Home » , » Μη μου το Σαμαρά τάραττε (Επιστολή προς τη ΝΔ)

Μη μου το Σαμαρά τάραττε (Επιστολή προς τη ΝΔ)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 | 5:05 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Αγαπητά γαλάζια γίδια "μπεεε" δηλαδή καλημέρα στη γλώσσα σας. Ακούω με κάποια ομολογουμένως ανησυχία, πως σκέφτεστε να αλλάξετε τσοπάνη. Κάποιοι από εσάς θέλετε άλλο τσέλιγκα ή βλαχοπούλα ανάλογα.

Μα Γιατί; Επειδή έχασε τις εκλογές με 8,5% διαφορά; Αστεία πράγματα. Επειδή μήπως το κόμμα του πήρε το χαμηλότερο ποσοστό επί ηγεσίας του; Εντάξει, συμβαίνουν αυτά. Επειδή είναι δοσίλογος, ψεύτης ολκής και κατέστρεψε τη χώρα με την πολιτική του; Μα γι αυτό υπάρχει η δικαιοσύνη.

Το πρόβλημα σας αγαπητά γαλάζια μου ερίφια είναι, ότι είστε αιγοπρόβατα. Και γι αυτό δεν έχετε καμία ελπίδα, οπότε τι το κουράζετε; Στη σούβλα θα σας ψήσουν είτε είναι ο Αντώνης αυτός που θα τη γυρνά, είτε ο Μάκης, η Ντόρα, ο Δημήτρης ή οποιοσδήποτε άλλος δήθεν "σωτήρας", ακόμα κι ο παλιός τσοπάνος ο Καρ- Αμάν- Αλί.

Αλί κι Αλίμονο σας καθόσον το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα. Η πολιτική σας είναι του Μητσοτάκη, του Ανδριανόπουλου, του Παπαδόπουλου. Ελάχιστη σημασία λοιπόν έχει, αν θα είναι ο Αντώνης, αυτός που θα σας οδηγήσει σε νέα ήττα ή κάποιος άλλος. Αλλά με το Σαμαρά διευκολυνόμαστε κι εμείς.
Όπως πχ οι σύμμαχοι το Β' Παγκόσμιο "ήθελαν" το Χίτλερ γιατί έκανε χοντρά λάθη κι όχι κάποιον άλλο στρατηγό που ενδεχομένως θα επιμήκυνε τον πόλεμο. Έτσι κι εδώ με το Σαμαρά, σας θυμίζουμε απλά τι έκανε όσο κυβερνούσε, θυμίζουμε ότι είστε συνυπεύθυνοι, γιατί τις φασιστικές "εντολές" του ακολουθούσατε κατά γράμμα ώστε να έρθει η μοιραία διάλυση της ΝΔ μια ώρα αρχύτερα. 

Βρίσκεστε στη θέση του ΠΑΣΟΚ. Κι ακόμα χειρότερα: Θα είστε ΤΣΟΝΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς όμως να πληρώνεστε, όπως έκανε τουλάχιστο το ΠΑΣΟΚ από το 2012 ως τις πρόσφατες εκλογές. ΟΛΟΙ οι πολιτικοί σας ψήφισαν το Μνημόνιο.
Κι ο Αντωνάκης μη μπορώντας να κάνει αλλιώς γιατί οι δανειστές τον κρατάνε δεμένο χειροπόδαρα, παρακαλά τον Αλέξη να φέρει τη συμφωνία που έκανε στη βουλή. Κι αν γίνει αυτό, να έρθει ο συμβιβασμός στο κυνοβούλιο, θα ξεκαρδιστούμε στο γέλιο: Κάτι που έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει όχι με δική της ψήφο αλλά με την ψήφο της αντιπολίτευσης! Δηλαδή έμμεση ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα! Αν νομίζετε πως μόνο ο Αλέξης θα έχει πρόβλημα, αν γίνει αυτό το "καλαμπούρι" ε τότε το γουστάρετε το σούβλισμα και το ψήσιμο με πατάτες.

 Βλέπετε, η πολιτική, που ψηφίσατε , είναι αδιέξοδο, κι όσοι σας οδηγούν εκεί, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ασχέτως ικανοτήτων. Συν το ότι ο Σαμαράς δεν έχει ικανότητες. Γι αυτό ποιός ο λόγος να διακόψουν τις διαφημίσεις τα ΜΜΕ, για να πουν με έκτακτα δελτία, ποιός θα είναι ο καινούριος διαχειριστής της γαλάζιας πολυκατοικίας όταν αυτή έχει ήδη γκρεμιστεί;
Γιατί να ταλαιπωρηθούν τ' αυτιά μας από τις βαθυστόχαστες βλακείες των πολιτικών αναλυτών και των κηφήνων της ΝΔ που θα προσπαθούν μάταια να μας πείσουν πως δήθεν κάτι αλλάζει. Ο Μανωλιός τα ρούχα του.

Ξέρω ότι είμαστε αντίπαλοι, αλλά καταλάβετε με. Θέλω να τιμωρηθεί ο Σαμαράς, που είναι υπεύθυνος μαζί με τους υπόλοιπους τσανακογλείφτες για την καταστροφή και χειρότερη τιμωρία μέχρι να αποφασίσει για τη μοίρα του το δικαστήριο δεν υπάρχει: Μένει σε ένα κόμμα που εμφανώς σιχαίνεται. Ελάτε τώρα, κάντε μου το χατίρι, μη μου τον πειράξετε. Αφήστε τον σε μας. Άλλωστε εσείς τον λέγατε αρχηγό, ηγέτη κοκ. Τώρα θα τον ξαναπείτε πάλι αλήτη και προδότη;

Φαύλος κύκλος δηλαδή; Διαμαρτύρομαι! Ελάτε, αφήστε τον λιγάκι ακόμα, τον θέλουμε όρθιο για να του περάσουμε καλύτερα τη θηλιά. Κι εγώ, όταν σας ψήνει ο καινούριος σας αρχηγός θα σας αλείφω με το πιο καλό βούτυρο της αγοράς. Αρνάκια μου εσείς! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger