Home » , » Ας κρατήσουμε κάποιες δηλώσεις του Π. Λαφαζάνη

Ας κρατήσουμε κάποιες δηλώσεις του Π. Λαφαζάνη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 | 7:13 π.μ.


Διαβάζοντας την συνέντευξη που έδωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην εφημερίδα Realnews αυθόρμητα αναρωτιέσαι: Μήπως δεν υπέπεσε στην αντίληψη του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης το κείμενο της συμφωνίας του Eurogroup που υπέγραψε η κυβέρνηση στις 20/2/15; Φυσικά η διαπραγμάτευση είναι ακόμα σε εξέλιξη και δεν γνωρίζουμε τι άλλο θα δούμε.

Γι’ αυτό ας προσπεράσουμε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει και ας σταθούμε στα λεγόμενα του επικεφαλής της «Αριστερής Πλατφόρμας». «Καμιά προεκλογική μας δέσμευση δεν εγκαταλείφθηκε», τονίζει στην συνέντευξη του επαναλαμβάνοντας την θέση του Σύριζα για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους.

«Οι κόκκινες γραμμές μας δεν θα παραβιαστούν. Γι’ αυτό χαρακτηρίζονται και κόκκινες» τονίζει και όσο αφορά θέματα που αφορούν το υπουργείο στο οποίο προΐσταται ξεκαθαρίζει: «ΔΕΗ και ΔΕΠΑ θα παραμείνουν υπό δημόσια ιδιοκτησία και διαχείριση. Δεν τίθεται κανένα θέμα ιδιωτικοποίησης και, πολύ περισσότερο, ξεπουλήματος του ΟΛΠ, του ΟΛΘ και των ελληνικών σιδηροδρόμων».

Επειδή διαφορετικές απόψεις έχει διατυπώσει ο υπουργός Οικονομικών (χαρακτηριστικά είχε πει ότι οι σιδηρόδρομοι μπορεί να πουληθούν και για ένα ευρώ) ας κρατήσουμε τις παραπάνω δηλώσεις Λαφαζάνη.

Ο ίδιος ερωτώμενος από τον δημοσιογράφο, στον οποίο έδινε την συνέντευξη, πως σχολιάζει την μετεκλογική στάση του ΚΚΕ ανέφερε: «Το ΚΚΕ συνεχίζει και μετεκλογικά να κατασκευάζει τον δικό του κόσμο και να μην βλέπει τα επίμαχα διακυβεύματα της περιόδου». 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:53 π.μ.

Το ΚΚΕ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά αλάνθαστο στις εκτιμήσεις του, σύντροφε Παναγιώτη, το να συνεχίζεται την ρητορική για ένα ΚΚΕ που δεν συνεργάζεται μαζί σας και ζει σ ένα κόσμο παράλληλου σύμπαντος είναι πλέων άκυρο. Όταν το ΚΚΕ μιλούσε για λυκοσυμαχίες μέσα στη καπιταλιστική και νεοφιλελεύθερη Ευρώπη και ότι δεν υπάρχει λύση υπέρ του λαού μέσα σε αυτήν ο κος Τσίπρας πίστευε ότι θα τους χορέψει πεντοζάλη... τ αποτελέσματα είναι πλέων γνωστά

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:15 π.μ.

«Τι περιμένετε;
Οτι οι κουφοί παραχωρήσεις θα σας κάνουν

Κι ότι οι αχόρταγοι

Κάτι θε να σας δώσουν!

Οι λύκοι θα σας ταΐσουνε αντί να σας καταβροχθίσουν!

Από φιλία

Θα σας προσκαλέσει η τίγρη

Να της βγάλετε τα δόντια!

Τέτοια περιμένετε!»

(«Αυτοί που ελπίζουν», Μπέρτολτ Μπρεχτ)

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:36 π.μ.

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9898%3Asyriza-kke-katargisi-mnimoniou&catid=83%3Aaristera&Itemid=200 . Αυτα ελεγαν οι Συριζαίοι.

Ασε μας ρε Παναγιώτη. Ούτε καν μας διασκεδάζεις πια...

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2015 στις 5:23 μ.μ.

"Ρουχα,μαζι που πλυθηκαν ,και εχουνε γινει ροζ!!!!!" Παντα μου αρεσε αυτο το τραγουδι....πικρη γευση αφηνει,για τα προσωπικα θεματα!! Μα,αν μιλαμε ,και για θεματα δημοσιου ενδιαφεροντος,.....αχ εκει εχει και κινδυνο μεγαλο,τον ολον θεμα!!! Ο εναν "δεν ξερει τι να πει",ο αλλος ζητα συγνωμη,ο τριτος απειλει να φυγει,αν δεν δικαιωθει......εγω,ο πολιτης ,τι να κανω ,θα μου πει κανεις;; Να του πω"σε συγχωρω",να πω στον αλλο...".τοσο καιρο,πως και δεν περασε απο την Αμυγδαλεζα,να ξεστραβωθει" οπως και εμεις,να πω και στον τριτο,"μπραβο για την επιμονη σου,"!!Εε ελατε,το Σαββατο ,σπιτι μου,να παιξουμε τις κουμπαρες!!!! Και απο μας,καποιοι ,απο απογνωση,πεφτουν,οχι απο τα συννεφα,μα απο τα μπαλκονιαααααααααααααα!!! Ακουει κανεις;;;;

22 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:23 μ.μ.

Γιατι κοβετε σχολια που πονανε και αποδομουν τον μεγαλυτερο πολιτικο απατεωνα των τελευταιων 25 ετων;

Ανώνυμος
23 Φεβρουαρίου 2015 στις 1:46 π.μ.

8.53 ''To KKE αποδεικνύεται αλάνθαστο''.
Ακόμα και ο Πάπας παραδέχεται πως κάνει λάθος.Το ΚΚΕ ποτέ.Οταν βρεθείτε έξω απο την βουλή ούτε τότε θα είναι λάθος.Θα είναι Κυριακή!!
Υ.Γ.Το ΚΚΕ δεν ζεί σε παράλληλο σύμπαν.Γιατί για να ζείς έστω και σε παράλληλο σύμπαν πρέπει να υπάρχεις.Και τα πτώματα δεν υπάρχουν γιατί δεν ζούν.

Ανώνυμος
23 Φεβρουαρίου 2015 στις 11:57 π.μ.

1.46 Το ΚΚΕ αποδείχθηκε αλάνθαστο, όσο και αν πονά κάποιους μετά το φιάσκο των διαπραγματεύσεων του Σύριζα με την Γερμανία, όσο για τον αν θα βρεθεί εκτός βουλής φίλε μου αυτό μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις σαν επιχείρημα πριν από το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων της Παρασκευής, που ο Σοιμπλε πήρε φαλάγγι την Ελλάδα με τις οπορτουνιστικες επιλογές του αριστερου Τσίπρα

Ανώνυμος
23 Φεβρουαρίου 2015 στις 8:49 μ.μ.

Ανώνυμος 146.
Το ΚΚΕ αποδεικνύεται και ΘΑ αποδεικνύεται αλάνθαστο, όχι γιατί είναι ο Πάπας (μακριά από το ΚΚΕ οι εκκλησίες και οι πάπηδες και οι χουντικοί μητροπολίτες και πάσης φύσεως μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά), αλλά γιατί το εργαλείο ανάλυσής του είναι ΕΝΑ και ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ. Η διαλεκτική του μαρξισμού-λενινισμού. Είναι το μόνο επιστημονικό εργαλείο που δεν πρόκειται ποτέ να κάνει λάθος.Μανώλης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger