετούτη την τραγική ώρα. Πάντα πρώτος στους αγώνες, πάντα με ήθος, πάντα με το πείσμα του νικητή, το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο.
   
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 20/1/2015 στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών (πλησίον του ΙΚΑ Περιστερίου) στις 4:00 μ.μ. και θ’ ακολουθήσει η ταφή στο Κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου.
       
Το ΔΣ προκηρύσσει τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας από τις 1:15 μμ έως και 4:15 μμ για να μπορέσουν οι συνάδελφοι να παραστούν στην τελετή.
Θα κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του συλλόγου και θα εκφωνηθεί επικήδειος από μέλος του ΔΣ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
     
          Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
           ΠΑΠΠΑ ΙΩΑΝΝΑ                                                            ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
19 Ιανουαρίου 2015 στις 8:09 μ.μ.

Μαζι με τον Κωστα εσβησα κ το τηλεφωνο του. Ηταν κατι παραπανω απο συντροφος. Οσοι τον γνωριζαμε ας μεταφερουμε το παραδειγμα του στις νεες γενιες. Το παραδειγμα του κομμουνιστη, του συντροφου,του ανθρωπου με ηθος. Να σαι καλα Κωστα. Θα σε θυμομαστε

19 Ιανουαρίου 2015 στις 9:10 μ.μ.

Μένουν πίσω οι συντρόφοι σου να σε τίμουν Κώστα .Πόνους και οδύνη κερνά ο θάνατος σου παλικάρι μου.Παρέλύσα απο το ξεφνικό χαμού σου.Δεν θα ' σαι πια κοντά μας για να ψηλαφίζεις τα ωραία του σήμερα, να γέυεσαι τις μυρώδίες που φτάνουν απο το άυριο.Να καρπήσεις αυτά που θέρισες.Για αυτά που ονειρέυτηκες πάλεψες αγωνίστικες και εσύ ήλιο με τον ήλιο για τα μωρά σου και για όλους μας.Για όλο τον κόσμο τον απλό τον λαικό.Τους κολασμένους αυτής της γης ...Πέρνουμε σκυτάλη Κώστα και σύνεχιζουμε ... στον ίδιο δρόμο ... στο ίδιο μετερίζι ... αλλά Κώστα έφυγες νωρίς ...Εγινες σύντροφε μια μελωδία στο προσκλυτήριο των αθανάτων μια λάμψη στο απέραντο του Ουρανό στάλα γιομάτη στα πελάγη που ταξιδέυει ..

Δοξα και τιμή στα τιμημένα τέκνα του ΚΚΕ

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2015 στις 2:16 π.μ.

Εάν είναι ειλικρινείς όσοι τιμούν τον Κωνσταντίνο Παπλωματά θα υποστηρίξουν και θα συστρατευτούν με την σημαία που σκέπασε το φέρετρό του αλλιώς είναι υποκριτές και με την στάση τους τον φτύνουν αυτόν και ότι υποστήριζε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger