Home » » Κλίμα αγανάκτησης επικρατεί μεταξύ των συναδέλφων φαντάρων για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κλίμα αγανάκτησης επικρατεί μεταξύ των συναδέλφων φαντάρων για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 | 9:07 μ.μ.

Δεν είναι μόνο η Αδιαφορία που έδειξαν όλα τα κόμματα που διεκδίκησαν την εξουσία στις Εκλογές για τα τεράστια προβλήματα μας και τα τρομερά εμπόδια στην συμμετοχή στην ίδια την εκλογική διαδικασία.

Είναι επίσης το γεγονός ότι η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο καταβάλλει τεράστια ποσά στους στρατιωτικούς ως επιδόματα, αναδρομικά κλπ. ξεχνώντας τον κόσμο της εργασίας που πραγματικά επιβιώνει με πολύ λιγότερα, σκορπά εκατοντάδες εκατ. ευρώ σε άχρηστους εξοπλισμούς και δισεκατομμύρια ευρώ καταβάλλοντας το 2% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ.

Ενώ για τους φαντάρους έχει να πει ότι θα υπηρετούν όλοι σε Έβρο-νησιά, χωρίς μάλιστα να τους παρέχονται καταστάσεις επιβίβασης, αφού συνεχίζει την πολιτική περικοπών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, φορτώνοντας το οικονομικό βάρος της υποχρεωτικής στράτευσης στους στρατιώτες. Ταυτόχρονα, στήνουν ξανά τη ΜΟΜΑ για να βάζουν τους φαντάρους να καλύπτουν όλες τις τρύπες του κρατικού μηχανισμού και των Δήμων αντί να κάνουν προσλήψεις στο Δημόσιο και να καταπολεμήσουν την Ανεργία. Είναι το πρόσχημα της δράσης του Στρατού στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας που λάνσαραν οι Μεϊμαράκης-Βενιζέλος-Αβραμόπουλος, δηλαδή η μαύρη εργασία μας που συνεχίζει ο Τσίπρας-Καμμένος.
Την οργή μας όμως απογειώνει η μνήμη μας. Καθώς αποδεικνύεται ότι και εσείς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να πάρετε την εξουσία άλλα λέγατε και μόλις γίνατε κυβέρνηση τα αλλάξατε!

Δηλαδή λειτουργείτε και εσείς ως ένα κλασσικό αστικό κόμμα εξουσίας εφαρμόζοντας το δόγμα της Βούλτεψη!

ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
10 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:40 π.μ.

χα χα! τα κνιτακια τα γραφουν αυτα; ας δωσουμε τα δημοσια εργα ξανα στους εργολαβους. ουστ! να μην χρησιμοποιησουμε την τεχνογνωσια των στρατευμενων

Ανώνυμος
10 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:09 μ.μ.

Πραγματικά οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ κινούνται σε ένα επίπεδο που προκαλεί εύλογα ερωτηματικά: με εθνικισμό, λαικισμό και κυρίως με τρομερή αναθεώρηση πολιτικών θέσεων για την οποία δεν έχει δοθεί καμιά εξήγηση και η οποία μεταμορφώνει το πάλαι ποτέ κόμμα της ρεφορμιστικής αριστεράς στο κυριότερο κόμμα της αστικής τάξης. ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΧΩΣΙΜΟ ΤΟ 2015 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ!
Κλίμα αγανάκτησης επικρατεί μεταξύ των συναδέλφων φαντάρων για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/02/2015-2009.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger