Home » , » Συμφωνία eurogroup και αντιδράσεις (Βίντεο)

Συμφωνία eurogroup και αντιδράσεις (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 | 9:16 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Mega την συμφωνία του eurogroup.

Σε διάγγελμα του ο Α. Τσίπρας εκτίμησε ότι κερδίσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό με την συμφωνία που επετεύχθη ακυρώνονται στην πράξη η λιτότητα, οι περικοπές μισθών και συντάξεων  οι απολύσεις στο δημόσιο και οι αυξήσεις στον ΦΠΑ. Επίσης στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ παρακολουθούμε τι προοπτικές έχουν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις 100 δόσεις την προστασία της πρώτης κατοικίας, τα κόκκινα δάνεια, την αύξηση του κατώτατου μισθού, τα μέτρα για την ενίσχυση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων κλπ μετά την υπογραφή της συμφωνίας.

Εκτός από τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η νέα κυβέρνηση απέναντι στους δανειστές του ελληνικού κράτους, και κάποιες δηλώσεις Τσίπρα και Βαρουφάκη, στο ίδιο βίντεο βλέπουμε και τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τα αποτελέσματα αυτής της συμφωνίας.

Πολύ ενδιαφέρον το σχετικό σχόλιο από την ιστοσελίδα της εφημερίδας "ΚΟΝΤΡΑ" που τιτλοφορείτε: "Βρυξέλλες: Ο εξευτελισμός τους υπήρξε τέλειος (κι ο ζυγός βαρύτερος για τον ελληνικό λαό)"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger