Home » , » Αλεξάνδρα Μπαλού (ΚΚΕ) για την πολιτική επικαιρότητα (Βίντεο)

Αλεξάνδρα Μπαλού (ΚΚΕ) για την πολιτική επικαιρότητα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 | 2:26 π.μ.

Την παρέμβαση της Αλεξάνδρας Μπαλού  στελέχους του ΚΚΕ στην μεταμεσονύκτια εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο τηλεοπτικό κανάλι «ΚΟΝΤΡΑ» παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Σύμφωνα με την ίδια είναι δεδομένο ότι έρχονται νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα έχουν να κάνουν με νέα αντιασφαλιστική επίθεση, με νέα επίθεση στα εργατικά δικαιώματα, Πάντα κατά την γνώμη του στελέχους του ΚΚΕ, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ αποδέχεται τις δεσμεύσεις της Ε.Ε και την δημοσιονομική πειθαρχεία.

Μαζί με τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς. όλα τα αντεργατικά μέτρα που πέρασε η προηγούμενη κυβέρνηση δεν  αμφισβητούνται από την σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  - ΑΝΕΛ είπε η ίδια τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι το «μνημονιακό οπλοστάσιο –των περασμένων κυβερνήσεων- παραμένει άθικτο».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 28 σχόλια

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 11:54 π.μ.

Μια ασυνηθιστη προβολη του ΚΚΕ παρατηρω τελευταια εδω στο Βαθυ Κοκκινο Τι εγινε ? Τι αλλαξε στο ΚΚΕ και το προβαλεται?
Μηπως ειστε εσεις που αλλαξατε και σας φαινεται οτι αλλαξε και το ΚΚΕ Το μελλον μπροστα μας ειναι και θα φανει πιο καθαρα
ποιος αλλαξε Στο ΚΚΕ αποκλειεται ν αλλαξε κατι Θαυματα δεν γινονται στους καιρους μας melito

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 12:16 μ.μ.

Και φυσικά θα διορίσουν και πολλά δικά τους παιδιά όσο πουλάνε έντεχνα το παραμύθι της σκληρής διαπτραγματευτικής στάσης. Η αρχή έγινε με το νομοσχέδιο έκτρωμα ρουσφετολογικής αποκατάστασης των διαθεσίμων των Κατρουγκαλου - Βούτση. Είναι φτηνοί και βοηθούν να φτιάχνουν αριστερό προφιλ. Οι υπόλοιποι απολυμένοι συμβασιουχοι όπως οι ΙΔΟΧ του ΑΣΕΠ και της Διαύγειας ας πληρώναν την μίζα στο δικαστικό - δικηγορικό σύστημα.

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 2:01 μ.μ.

Αφού έφτασε τούτο το πράμα να κάνει κριτική,τα είδαμε όλα.
Κατάντια σκέτη.

28 Μαρτίου 2015 στις 6:04 μ.μ.

Ο Λαφαζανης και οι Αριστερή Παρέμβαση, αυτές οι σουπιές της πλουτοκρατιας που με το μελάνι τους θολώνουν τα νερά και αφοπλίζουν το λαο.

Πεστα Αλεξάνδρα στις σουπιές της βρωμερης σοςιαλδημοκρατιας.

28 Μαρτίου 2015 στις 6:51 μ.μ.

Περιφανα τσάμικα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ για να καλύψουν την αρπαγή των αποθεματικών.
Ετσι πληρώνει η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια το χρεος της πλουτοκρατιας με το αίμα της εργατικης ταξης.

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 8:42 μ.μ.

6.51 Τη αλλο τους μενει να κανουνε αφου εχουνε ετοιμη την σφσγη του λαου. Μονο παραμυθακια και λασπη μεσα απο τον Οπορτουνιστικο Βοθρο

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2015 στις 9:08 μ.μ.

@ AntonSS
Αυτά λοιπόν τα νέα της Αλεξάνδρας.
Πέστα Αλεξάνδρα και γκρέμισε μια μάντρα.

29 Μαρτίου 2015 στις 1:33 π.μ.

Έβρος: Κοινό ψηφοδέλτιο των δυνάμεων ΠΑΣΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου
Σχόλιο της Ταξικής Αγωνιστικής Ενότητας (στηρίζει το ΠΑΜΕ)

Την Κυριακή 29 Μάρτη πραγματοποιείται το Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Έβρου. Σε αυτό θα διεξαχθούν και οι εκλογές για το νέο 13μελες ΔΣ του ΕΚΕ.

Για τις εκλογές αυτές έχουν κατατεθεί 3 ψηφοδέλτια των ακόλουθων συνδυασμών: Ταξική Αγωνιστική Ενότητα (στηρίζει το ΠΑΜΕ), ΔΑΚΕ και Aνεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων Ν. Έβρου, στον οποίο συμμετέχουν ΠΑΣΚΕ, δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Για το κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Έβρου η Ταξική Αγωνιστική Ενότητα σε σχόλιό της επισημαίνει:

«Αυτός ο γάμος δεν μας εκπλήσει. Εντάσσεται στο σχεδιασμό για την αναμόρφωση του συνδικαλιστικού κινήματος έτσι ώστε αυτό να αντιστοιχηθεί στην κυβερνητική εναλλαγή και να έχει η κυβέρνηση ένα σίγουρο στήριγμα, το νέο κυβερνητικό - εργοδοτικό συνδικαλισμό. "Μνημονιακοί" με "αντιμνημονιακούς" και όλοι μαζί με ορισμένους αντιπροσώπους που εκλέχθηκαν με μοναδικό σκοπό να επηρεάσουν τις αποφάσεις του ΕΚΕ υπέρ της επένδυσης των χρυσορυχείων. Η εξέλιξη αυτή πρέπει να προβληματίσει όλους τους εργαζόμενους, να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Δεν ένωσαν μόνο τις δυνάμεις τους, αλλά ένωσαν την από κοινού γραμμή τους απέναντι στο ταξικό κίνημα και τους εργαζόμενους. Συνεχίζουν να υπερασπίζονται το σύστημα που σκοπό του έχει το κέρδος και τον ανταγωνισμό.

Καλούμε κάθε τίμιο αντιπρόσωπο που σέβεται τους εργαζόμενους που τον εξέλεξαν να γυρίσει την πλάτη στις παραπάνω μεθοδεύσεις και να στηρίξει τον συνδυασμό της Ταξικής Αγωνιστικής Ενότητας που θα δώσει μάχες με βάση τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων. Για μία ακόμη φορά αναδεικνύεται η ανάγκη περισσότερες δυνάμεις να συμπορευτούν με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, με το ΠΑΜΕ, το επόμενο χρονικό διάστημα. Για να ανεβάσουμε την παρέμβαση μέσα στους χώρους δουλειάς, να οργανώσουμε τους εργαζόμενους για να μπουν εμπόδια στα σχέδια συγκυβέρνησης - ΕΕ - εργοδοτών. Για ένα εργατικό κίνημα που θα βάζει στόχο την ανάκτηση των απωλειών που είχαμε τα τελευταία χρόνια και τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας. Που θα ενώνει την εργατική τάξη για να αυξηθεί η δυναμική των αγώνων, για να αποσπάσουμε μεγαλύτερες κατακτήσεις, για να φέρουμε τα πάνω - κάτω. Για να χτυπηθεί ο εργοδοτικός - κυβερνητικός συνδικαλισμός που έχει βαθιές ρίζες και μηχανισμό. Για να χτυπηθούν τα φαινόμενα, σαπίλας, νοθείας και εκφυλισμού».

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΚΚΕ)
29 Μαρτίου 2015 στις 3:04 μ.μ.

1.33 AntonSS
Θα σας εξαφανίσουμε!!!
Και συμπεράσματα θα βγάλουμε,και στον πάτο θα σας στείλουμε.
Σκούξε όσο θέλεις σε συνδικαλιστικό παραλήρημα.Δεν σε πιστεύει και δεν σε ακολουθεί κανείς.Σας πήραν είδηση όλοι οι εργαζόμενοι τι σόι προδότες είστε και σας γράφουν κανονικά.
Ολοι οι τίμιοι εργαζόμενοι έχουν χεσμένη την λεγόμενη Ταξική Αγωνιστική Ενότητα,γιατί καταλαβαίνουν πολύ καλά πως πρόκειται για μια προδοτική διασπαστική και σταλινοφασιστική παράταξη που καθοδηγείται απο τα ρεμάλια του Περισσού.
Και εδώ θα πάρετε απο τους εργαζόμενους ότι παίρνετε παντού.Περιφρόνηση με μπολικο φτύσιμο.
Αυτό σας αξίζει!!

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 6:26 μ.μ.

Σκεπασου γιατι θα κρυώσεις 3.04

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 6:50 μ.μ.

@133 Mην φάς.Εχουμε ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ που θα έλεγε και ο Μέγας ΠΑΝιβλακας των Βαλκανίων.

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 8:05 μ.μ.

3.04 Και αφού είναι όπως τα λες γιατί γράφεις τόσα λόγια για ένα Κόμμα που δεν υπάρχει. Αν το σκεφτείς ήρεμα θα δεις οτι έτσι βοηθάς το ΚΚΕ.

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 8:13 μ.μ.

3.04 Πως αντέχει η Αριστερή Ψυχή σου τον Ακροδεξιό Φασιστα Καμμένο στην ίδια κυβέρνηση με τον Σύριζα.

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2015 στις 9:06 μ.μ.

6.26 Κρυωμένος είναι και προσπαθεί να γίνει καλά

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2015 στις 11:40 π.μ.

3.04 Κρίμα. Σε κάνανε και Παραμιλάς. Την Πάτησες Σύντροφε.

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2015 στις 3:48 μ.μ.

3.04 Οταν λες τίμιοι Εργαζόμενοι προφανώς θα εννοείς τα Πουλημένα τομάρια της Εργατικής Αριστοκρατίας που ήρθανε στον Σύριζα απο το Πασόκ.

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2015 στις 6:46 μ.μ.

3.48
Τον Σιφωνιό εννοεί.Το κάθαρμα του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ
Που αφού αγκάλιασε τους χρυσαβγίτες,μόλις αγρίεψε ο Σαμαράς και έστειλε τα ΜΑΤ στη Χαλυβουργική,ΚΚΕ και Σιφωνιός ξεπούλησαν εργαζόμενους και αγώνες και στρίψανε αλά Γαλλικά.
Πουλητάρια και τομάρια.

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2015 στις 7:39 μ.μ.

6.46 Αυτούς που γράφω λεει. Τα ΜΑΤ είναι της Τάξης που έχει την Εξουσία.

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2015 στις 7:47 μ.μ.

6.46 Με λύπη μου σου λέω οτι δεν είσαι Σύριζα. Χρυσή Αυγή σίγουρα.

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2015 στις 7:48 μ.μ.

@11.40 Κρίμα.Σε κάνανε και παραπατάς σαν μεθυσμένο.Την πάτησες κνιτόβλακα.

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2015 στις 8:04 μ.μ.

7.48 Δεν ειμαι κκε την πάτησες.

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2015 στις 11:50 μ.μ.

8.04 Αυτός μέσα στην ζαλάδα του όλους τους βλέπει οτι είναι με το κκε. Τον έχει κάνει ο Καμμενος και αλλού πατάει αλλού βρίσκεται.

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2015 στις 11:57 μ.μ.

7.39 Τώρα του έβαλες δύσκολα. Αυτό δεν του το έχουνε πει που να το ξέρει. Πες του κάτι εύκολο.

Ανώνυμος
31 Μαρτίου 2015 στις 10:00 π.μ.

Τα ΚΝΑΤ είναι πάντα της εξουσίας.

Ανώνυμος
31 Μαρτίου 2015 στις 7:32 μ.μ.

10.00 Δεν υπάρχουνε κνατ. Πες μας κάτι για το καινούργιο μνημόνιο.

Ανώνυμος
31 Μαρτίου 2015 στις 8:36 μ.μ.

1.33
Antonxxx φοβερο αυτο που γραφεις:
κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Έβρου !!!
ρε κνιτοβλακα στο ΕΚΑ που σας προτειναν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ προεδρειο και κοινο προγραμμα παλης κανατε τις κοτες.
τωρα πολιτικο βλακα σκουζεις για το Εργατικού Κέντρο Έβρου;;

Ανώνυμος
31 Μαρτίου 2015 στις 11:09 μ.μ.

7.32
Το καινούργιο μνημόνιο καλέ μου φίλε θα το πληρώσει το κώμα.Εχει λεφτά το κώμα καλέ μου φίλε να φάνε και οι κότες καλέ μου φίλε.
Τα ΚΝΑΤ καλέ μου φίλε είναι ο φασιστικός στρατός του κώματος και στην υπηρεσία του συστήματος καλέ μου φίλε σε συμπάθησα χαιρετώ.

Ανώνυμος
31 Μαρτίου 2015 στις 11:17 μ.μ.

8.36 Καλε μου φιλε πρεπει να εχεις τρομερη ζαλαδα. Αντιπροσοπευτικο προεδρειο καλε μου φιλε με την καθε παραταξη αναλογικα συμφωνα με τα ποσοστα που εχει. Το παραμυθακι δεξια αριστερα εχει πεθανει καλε μου φιλε. Πες μας κατι και για τους αντιπροσωπους του τσυριζα στο ΕΚΑ που ητανε προισταμενοι και διευθυντες στα μεγαλα σουπερ μαρκετ καλε μου φιλε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger