Home » » Η ρήξη… «σενάριο φαντασίας»!

Η ρήξη… «σενάριο φαντασίας»!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 | 9:29 μ.μ.

Πηγή: "Πριν"

Μέχρι τώρα οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονταν κοντά στο όριο της γελοιοποίησης, καθώς συχνότατα διέψευδαν ο ένας τον άλλον, και όλους μαζί και τον καθένα χωριστά τούς άδειαζε ο πρωθυπουργός. Τώρα όμως πέρασαν σε νέο, ανώτερο επίπεδο που πιο ψηλά δεν έχει: Το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει το… Μαξίμου!

«Η κυβέρνηση έκανε σαφές προς όλα τα επίπεδα της ευρωζώνης και προς το ΔΝΤ ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους από ίδιους πόρους, εάν οι δανειστές δεν προχωρήσουν αμέσως στην εκταμίευση των δόσεων, τις οποίες καθυστερούν από το 2014. Η χώρα έχει να εισπράξει δόση από Κομισιόν ή ΔΝΤ από τον Αύγουστο του 2014, παρ’ όλα αυτά εκπληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις της» αναφερόταν σε νον πέιπερ του Μαξίμου.

«Πρέπει να ξέρουν ότι είμαστε έτοιμοι για ρήξη, αλλιώς δεν διαπραγματεύεσαι» δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, στο Σταρ, εναρμονιζόμενος με τη γραμμή αυτή. «Η προετοιμασία για τη ρήξη δουλεύει προς όφελος της συμφωνίας, αν θες μια συμφωνία» δήλωσε και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης.

Φαίνεται όμως ότι οι Γερμαναράδες έβαλαν άγριο χέρι στο Μαξίμου, οπότε με νέα ανεπίσημη ανακοίνωση το Μαξίμου διέψευσε τον… εαυτό του! Μόνο σε σενάριο φαντασίας μπορεί να στηριχτεί στάση πληρωμών, ανακοίνωσε, αδειάζοντας υπουργούς και στελέχη που είχαν σπεύσει να στηρίξουν την πρώτη γραμμή του Μαξίμου!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

29 Μαρτίου 2015 στις 12:31 π.μ.

Υπάρχουν και ειλικρινείς ΣΥΡΙΖΑίοι όμως:

Αν ο λαός ήθελε ρήξη, θα ψήφιζε ΚΚΕ, τόνισε ο Κώστας Χρυσόγονος, δίνοντας απάντηση στα κυβερνητικά στελέχη που κάνουν λόγο για ρήξη με τους εταίρους.

Μετά από τα λεγόμενα των Γιάνη Βαρουφάκη, Ευκλείδη Τσακαλώτου αλλά και Παναγιώτη Λαφαζάνη, που αναφέρθηκαν σε ρήξη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε αντίθετη θέση. «Δεν υπάρχει λαϊκή εντολή για ρήξη, υπάρχει εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση. Αν ήθελε ο λαός ρήξη, θα ψήφιζε ΚΚΕ στις εκλογές» είπε ο κ. Χρυσόγονος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/198659/hrysogonos-den-yparhei-laiki-entoli-gia-rixi-ithele-o-laos-rixi-tha-psifize-kke#ixzz3ViqMSEsC

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 10:28 π.μ.

Τσακαλωτο και λοιποι επαναστατες της ηρεμης λιμνης των κυκνων εσεις για τη μονη συγκρουση που ειστε ικανοι ειναι
συγκρουση με το φτωχο λαο σαν την προχθεσινη συγκρουση σας με την ανεργη και παμπτωχη κουλουρτζου στη Ν Σμυρνη που της επιβαλλατε προστιμο 5 000 ευρω επειδη πουλαγε τα κουλουρια χωρις ναχει αδεια Αφηστε λοιπον τα νταιλικια και τους παληκαρισμους περι συγκρουσης με τ αφεντικα σας Αυτους τους εχεται μη σταξει και μη βρεξει και τα δις τα ακουμπατε χωρις την παραμικρη καθυστερηση κλεβοντας τα ταμεια των εργαζομενων και των συνταξιουχων ακομα και τα νοσοκομεια κι ας εχουν ξεμεινει ακομα κι απο
γαζες Τσιπα δεν σας εχει μεινει
melitο

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 2:23 μ.μ.

Οι ίδιοι καραγκιόζηδες πάντοτε, από την εποχή των πασόκων μέχρι σήμερα. Λένε παραμύθια, κάνουν χυδαίες επιθέσεις στο ΚΚΕ επειδή του αποκαλύπτει, "κλείνουν το μάτι" στο ΣΕΒ, στην ΕΕ και στις ΗΠΑ, και στο τέλος αλληδιαψεύδονται και αλληλοκατηγορούνται. Τέτοια παρτάλια είναι οι σοσιαλδημοκράτες - οπορτουνιστές. Χειρότεροι και πιο επικίνδυνοι από τους Σαμαροβενιζέλους.

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 9:15 μ.μ.

χυδαιο ειναι το κκε που κανει πλατες στη δεξια. ου να χαθειτε μαιληδες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger