Home » » Ελλάδα: “DE PROFUNDIS – ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ”, κείμενο της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς

Ελλάδα: “DE PROFUNDIS – ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ”, κείμενο της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015 | 4:57 μ.μ.

Πηγή: Inter Arma

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ

Δεν είχαμε καμία πρόθεση να συνεισφέρουμε στη συνέχιση της δημόσιας κατρακύλας και του εσωτερικού κανιβαλισμού που με αρχιτεκτονική μαεστρία διευρύνουν αστυνομία, δημοσιογράφια και η άθλια πολιτικάντικη συνέντευξη του Ξηρού. Όμως η αθλιότητα βασιλεύει…

i) Κάποτε ρουφιάνος… πάντοτε προδότης

Τι πιο εξοργιστικό απ’ το να μιλάει ο χαφιές της 17Ν για ήθος… Αυτός που στις προανακριτικές του καταθέσεις το 2002 (υπάρχουν αναρτημένες στο διαδίκτυο), κλαψούριζε και εκλιπαρούσε τους μπάτσους να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης, ως αντάλλαγμα της συνεργασίας του με τις διωκτικές αρχές.

Τι πιο προκλητικό απ’ το να εμφανίζεται ο καταδότης ως ο τιμητής του “κινήματος”. Αυτός που, μέχρι σήμερα, δεν έχει ζητήσει ούτε μια συγνώμη από τους πρώην συντρόφους του για τις ισόβιες που τους “χάρισε” με τις αβίαστες ομολογίες του στην αντιτρομοκρατική (χωρίς να πέσει ούτε καν μια σφαλιάρα).

Τι πιο αντιφατικό απ’ το να επικαλείται ο γραφικός επίδοξος ηγετίσκος σεβασμό στις συλλογικές διαδικασίες και στη διαφορετικότητα. Στα παραληρήματά του που υποδυόταν την μετεμψύχωση του Καραϊσκάκη, εμφάνιζε κόμπλεξ εξουσιομανίας, δοκιμάζοντας τα νεύρα των συντροφισσών και των συντρόφων που, με τιτάνια υπομονή, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:20 π.μ.

ακόμη δεν καταλάβαμε, ποιοι είναι οι κακοί, ποιο οι καλοί και ποιοι οι άσχημοι ; Διότι όποιος απαξιώνει τους Άλλους Απαξιώνει Αυτόματα τον Εαυτό του, και όποιος (Ασυνείδητα) Απαξιώνει τον Εαυτό Του, Αυτομάτως Απαξιώνει το (την Κοινωνία) Περιβάλλον (Του) Όλο !

Ανώνυμος
9 Φεβρουαρίου 2015 στις 7:55 μ.μ.

ΜΝΗΜΩΝ
Εγω ξέρω οτι μόνο τα παληκάρια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς τα έβαλαν με την Μέρκελ , τότε που της έστειλαν "μπουκετάκι με λουλούδια" .... Αλλά η Ελληνική Δημοκρατία τα "αντάμοιψε" με μερικές δεκάδες χρόνια φυλακή στα μπουντρούμια της.
Ενω κάποιοι άλλοι κάνουν πολιτική καριέρα απλά με αντι-Μερκελικές κραυγές.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger