Home » , » Ευρήματα δημοσκόπησης της εταιρείας Marc (Βίντεο)

Ευρήματα δημοσκόπησης της εταιρείας Marc (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 | 8:13 μ.μ.

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης που έκανε η εταιρεία Marc και παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της Ελλης Στάη, στην τηλεόραση του Αλφα παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε όπως μεταδόθηκαν σήμερα από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού.

Η πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία αυτής της δημοσκόπησης φέρεται να στηρίζει την διαπραγματευτική τακτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ενώ η ευρωλαγνεία και η τρομοκράτηση του κόσμου στο ενδεχόμενο επιστροφής σε εθνικό νόμισμα έχει την αντανάκλαση της και σ’ αυτή τν έρευνα με 6 στους 10 πολίτες να επιλέγουν παραμονή στο ευρώ ακόμα και με την εφαρμογή νέων μέτρων λιτότητας.

Αξιοσημείωτο εύρημα αυτής της μέτρησης είναι ότι ο Σύριζα εξακολουθεί να προηγείται της Ν.Δ με την διαφορά να ξεπερνάει το 19%.  Η θετική αξιολόγηση της κυβέρνησης από το 83,1% που είχε τον Φλεβάρη έπεσε στο 59,8% τον Μάρτη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
20 Μαρτίου 2015 στις 11:08 π.μ.

Λαέ λυπάμαι. Πάλι λάθος κουρτίνα διάλεξες. Είδες πάλι μόνο το τυρί αλλά πάλι δεν είδες τη φάκα. Πλήρωνε τώρα με αριστερή κυβέρνηση με ολίγον από ακροδεξιά μέσα.
Ευρώ = μνημόνιο και μνημόνιο = ευρώ, για να έχεις ευρώ (ή να νομίζεις ότι έχεις ευρώ στην τσέπη σου) θα έχεις μόνιμο μνημόνιο εσύ, τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου. Τα' παμε τα συμφωνήσαμε.
Όταν λοιπόν "λαέ" πάψουν να σου φτάνουν τα ψίχουλα του κάθε ΣΥΡΙΖΑ του Ρουμπάτη, της Κατσέλη, του Μητρόπουλου, του Μηλιού, της Παναρίτη και του Παπαγγελλόπουλου, όταν συνειδητοποιήσεις ότι η αξιοπρέπεια είναι μισή όταν πανηγυρίζεις στο Σύνταγμα επειδή η κυβέρνηση "διαπραγματεύεται" πώς θα σε σφάξει με βαμβάκι, τότε λαέ θα πάψεις να παριστάνεις το θύμα, να ζητάς λύπηση και να ζητάς ευθύνες από τους άλλους.

Ανώνυμος
20 Μαρτίου 2015 στις 8:20 μ.μ.

@11,08
Λαέ δεν εννοείς να διορθώσεις την ψήφο σου.Δεν εννοείς να γίνεις σαν τα μούτρα των κκέδων.Δεν θα σε λυπηθούν οι κκέδες παλιολαέ όταν τους ζητήσεις βοήθεια.Τα είπατε τα συμφωνήσατε λαέ,και το κώμα ουδεμία ευθύνη φέρει.
Καλά να πάθεις παλιολαέ που δεν διαλέγεις την σωστή κουρτίνα.
Καλή κουρτίνα είναι μόνο η κουρτίνα του κκε.Κουρτίνα μεταξωτή γιατί οι επιδέξιοι κκουέδικοι κώ..οι θέλουν μεταξωτές κουρτίνες.
Σκατολαέ δέχεσαι τα ψίχουλα σήμερα,και δεν κάνεις υπομονή στην άλλη ζωή που σού τάζει το κώμα για να τρώς καρβέλια ολόκληρα,να πίνεις νέκταρ να τρώς μέλι,και να σου τραγουδούν την διεθνή ουρί-κνίτισες του παραδείσου..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger