Home » , » Η διαφημιστική απάτη και ο κομπάρσος... «ΑΝΤΑΡΣΥΑ / Αλαβάνος»

Η διαφημιστική απάτη και ο κομπάρσος... «ΑΝΤΑΡΣΥΑ / Αλαβάνος»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 | 6:01 μ.μ.

Σε άρθρο που υπογράφεται με τα αρχικά Σ.Σ ο σημερινός «Ριζοσπάστης» εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την κατηγορεί ότι επιδίδεται σε μια «ξεκάθαρη προσπάθεια να στοιχηθεί ο λαός και το κίνημά του πίσω από μια αστική κυβέρνηση και τους αντιλαϊκούς στόχους της». Παραθέτουμε το κείμενο του «Ρ» -οι υπογραμμίσεις είναι του προτύπου- και φυσικά θα δημοσιεύσουμε και την απάντηση που σίγουρα θα υπάρξει από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.


Τις τελευταίες ημέρες πριν τη νέα συμφωνία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - AΝΕΛ για παράταση και επέκταση του μνημονίου, οι ομάδες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ / Αλαβάνου και η παράταξή τους στα πανεπιστήμια, η ΕΑΑΚ, μαζί με την παράταξη της κυβέρνησης (την ΑΡΕΝ), κατέθεσαν σε περισσότερους από 70 συλλόγους ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας ψηφίσματα στήριξης της διαπραγμάτευσης αυτής και μάλιστα καλούσαν σε συμμετοχή στις κυβερνητικές συγκεντρώσεις.

Πότε κάποιος είναι κομπάρσος;
Οταν την ώρα που ο Βαρουφάκης δηλώνει για τη διαπραγμάτευση «συμφωνούμε με το 70% του μνημονίου και 30% μέτρα του ΟΟΣΑ», εσύ -ΑΝΤΑΡΣΥΑ- καλείς τους φοιτητικούς συλλόγους να στηρίξουν αυτήν τη διαπραγμάτευση εντός των τειχών της ΕΕ.

Οταν την ώρα που από τις προγραμματικές δηλώσεις ο νέος πρωθυπουργός δηλώνει «σεβόμαστε τις δεσμεύσεις και τους κανόνες της ΕΕ», εσύ γράφεις στην ιστοσελίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ «να γίνει σαφές ότι απέναντι στο διευθυντήριο της ευρωλιτότητας δεν υπάρχει μόνο η κυβέρνηση. Υπάρχει και ένας λαός που βροντοφωνάζει "Ούτε βήμα πίσω"». Αν αυτό δεν είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να στοιχηθεί ο λαός και το κίνημά του πίσω από μια αστική κυβέρνηση και τους αντιλαϊκούς στόχους της, τότε τι είναι;

Οταν δίπλα στα πανό και τις σημαίες σου έχεις στην ίδια αλυσίδα όλη την αφρόκρεμα της «εθνικής ενότητας» και, άσχετα με το περιτύλιγμα, ενώνεις και εσύ τη φωνή σου με την υπόλοιπη αντιπροσωπεία της «εθνικής αντιπροσωπείας», όπως ο τέως «Βασιλιάς» Κοκός, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος κ.ά.

Οταν πριν 3 μήνες καταψήφιζες σε όλες τις σχολές της χώρας το πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ γιατί είχε «ρηχό περιεχόμενο» αλλά τώρα δεν είχες κανένα πρόβλημα να κατέβεις σε συλλαλητήριο με σύνθημα «ψωμί, σουβλάκι και Γιάννη Βαρουφάκη».

Οταν σε αυτά τα ψηφίσματα που μας έφερες στα ΔΣ είχες αίτημα τον αγώνα κόντρα στους εκβιασμούς της «γερμανικής κυβέρνησης, ΕΕ και ΕΚΤ», ξεχνώντας -όχι τυχαία- το ΔΝΤ και παρουσιάζοντας τα υπόλοιπα κοράκια εκτός της Γερμανίας ως φίλους μας. Μήπως θέλεις αγώνα με τις ΗΠΑ κόντρα στη Γερμανία; Με την «ποσοτική χαλάρωση» κόντρα στην «δημοσιονομική πειθαρχία»;

Με μία λέξη, κομπάρσος είναι οι ομάδες «ΑΝΤΑΡΣΥΑ / Αλαβάνου».
Πότε κάποια είναι απατημένη σύζυγος;
Ετσι ένιωσες όταν είδες το «e-mail Βαρουφάκη» στη θέση του «e-mail Χαρδούβελη»...
Οταν διαβάζεις για ιδιωτικοποιήσεις, μειώσεις δαπανών, νέα φοροληστεία του λαού, στήριξη ελαστικών σχέσεων εργασίας, στήριξη των voucher των 500 ευρώ και ξέρεις ότι για όλα αυτά εσύ την προηγούμενη βδομάδα καλούσες σε συγκεντρώσεις.

Οταν μιλάς για «αισιόδοξες εξαγγελίες του υπουργού Παιδείας» και μετά ακούς τον ίδιο υπουργό να λέει ότι η ΑΔΙΠ (όργανο που πρότεινε το Σχέδιο «Αθηνά 1» και 2) είναι αξιόπιστος οργανισμός, ότι οι γονείς που τα παιδιά τους θέλουν μετεγγραφή έπρεπε να προσέχουν τι δήλωσαν στο μηχανογραφικό, ότι θα προωθήσουμε τον Ευρωπαϊκό Χώρο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ότι δε θέλουμε να πειράξουμε το υποχρεωτικό όριο σπουδών...

Οταν σε ανακοινώσεις μετά τις εκλογές έλεγες: «Από τις 25 Γενάρη έχουμε πρωτοφανείς αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Από τη μία πλευρά έχουμε την κατάρρευση της δεξιάς (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) και από την άλλη έχουμε την αριστερά που συγκεντρώνει ποσοστά κοντά στο 43%». Αριστερά, λοιπόν, η κυβέρνηση που συμφώνησε σε παράταση και επέκταση του μνημονίου;

Οταν ακόμα και μετά το «κέρατο» επιμένεις... και τρέχεις από πίσω του. Γιατί δε σου έφτανε που καλούσες σε συλλαλητήρια την ώρα που μαγειρευόταν η επέκταση του μνημονίου, τώρα λες όλοι στο δρόμο για να μην ακυρωθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ! Δηλαδή ένα αντιλαϊκό πρόγραμμα γεμάτο νέα προνόμια για το κεφάλαιο, που θα τα παίρνει από τους φτωχούς για να τα δίνει στους εξαθλιωμένους. Οχι τόσος αντικαπιταλισμός... θα μας πέσει βαρύς.

Οταν απλά λέγεσαι... «ΑΝΤΑΡΣΥΑ / Αλαβάνος»...
Υ.Γ.: Είναι καιρός όσοι νέοι προβληματίζονται ριζοσπαστικά και έχουν γνήσια αγωνία για το μέλλον του λαϊκού και του φοιτητικού κινήματος, να πάρουν τα μέτρα τους. Δεν τους ταιριάζει ο ρόλος του κομπάρσου... Ας αφήσουν εκεί τον Δελαστίκ και την υπόλοιπη ηγεσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 25 σχόλια

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:37 μ.μ.

Συμφωνὠ με το πρόγραμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ψηφίζω ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές, αλλά σε ένα θέμα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ την πάτησε: στο θέμα της συνεργασίας των δυνάμεων της Αριστεράς στο μαζικό κίνημα. Τι να συνεργαστείς με αυτούς; Το κείμενο αυτό τα λέει όλα: ΒΟΘΡΟΣ το κόμμα του Περισσού, ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ, η ΑΥΡΙΑΝΗ της Αριστεράς, η επιτομή της ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ. Διάλογος με αυτούς; Σίγουρα θα αστειεύεστε! Σταλίνια; ΟΧΙ. Κάτι πολύ χειρότερο: ΜΑΦΙΟΖΟΙ και ΓΚΕΜΠΕΛΣ της αριστεράς!

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:23 μ.μ.

@7:37
Έτσι μπράβο παιδιά, πετάξτε τις "αντικαπιταλιστικές" μάσκες και βγάλτε όλο το αντικομμουνιστικό μίσος που κουβαλάτε! Ακολουθείτε κατά πόδας το αδερφό σας κόμμα, το ΣΥΡΙΖΑ στον κατήφορό του, όμοιοί του είστε και πολύ καλά κάνετε και συνεργάζεστε στο συνδικαλιστικό κίνημα και είστε ουρά του ως κόμμα κεντρικά- σας ενώνουν άλλωστε οι "αριστερές" προτάσεις στο έδαφος του καπιταλισμού, η συκοφάντηση του σοσιαλισμού με τα επιχειρήματα των αστών και το απύθμενο μίσος απέναντι στο Κόμμα της εργατικής τάξης και του λαού, το ΚΚΕ.
Αλήθεια όμως, εκτός από βρισιές δεν ξέρετε να λέτε τίποτα άλλο; Κανένα αντεπιχείρημα, ας πούμε;
Κώστας Β.

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:26 μ.μ.

Δυστηχώς το νεο ανάχωμα κόντρα στο ΚΚΕ δεν τραβάει με τίποτα.Οι γλύφτες του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Μπιτσάκης ο Δελαστίκ και ο Ρούσης ως μέλη του ΝΑΡ πήραν μέρος στην χθεσινή αντικυβερνητική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που πραγματοποιήθηκε μετά τις συγκεντρώσεις στήριξης της κυβέρνησης στις οποίες καλούσε για συμμετοχή πρώτη και καλύτερη η ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:50 μ.μ.

ξεφτίλα και βόθρος το κείμενο του ΚΚΕ. Ο "Βοθρολάσπης" επάξια εφημερίδα του ΚΚΕ!!!!!

Εφημερίδα ΒΟΘΡΟΛΑΣΠΗΣ: Πούλησε τον, διάδωσέ τον! ΚΚΕ Εμπρός για νέες ήττες, για νέες συντριβές!!!

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2015 στις 9:52 μ.μ.

η χυδαιοτητα των μαιληδων στο αποκορυφωμα της σε συνδυασμο με πολιτικη ανοησια και πολιτικη αλητεια. μετρια ανθρωπακια που δεν κατανοουν οτι οι συγκεντρωσεις ειναι μοχλοι πιεσης και οχι επιβραβευσης μια αριστερης κυβερνησης να πραξει τα αυτονοητα εστω και αν αυτο ειναι το ελαχιστο προγραμμα της Δεθ. γι αυτο σιχαινεται ο κοσμος το μαγαζι που λεγεται περισσος.

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:29 μ.μ.

ΑΝΤΑΡΣΥοι, επειδή αν κατάλαβα καλά είστε στη φάση του φεγγαριού που προσπαθείτε να πουλήσετε εικόνα "αντιπολίτευσης" στο ΣΥΡΙΖΑ, για πείτε μας: Θα τα χωρίσετε τα τσανάκια σας στους εργασιακούς χώρους και στα όποια άλλα "σχήματα" που είστε ομοκρέβατοι με το ΣΥΡΙΖΑ για να μοιάζει και πιο πειστική η "αριστερή" "αντιπολίτευση"; Άντε μπράβο, ο οχετός για το "Ρ" σας μάρανε- δεν απαντάτε και επί της ουσίας στα όσα σας καταλογίζει άλλωστε...
Κώστας Β.

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:52 μ.μ.

Μιλάει το κόμμα που φοβάται την Δραχμή! Γελάνε και οι πέτρες ( ή καλύτερα και οι τζαμαρίες) !
Το κόμμα που έχει κάνει ιδεολογικό αγώνα ενάντια στη Δραχμή.
Γελάνε και οι πέτρες λέμεεεεεε .
Αγαπάμε "Κ"ΚΕ

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:12 μ.μ.

@ 28 Φεβρουαρίου 2015 - 7:37 μ.μ.

Να σου πω την αλήθεια, όταν διάβασα την αρχή του σχολίου σου νόμιζα ότι αναφερόσουν στο ΣΥΡΙΖΑ (θυμίζω ότι συνεχίζουν να αυτοαποκαλούνται "αριστεροί")... Αλλά τελικά κάποιοι (ευτυχώς όχι όλοι) έχετε επιλέξει συνειδητά να κάνετε τους κομπάρσους στην άσκηση της μνημονιακής πολιτικής, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

(Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει... Ξυπνήστε.)

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 12:19 π.μ.

9.52 Δεν υπαρχει καμμια αριστερη κυβερνηση. Αστικη κυβερνηση υπαρχει και το προγραμμα της ειναι αντιλαικο 100% η ανταρσυα λοιπον ειναι ουρα του τσυριζα καημμενου 9.50 Χανεις την ψυχραιμια σου και εκτιθεσαι κανε παρεα με τον αλαβανο που ψηφισε το Μααστριχτ χαιρετω

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 3:12 π.μ.

O "Boθρολάσπης" ξαναχτύπησε! Η πολιτική αλητεία του ΚΚΕ δείχνει και την κοινωνία που ονειρεύεται.

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 3:33 π.μ.

Μήπως πρέπει το ΚΚΕ και ο "Βοθρολάσπης", να παρουσιάσουν τα δήθεν φιλοκυβερνητικά πλαίσια που κατέβασε η ΕΑΑΚ στις σχολές; Γιατί αν διαβάσει κανείς τον εμετό που έβγαλε το ΚΚΕ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ως ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ!

Για ρε ΚΚΕδες παρουσιάστε το κείμενο/πλαίσιο που καταγγέλετε!!! Αλλιώς θα επιβεβαιώσετε, ότι η εφημερίδα σας έχει μετονομαστεί εδώ και καιρό, σε "Βοθρολάσπη"!!

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 11:49 π.μ.

Zήτω ο 'Βοθρολάσπης"!!!!!

ΔΕΝ παραθέτει ΟΥΤΕ ένα στοιχείο που να αποδυκνύει την ΑΛΗΤΕΙΑ που διέπραξε το ΚΚΕ! Δλδ ΔΕΝ παραθέτει κάνενα πλαίσιο φιλοκυβερνητικό. Το ΚΚΕ και ο "Βοθρολάσπης" ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!

α. Το ψέμμα είναι ΔΟΜΙΚΟ στοιχείο του ΚΚΕ, απέναντι στην αντικαπιταλιστική κομμουνιστική Αριστερά ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

β. Η απάτη και η διαστροφή της πραγματικότητας ενάντια στην αντικαπιταλιστική κομμουνιστική Αριστερά κλπ χαρακτηρίζουν το ΚΚΕ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η κοινωνία που ονειρεύεται! Η κοινωνία του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ σοσιαλισμού, όπου νταβατζής της εργατικής τάξης και της κοινωνίας θα είναι το ΚΚΕ. Αυτή είναι και η επίσημη θέση του.

γ. Το ΚΚΕ πέρα από τα μεγάλα λόγια, ασκεί ΑΣΤΙΚΗ πολιτική. Αυτό αποδεικνύεται, τόσο από τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται απέναντι πχ στην αντικαπιταλιστική/κομμουνιστική Αριστερά, όσο και από τον τρόπο όπου πολιτεύεται στα συνδικάτα όπου ο κομματικοκεντρικός τρόπος που λειτουργεί, δεν αφήνει κανένα περιθώριο στην ανάπτυξη και ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος. Για να μην πούμε στις γειτονιές όπου -σε αντίθεση με την αντικαπιταλιστική/κομμουνιστική Αριστερά-, το ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ!

δ. ΕΥΤΥΧΩΣ που το ΝΑΡ και οι άλλες δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν έστω και με τις ανεπάρκειες τους, ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ τόσο τον σοσιαλιστικό χαρακτήρα των χωρών του ανύπαρκτου που τόσο λατεύει το ΚΚΕ γιατί θέλει ονειρεύεται τον εαυτό του ΧΑΛΙΦΗ στην ΄θέση του καπιταλιστη ΧΑΛΙΦΗ, όσο και τον ΑΣΤΙΚΟ τρόπο άσκησης πολιτικής του ΚΚΕ.

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 12:18 μ.μ.

Ο "Βοθρολάσπης" η υπέροχη εφημερίδα του ΚΚΕ προφανώς και λέει ψέμματα! Γιατί όμως λέει ψέμματα;;

α. Γιατί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αντίθεση με το ΚΚΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΑ στις λαϊκές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, στις οποίες κατέβηκε με στόχο να συμβάλλει ΣΤΟ ΝΑ ΟΞΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Η αντι-Ε.Ε. στον κόσμο!!

β. Γιατι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ -σε αντίθεση με το ΚΚΕ το οποίο βριζει και χυδαιολογεί κάθε λαϊκό/εργατικό ξέσπασμα το οποίο ΔΕΝ ελέγχει από το '08 μέχρι σήμερα- προσπαθεί να είναι ΜΕΣΑ στον εργατόκοσμο και τον λαό, να οσμώνεται με την κίνησή του για να συμβάλλει στην μετατόπισή της προς τα αριστερά. Και αυτό, φοβίζει το ΚΚΕ. Για τον λόγο αυτόν βάφτισε τις πρόσφατες συγκεντρώσεις ως "ΣΥΡΙΖΟ μαζώξεις", ενώ ΔΕΝ είχαν αυτό ως κυρίαρχο χαρακτήρα, σε καμμία περίπτωση.

Επίσης να δεχτούμε ότι είχαν κυρίαρχο τον φιλοκυβερνητικό χαρακτήρα οι συγκεντρώσεις αυτές. Οκ. Απο που και ως που το ΚΚΕ απαιτεί από έναν εξουθενωμένο λαό του οποίου το ηθικό και η πολιτική.οργανωτική συγκρότηση είναι πολύ χαμηλά, να κάνει το άλμα και μέσα σε μια βδομάδα, να αρχίσει τις μαζικές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις;; Και να φανταστείτε, ότι το ΚΚΕ, τα ίδια έλεγε και λέει φυσικά, και για το μεγαλειώδες κίνημα των χρόνων '10-'12. Αλαφουζεϊκο τότε το κίνημα, γιγαντιαία προβοκάτσια ο δεκεμβρης του '08, πολιτική αλητεία η αλληλεγγύη γιατί "απαλύνει την καπιταλισιτκή βαρβαρότητα"....

Το ΚΚΕ λοιπόν, ΑΠΑΙΤΕΙ ως χαλίφης από τον λαο να κάνει μέσα σε μια βδομάδα από τις εκλογές, αντικυβερνητικές διαδηλωσεις, εναντίον μιας κυβέρνησης η οποία ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ από τον ίδιο λαό για να τον γλιτώσει απο τα χειρότερα, βάσει ενός μετρίου σοσιαλδημοκρατικού προγράμματος!! Δλδ τρέλα και κορδέλα μας πουλάει το ΚΚΕ! Κοιτάξτε φίλοι αναγνωστες το παράδοξο: Το ΚΚΕ αρνείται να συμβάλλει στην οργάνωση και αυτοοργάνωση του λαού (μάλιστα την βρίζει κιόλας) και στην ενωτική ταξική πολιτική στο εργατικό κίνημα. Το ΚΚΕ έχει κατεβάσει τα βρακιά του στον τομέα της θεωρίας και της διάδοσής της (το Κέντρο Μαρξιστικών Ερευνων επι της ουσίας είναι διαλυμένο, τις συχνότητες τις πούλησε στον Μαρινάκη και τώρα έχουν γίνει ακροδεξιές). ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ που κάνει όλα αυτά το ΚΚΕ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΩΣ ΧΑΛΙΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ να κατανοήσει ΑΥΤΟΜΑΤΑ και σε διάστημα 15 ημερών για την ακρίβεια και να απορρίψει τη νεα κυβέρνηση! Ενώ ως κομμάτι της προτοπορίας ΔΕΝ κάνει σχεδόν τίποτα για την ενημέρωση του κόσμου,, πέρα από την εφημερίδα του τον "Βοθρολάσπη", τις προκυρήξεις και ένα πόρταλ που έχει!

Αντί το ΚΚΕ να συμμετέχει στις συγκεντρώσεις αυτές με στόχο την οσμωση με τον κόσμο και την συμβολή του στην ανάπτυξη και μαζικοποίηση της αντίληψης "μόνο έξω από την ΕΕ και σε αντικαπιταλιστική κατεύθυνση θα δούμε άσπρη μέρα", όπως ΕΥΤΥΧΩΣ κάνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μας καταγγέλει και απο πάνω! Πλήρης ξεφτίλα από το ΚΚΕ.

γ. Γιατί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αντίθεση με το ΚΚΕ, παλεύει για έναν σοσιαλισμό όπου σε αυτόν την εξουσία θα την έχει ο δημοκρατικά οργανωμένος λαός και όχι μόνο ένα κόμμα. ΑΝτιθέτως το ΚΚΕ ονειρεύεται μια κοινωνίοα όπου θε είναι ο χαλίφης στην θέση του καπιταλιστή χαλίφη!

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 12:23 μ.μ.

αυτοι δε παιζονται? διεκδικουν να ειναι το νεο μαντρι, μετα το καψιμο καμμενου και ¨αριστερας"

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 3:33 μ.μ.

Βοθρολάσπης η εφημερίδα του ΚΚΕ: Πετάω λάσπη και ό,τι μου κάτσει!

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 4:59 μ.μ.

Πολλά φασιστοτρόλ μαζεύτηκαν ξαφνικά ή ιδέα μου είναι; Γιατί άμα έχουν φτάσει τόσο στον πάτο του αντικομμουνισμού οι "αντικαπιταλιστές" συνοδοιπόροι του σφύριζα, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο...

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 5:32 μ.μ.

Επίσης να δεχτούμε ότι είχαν κυρίαρχο τον φιλοκυβερνητικό χαρακτήρα οι συγκεντρώσεις αυτές. Οκ. Απο που και ως που το ΚΚΕ απαιτεί από έναν εξουθενωμένο λαό του οποίου το ηθικό και η πολιτική.οργανωτική συγκρότηση είναι πολύ χαμηλά, να κάνει το άλμα και μέσα σε μια βδομάδα, να αρχίσει τις μαζικές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις;;

Δηλαδή δεν κατάλαβα. Κατεβήκατε αντάρσυοι να επευφημήσετε την κυβέρνηση για να νιώσετε κομμάτι του λαού που παραδέχεστε ότι ήταν εξουθενωμένος πολιτικά και οργανωτικά; Αυτά σας λέει ο Δελαστίκ σας να λέτε;

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 5:35 μ.μ.

A, μπράβο αντάρσυοι. Γι' αυτό λοιπόν δεν υπάρχει προοπτική συνεργασίας ΚΚΕ και Ανταρσύας. Κοιτάξτε προς καμιά άλλη μεριά. Ψάξτε αλλού να κολλησετε για να λύσετε το πρόβλημα πολιτικής σας επιβίωσης. Τώρα που σας κάνουν πέρα κι οι συριζαίοι.

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 5:49 μ.μ.

με αυτα που λες κατι θα σου κατσει.......μη στεναχωριεσαι

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 7:01 μ.μ.

ΑΝΤΑΡΣΥοι, γιατί κλαψουρίζετε με την κριτική του "Ρ";
Συμμετέχοντας στα φιλοκυβερνητικά συλλαλητήρια ξέρατε ΑΚΡΙΒΩΣ πού συμμετέχετε και πήγατε ακριβώς σαν πολιτικοί εφαψίες να τριφτείτε με τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ για να γλείψετε τα πιο καθυστερημένα αντανακλαστικά τους ("για όλα φταίει η Μέρκελ" κλπ), κάνοντας γαργάρα τη συγκυβέρνηση με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ (μπράβο ανοχές και κατανόηση οι "αντικαπιταλιστές"!), ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΣ τον αγαπημένο σας ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του, ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ με τις επιλογές και τις διεθνείς συμμαχίες του (εξού και κατάπιατε το ΔΝΤ), τασσόμενοι με τους "ομπαμιστές" απέναντι στους "μερκελιστές". Φτάσατε σε τέτοιο σημείο κατάντιας ώστε στη θέση του έτσι κι αλλιώς ρεφορμιστικού "μεταβατικού προγράμματος" που μας σερβίρατε προεκλογικά να βάλετε ουσιαστικά το ξεφτιλισμένο 'πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης" του ΣΥΡΙΖΑ, και να τον "πιέζετε" να το εφαρμόσει, να παλεύετε δηλ. όχι ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ, (μπα, τέτοιους "μαξιμαλισμούς" μόνο το ΚΚΕ παλεύει), όχι για κατάργηση όλων των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων (επίσης μόνο το ΚΚΕ), αλλά για να δωθούν τα ψίχουλα που έταξε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ! Τόσος "αντικαπιταλισμός" δεν αντέχεται ρε σεις... αλλά ως γνωστόν, άμα ξεκινήσεις τις "εκπτώσεις" ο κατήφορος δεν έχει τέλος... Έχετε μούτρα όμως και πιάνετε στο στόμα σας και το ΚΚΕ και το Ριζοσπάστη και μάλιστα με αντικομμουνιστική χυδαιότητα που θα ζήλευε και φασίστας; Είστε ανεκδιήγητοι!

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 8:31 μ.μ.

αντικομμουνισμος κατα κκε!!! ωραια καραμελα ! του μαιλη ειναι;

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2015 στις 11:18 μ.μ.

Ό,τι να ναι οι μισότρελοι του ΚΚΕ.

α. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ στις συγκεντρώσεις αυτές με το δικό της περιεχόμενο. Προσπαθώντας να συμβάλλει στην εμπέδωση της αντίληψης που λέει πως "εντός ΕΕ προκοπή δεν θα δούμε, συνεπώς έξοδος από αυτή σε αντικαπιταλιστική κατεύθυνση". Και πολύ καλά έκανε. Το ίδιο κάνει στις γειτονιές και στους εργασιακούς χώρους. Και πολύ καλά κάνει.

β. Το ΚΚΕ μόνο λάσπη ξέρει να πετάει: ΠΟΥ είναι ΚΚΕδες τα κυβερνητικά πλαίσια της ΕΑΑΚ; ΓΙΑΤΙ κκεδες ΔΕΝ αναρτάτε έστω και ένα;; Η εφημερίδα σας ο Βοθρολάσπης γιατί μαζί με την καταγγελία που έκανε δεν δημοσίευσε κάποιο από αυτά τα πλαίσια; Διότι πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχουν τέτια πλαίσια.

Βοθρολάσπης: Η εφημερίδα που ΞΕΡΕΙ τι θα πει λάσπη!

5 Μαρτίου 2015 στις 6:24 π.μ.

Ένας σχολιαστής εδώ πέρα έχει γράψει τα μισά σχόλια κάνοντας χρήση ενος χυδαίου νεολογισμού.

Μα και τα φασισταριά που πληρώνονται για να τρολάρουν, βουτηγμένα στα λύματα του βόθρου στον οποίο κολυμπούν, φοβούνται ενα αντικαπιταλιστικό μέτωπο και κάνουν ο,τι μπορούν για να δημιουργήσουν μεγαλύτερο ρήγμα απο αυτό που ήδη υπάρχει μεταξύ ΚΚΕ και άλλων δυνάμεων που γνήσια έχουν αντικαπιταλιστική κατεύθυνση.

Αν δεν σου αρέσει αυτό που γίνεται σημερα , αυτο το αισχρό θέατρο πολιτικής χαμερπειας, δεν κατεβαίνεις σε κυβερνητικές διαδηλώσεις, μαζικοποιωντας τες, και στο τέλος-τέλος, δεν αρχίζεις να βρίζεις και το Κκε. Αν θέλεις σύγκλιση με το ΚΚΕ απαντάς στα σημεία της κριτικής του (οσο καυστική και να είναι) με επιχειρηματολογία. Όχι με ριπές κοπράνων απο το βόθρο στον οποίο κολυμπά ο αρρωστημένος εγκέφαλος σου... Αλλά δεν θέλεις!

Ανώνυμος
5 Μαρτίου 2015 στις 7:02 μ.μ.

do.b4tool8: Λές παπαριές:
α. Κάνεις φάουλ με το καλημέρα: Οι συγκεντρώσεις αυτές ήταν λαϊκές συγκεντρώσεις και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλώς έκανε και κατέβηκε με το δικό της πλαίσιο, τα δικά της συνθήματα. Εσύ ως ΚΚΕς, βρίζε όσο θέλεις αυτές τις συγκεντρώσεις, όπως έβριζες και τον δεκεμβρη του '08, και τις πλατείες. Δικό σου πρόβλημα.

β. Το ίδιο το ΚΚΕ έχει φροντίσει να υπάρχει τεράστιο ρήγμα ανάμεσα σε αυτό, και τις δυνάμεις της κομμουνιστικής αντικαπιταλιστικής Αριστεράς. Το ίδιο το ΚΚΕ έχει μιλήσει για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που "...την καθοδηγούν σκοεινά κέντρα" (Δ. Γόντικας μέλος ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ), για τους "...σύγχρονους ΕΚΟΦίτες" που είναι η ΕΑΑΚ, για "...την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είναι αριστερό ανάχωμα του καπιταλιστικού συστήματος" κλπ κλπ.

Λοιπόν φίλε ΚΚΕ;;;; Και έχεις το θράσος να μιλάς για...."φασισταριά που θέλουν να ...μεγαλώσουν το ρήγμα ανάμεσα στο ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ"; Πας καλά και μιλάς σοβαρά μεγάλε;;; Το ΙΔΙΟ το ΚΚΕ έχει φροντίσει με την ΔΟΜΙΚΗ κουλτούρα που έχει, να γίνει τεράστιο αυτό το ρήγμα.

γ. η απάντηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην χαμέρπεια του ΚΚΕ είναι σωστή και πολιτικότατη.

Ανώνυμος
5 Μαρτίου 2015 στις 7:04 μ.μ.

Τί έγινε φίλοι του ΚΚΕ;; ΠΟΥ είναι τα....κυβερνητικά πλαίσια της ΕΑΑΚ;;

Ου να χαθείτε ρεζίληδες....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger