Home » , » Μισαλόδοξα και ρατσιστικά τροπάρια του δεσπότη Αμβρόσιου

Μισαλόδοξα και ρατσιστικά τροπάρια του δεσπότη Αμβρόσιου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 | 5:15 μ.μ.

Εχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο μπλοκ μας για τον δεσπότη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Πρώην χωροφύλακας, γνωστό φερέφωνο των γερμανοτσολιάδων στην κατοχή και νυν ρασοφόρος - επιχειρηματίας, χαϊδεμένο παιδί της χούντας, σημερινός θαυμαστής της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου. Τώρα που δεν χειρίζεται τον βούρδουλα της εξουσίας, όπως στο παρελθόν, αρκείται να μας βομβαρδίζει συνέχεια με μισαλλόδοξα και ρατσιστικά παραληρήματα.

Στο τελευταίο του … χριστιανικό τροπάρι, ανάμεσα στα άλλα που μας ψάλει από τον άμβωνα της ανοησίας, κάνει κάνει και «θεόπνευστη» διατριβή για την αναπηρία του Γερμανού υπουργού ΥΠΟΙΚ, Σόιμπλε. Με κείμενο του στο προσωπικό του ιστολόγιο, τον χαρακτηρίζει «κομπλεξικό» που «η έκφραση του προσώπου του φανερώνει όλο το μίσος, που τρέφει εναντίον όλων, όσοι κατά καλή τους τύχη δεν χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι για τις μετακινήσεις τους!».

Αντίληψη ποιο μαύρη και από τα ράσα του που έμμεσα στιγματίζει χιλιάδες συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κάποιο είδος αναπηρίας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 6:55 μ.μ.

Ο φασισμός έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Αν βάλεις μαζί δυο φασίστες, που δεν είναι από την ίδια χώρα θα προσπαθήσουν να εξοντώσουν ο ένας τον άλλο. Πράγμα φυσικό αφού η ιδεολογία τους είναι το μίσος. Για το φασίστα, ο φανατικό εχθρός είναι όλοι οι υπόλοιποι και πρέπει να εξοντωθούν.
Ο Σόιμπλε δεν μισεί τους άλλους, επειδή έχει κόμπλεξ γιατί είναι ανάπηρος. Μιλά έτσι επειδή είναι καπιταλιστής, ακροδεξιός, φανατικός υπερασπιστής των συμφερόντων της άρχουσας τάξης της Γερμανίας κι όχι μόνο της Γερμανίας.
Η απαράδεκτη συμπεριφορά του λοιπόν δεν οφείλεται στο θέμα της υγείας του, αλλά στην πολιτική που ακολουθεί. Πιο απλά ακόμα κι αν έχαιρε άκρας υγείας, θα έλεγε και θα έκανε ακριβώς τα ίδια.
Η συμπεριφορά του έχει άλλωστε την κάλυψη όχι μόνο της Γερμανικής κυβέρνησης αλλά και πλήθος ΜΜΕ, Τραπεζών, αναλυτών, και μεγάλου μέρους της ΕΕ. Φυσικά και την υποστήριξη του ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος (καθόσον, μην ξεχνάμε πως είναι πολιτικός). Όλοι αυτοί είναι αρτιμελείς, Αμβρόσιε. Αυτό δεν τους εμποδίζει να λένε τα ίδια με το Σόιμπλε.
Η αλαζονεία, η απίστευτη πρόκληση να θέλει να επιβάλει στην εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας τη δική του πολιτική και η πρωτοφανής για τον εικοστό πρώτο αιώνα απαίτηση, ούτε λίγο ούτε πολύ, να ελέγχει ο ίδιος τι νομοσχέδια θα κατατεθούν στην ελληνική βουλή, δεν οφείλονται στον ίδιο, αλλά είναι πάγια τακτική των κρατών που οι κυβερνήσεις τους έχουν καβαλήσει το καλάμι.
Εδώ να μου επιτρέψετε μια παρένθεση: Για την πρόκληση της ιμπεριαλιστικής - δίχως άλλο - Τουρκίας να δεσμεύσει για 10 μήνες μέρος του ελληνικού χώρου κάναμε διαβήματα, άκουσα ότι απειλήσαμε μέχρι και με πόλεμο! Τώρα δεν είναι περίεργο, που δεν κάνουμε τίποτα άλλο από "γαργάρες", αν κι ένας ξένος πολιτικός θέλει να δεσμεύσει επ' αόριστο ολόκληρη τη χώρα μας, με το να ζητάμε την άδεια του, για το τι θα ψηφίζουμε;
Αυτά όμως τα κάνει η ΕΕ. Που δήθεν μας "βοήθησε" με την Τουρκία! Κι όμως αυτά που ζητά η ΕΕ, είναι τρις χειρότερα από την παράλογη κατά τα άλλα απαίτηση της Άγκυρας. Κι εμείς; "Διαπραγματευόμαστε"! Τι άραγε;
Η λογική για τη Γερμανία λέει, πως θα μπορούσε να δεχθεί κάποιες επουσιώδης υποχωρήσεις, όσον αφορά τις υπερβολές, ώστε όχι μόνο να εξασφαλίσει τη "χήνα με τα χρυσά αυγά", αλλά και να βελτιώσει την εικόνα της στην ΕΕ. Γιατί δείχνει σημάδια αλαζονείας, που θυμίζουν άλλες εποχές κι αυτό είναι πιο επικίνδυνο για την Ευρώπη, από οτιδήποτε άλλο. Φυσικά το δικό μας συμφέρον είναι να μην πληρώσουμε το άδικο δάνειο και να φύγουμε αμέσως από την παγίδα του ευρώ. Αλλιώς θα καταστραφούμε από την κατοχή των τοκογλύφων.
Η γερμανική κυβέρνηση κάνει ένα μεγάλο λάθος για τον εαυτό της, τραβώντας το σχοινί. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια χρυσή ευκαιρία να την καταγγείλει και να μην πληρώσει δεκάρα. Επιπρόσθετα να ζητήσει τα κατοχικά δάνεια. Αλλά έχει αποφασίσει να μείνει πάση θυσία στην Ευρωζώνη, κι αυτό το εκμεταλλεύονται δεόντως οι εκπρόσωποι των δανειστών. Έτσι όμως θα γίνουμε τα πρώτα θύματα του γερμανικού ιμπεριαλισμού.
Ο Σόιμπλε και η Μέρκελ παγιδεύτηκαν στην ίδια τους την προπαγάνδα. Δεν είπαν στο Γερμανικό λαό πως κερδίζουν, γιατί δανείζουν τη χώρα μας, δεν μας τα χαρίζουν. Κι αν οι Έλληνες ξυπνήσουμε και πούμε πως δεν θα πληρώσουμε άλλο, η ανάπτυξή της Γερμανίας πάει περίπατο. Αλλά τονίζω, πως δεν είναι ένα πρόσωπο το πρόβλημα, έστω κι αν αυτό κάνει ουσιαστικά λάθη τακτικής. Το θέμα είναι η στρατηγική, δηλαδή το ίδιο το σύστημα, που γεννά τις κρίσεις και τα χρέη.
Κατά τα άλλα ο Σόιμπλε πιστεύει τα ίδια που πιστεύει ο Σαμαράς, ο Αμβρόσιος, ο κάθε δανειστής και πλουτοκράτης. Επομένως το να επικεντρωνόμαστε στο πρόσωπο απλά κοιτάμε το καμένο δέντρο και δεν βλέπουμε την πυρκαγιά στο δάσος που θα κάψει κι εμάς. mitsos175.

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2015 στις 8:12 μ.μ.

Από την μια αστείο από την άλλη θλιβερό, διάβασα το κείμενό του, γελοίο λίαν επιεικώς! με λίγα λόγια η ανάλυση που κάνει είναι ούτε για παιδάκια δημοτικού, μάλλον απευθύνεται σε χριστιανοταλιμπάν της δεκαετίας του 1950, τότε που ο παππάς, ο δάσκαλος, ο κοινοτάρχης ήταν η άρχουσα τάξη στο χωριό και τα λεγόμενά τους είχαν ιδιαίτερη βαρύτητα, με λίγα λόγια αυτά που λέει είναι ότι η Μέρκελ που είναι "Πρόεδρος" της Γερμανίας έχει απωθημένα γιατί είναι πρώην ανατολικογερμανίδα και μεγαλωμένη με την κουλτούρα του κομμουνισμού, φυσικά για να κλείσω δεν είναι ο μόνος που πιστεύει τέτοιες γελοιότητες, απλά τώρα κατάλαβα κάποιοι που αναμασούν τέτοια τραγελαφικά από που ενημερώνονται... ο θεός να βάλει το χέρι του!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger