Home » , , » Βίντεο! Oλόκληρη η ιδρυτική συνέλευση της πρωτοβουλίας "Διαγραφή του Χρέους Τώρα"

Βίντεο! Oλόκληρη η ιδρυτική συνέλευση της πρωτοβουλίας "Διαγραφή του Χρέους Τώρα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015 | 11:42 μ.μ.

Η ιδρυτική συνέλευση της πρωτοβουλίας "Διαγραφή του Χρέους Τώρα", οι εισηγήσεις και αρχικές τοποθετήσεις, ερωτήσεις-απαντήσεις και τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων (Αθήνα, 4.3.2015)

Συντονιστής: Άρης Χατζηστεφάνου (δημοσιογράφος)
0:10:55 Λεωνίδας Βατικιώτης (δημοσιογράφος, οικονομολόγος)
0:21:25 Νίκος Ιγγλέσης (δημοσιογράφος, συγγραφέας)
0:37:50 Δημήτρης Μπελαντής (δικηγόρος, συνδικαλιστής)
0:50:15 Πάνος Παπανικολάου (γιατρός, συνδικαλιστής)
1:07:35 Γιώργος Πετρόπουλος (δημοσιογράφος, ιστορικός)
1:24:30 Ερωτήσεις - απαντήσεις
1:38:25 Τοποθέτηση Ναταλί Γλέζου εκπρ. Πανελλαδικού Μετώπου Πλατειών
1:42:50 Τοποθέτηση Γιάννη Σηφακάκη (στέλεχος ΑΝΤΑΡΣΥΑ)
1:45:10 Τοποθέτηση Παύλου Αντωνόπουλου (μέλος εκτελεστικής επιτροπής ΑΔΕΔΥ)
1:53:00 Τοποθέτηση Όθωνα Κουμαρέλα (εκπρ. ΕΠΑΜ)
Χαιρετισμός στο 0:03:30 από τον Θέμη Μπαλασόπουλο (πρόεδρο ΠΟΕ ΟΤΑ)
1:55:20 κλείσιμο της συνέλευσης (Λεωνίδας Βατικιώτης)

https://cancelgreekdebtnow.wordpress.com/
https://www.facebook.com/CancelGreekDebtNow


Τοποθέτηση του Πανελλαδικού Μετώπου Πλατειών στην Ιδρυτική Συνέλευση της πρωτοβουλίας «Διαγραφή του Χρέους Τώρα»

Η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση, η χειρότερη μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο και ειδικότερα  στην Ευρώπη, τα προγράμματα “προσαρμογής” που βρίσκουν νομικό έρεισμα, τόσο στο πρωτογενές Δίκαιο της Ένωσης (στις δημοσιονομικές διατάξεις της ΣΛΕΕ και συγκεκριμένα στα άρθρα 126 και 136), όσο και στο Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης (με στόχο τη διασφάλιση της δημοσιονομικής πειθαρχίας και την αποφυγή δημιουργίας υπερβολικών ελλειμμάτων), έχουν γονατίσει τις Χώρες του Νότου...

Η αυστηρή, δημοσιονομική προσαρμογή και τα επώδυνα μέτρα λιτότητας που επιβάλλει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης, στη χώρα μας εισάγονται με τον νόμο 3845/2010 (ΦΕΚ Α’ 65/6.5.2010), με τίτλο: «Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη – μέλη της Ζώνης του ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».
Πιο συγκεκριμένα, το «Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής» και το «Μνημόνιο Συνεννόησης στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής» (που εξειδικεύουν το περιεχόμενο και τους όρους της δανειακής σύμβασης), προσδιορίζουν δημοσιονομικούς στόχους και δεσμεύσεις οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, που ωστόσο δεν ενσωματώνονται στην ελληνική έννομη τάξη, καθώς δεν υπάρχει ρητή μνεία περί της ισχύος τους ούτε αποτυπώνονται σε απτές δικαϊκές ρυθμίσεις. Η απαρέγκλιτη εφαρμογή τους, ελέγχεται από εποπτικούς μηχανισμούς της Διεθνούς Τρόικας.
Τόσο στην Ελλάδα, αλλά και  αντίστοιχα στις άλλες χώρες του Νότου , τα προγράμματα προσαρμογής έχουν σαν συνέπεια  το 24,8 % των Ευρωπαϊκών λαών (συγκεκριμένα στη χώρα μας, πάνω από  439.000 παιδιά υποφέρουν), να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Στην παγκόσμια, χρηματοπιστωτική κρίση,   η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε νευραλγικούς τομείς πολιτικής (δημοσιονομική ,συναλλαγματική, οικονομική πολιτική) που προϋποθέτει η Ενωσιακή, νομισματική αρχιτεκτονική και η ανάθεσή τους  πλέον στους «Θεσμούς» (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΕΚΤ και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) και συνεπώς, η απώλεια ελέγχου της νομισματικής κυκλοφορίας των χωρών,με την αποδοχή της νομισματικής τυραννίας της Ευρωζώνης, σηματοδοτεί την υποτέλεια των κρατών…
Ειδικότερα, οδηγεί τις οικονομίες σε πτώχευση, και τις “ραγισμένες” Δημοκρατίες του ευρωπαϊκού Νότου (με τους πολίτες να αναζητούν απεγνωσμένα τροφή σε κάδους σκουπιδιών), στην απόλυτη χειραγώγηση και αποικιοποίησή τους, από τους ενωσιακούς θεσμούς της Γερμανικής Ευρωκρατίας.

Τα ελλείμματα του ευρωπαϊκού Νότου, είναι ταυτόχρονα πλεονάσματα του Βορρά. Μόνο η Γερμανία κατά τη διετία 2009-2010 κέρδισε 60 δις ευρώ, ενώ ο Νότος βυθιζόταν σε πολιτικές φονικής λιτότητας… Ταυτόχρονα, στις χώρες P.I.G.S, με τη στρατηγική της εσωτερικής υποτίμησης, τη λιτότητα -με σημαντικές μειώσεις μισθών, συντάξεων (έως 40%) και κοινωνικών επιδομάτων- τις ιδιωτικοποιήσεις και την απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, που εντάσσονται στο μονεταριστικό υπόδειγμα δημοσιονομικής πειθαρχίας και καπιταλιστικής βαρβαρότητας, για τη διαχείριση της κρίσης σε εθνικό επίπεδο, οδηγούν με μαθηματική νομοτέλεια, σε πολιτικές συνθήκες ανάδυσης της «Δημοκρατίας της Βαϊμάρης», στην αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού, στην κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Δημοκρατίας και στην άνοδο του φασισμού…

Στην Ουκρανία, φιλοευρωπαϊκές, ναζιστικές και ακροδεξιές πολιτικές δυνάμεις, με τη στήριξη της Ευρώπης και της Αμερικής, έχουν στήσει σφαγείο νέου ψυχρού πολέμου.
Το «νέο Σεράγεβο», υποσκάπτει τα θεμέλια του ευρωπαϊκού, πολιτικού πολιτισμού, της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ουκρανία κινδυνεύει να οδηγηθεί σε διχοτόμηση, με στόχο να αποτελέσει αντιρωσικό προγεφύρωμα, τμήμα του «αναχωματικού δακτυλίου» τής Δύσης, από τους επινοητές της θεωρίας «Η Σύγκρουση των Πολιτισμών» , εναντίον «των καθοδικών τάσεων και επιδιώξεων της Ρωσίας», υψώνοντας ένα νέο, ίσως πιο επώδυνο τείχος στην Ευρώπη.

Μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας και ρευστότητας της παγκόσμιας ύφεσης και με τις στοχεύσεις των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Δύσης στο παγκοσμιοποιημένο γεωπολιτικό περιβάλλον -που δεν διστάζουν ακόμα και σε αλλαγή του status –quo, στην εύφλεκτη περιοχή της Μέσης Ανατολής, στην εξόντωση λαών (όπως στην Παλαιστίνη – Συρία)- για την Ελλάδα, η άσκηση παρεμβατικής πολιτικής στο διεθνές γίγνεσθαι, προϋποθέτει μιας ιστορικής σημασίας κοινωνική και παραγωγική ανασυγκρότηση…

Η χώρα μας εγκλωβισμένη στην Ευρώπη – Φρούριο, σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορικής διαδρομής της, πρέπει να αναδυθεί μέσα από τις στάχτες της…
Με το Σπαθί ή με το Χρέος υποδουλώνεις τους λαούς…
Η νέα Ελληνική Κυβέρνηση, με τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού στο πλευρό της, πρέπει να εγκαταλείψει την πολιτική κατευνασμού έναντι των Ευρωπαίων και Διεθνών Ολιγαρχών, των εθελόδουλων – υπάκουων Κυβερνήσεων τους και του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Κεφαλαίου…

Η Δημοκρατία στην Ευρώπη έχει καταργηθεί!

Τα Μνημόνια καταστρατηγούν:

1) Το Εθνικό Δίκαιο, όταν κατά παράβαση του Άρθρου 36 παράγραφος 1 και 4 ο Υπουργός Οικονομικών, αντί του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι αρμόδιος για τη σύναψη και επικύρωση των αντίστοιχων Διεθνών Συμφωνιών

2) Το Ενωσιακό Δίκαιο (Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων)
Σε αυτό το σημείο, τονίζουμε ότι στο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 13 Μαρτίου 2014, σχετικά με το ρόλο και τη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ» της Τρόικας, αναφέρεται:
73.   “επιμένει ότι τα μνημόνια συνεννόησης πρέπει να προσαρμοστούν ώστε να σέβονται, εάν αυτό δεν συμβαίνει ήδη, τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που είναι η προώθηση της απασχόλησης, η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας ώστε να καταστεί δυνατή η εναρμόνισή τους με παράλληλη διατήρηση της προόδου, η κατάλληλη κοινωνική προστασία, ο κοινωνικός διάλογος και η ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων που θα επιτρέψουν ένα υψηλό και διαρκές επίπεδο απασχόλησης και την καταπολέμηση του αποκλεισμού”
80.   “εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι τα προγράμματα δεν δεσμεύονται από τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Χάρτη, επειδή τα προγράμματα αυτά δεν βασίζονται στο πρωτογενές δίκαιο της Ένωσης”
81.   “τονίζει ότι τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα πρέπει να τηρούν υπό οιεσδήποτε περιστάσεις το δίκαιο της Ένωσης, συμπεριλαμβανομένου του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης”

3) Τη λαϊκή ετυμηγορία, ανάδειξης πολιτικού προγράμματος ως κυβερνητικού, καθώς αναιρείται, όταν “εκτροχιάζει” δημοσιονομικούς στόχους του Δ’Ραΐχ… Μήπως στις επόμενες Εθνικές Εκλογές πρέπει να κατέβουν εκπρόσωποι της Ε.Κ.Τ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως υποψήφιοι, αφού η νεοεκλεγμένη Ελληνική Κυβέρνηση, με κύριο όπλο των επικυρίαρχων της Ελληνικής αποικίας τη δημοσιονομική ασφυξία, δέχεται απειλές, για την άμεση υλοποίηση διαρθωτικών μεταρρυθμισεων και την εφαρμογή επώδυνων, μνημονιακών δεσμεύσεων; Memorandum sunt Servanda!

Εκπρόσωπος του Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, απευθυνόμενος στον Έλληνα ομόλογο του, τον ρωτά αν η Ελλάδα είναι έτοιμη για πιστωτικό γεγονός.
Ναι είμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ. Ο φαύλος κύκλος “πακέτων στήριξης” που οδηγεί στην εκτίναξη του δημόσιου χρέους , στην εκποίηση του δημόσιου πλούτου και στo κοινωνικό ολοκαύτωμα του λαού μας, πρέπει να σταματήσει!

Το Πανελλαδικό Μέτωπο Πλατειών, θα στηρίξει και θα συμμετέχει ενεργά στην Πρωτοβουλία «Διαγραφή του Χρέους Τώρα».

Άμεση παύση πληρωμών του δημόσιου χρέους, καταγγελία των Δανειακών Συμβάσεων και διαγραφή του απεχθούς ή επονείδιστου χρέους (odious debt)!

Ο δρόμος της ρήξης, είναι ο δρόμος της Ελευθερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της λαϊκής κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Θα είμαστε η φωνή σας στους δρόμους και στις πλατείες… Όλοι μαζί , ενωμένοι θα νικήσουμε!

Ναταλί Γλέζου, μέλος συντονιστικού
για το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΛΑΤΕΙΩΝ

Το παραπάνω μας το έστειλε ο  Βασίλης Νούσης και τον ευχαριστούμε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 - 12:24 π.μ.

Απο το ΚΚΕ δεν ήταν κανένας;
αλλά ξέχασα.το ΚΚΕ θα διαγράψει το χρέος μόνο του όταν πάρει την λαική εξουσία την Δευτέρα Παρουσία.

6 Μαρτίου 2015 - 12:41 μ.μ.

ΣΥΡΙΖΑ - Στον κατήφορο της αυτογελοιποίησης ή σε διατεταγμένη υπηρεσία???

Από πότε βρε ελεεινοί η πραγματική σωτηρία της χώρας μπορεί να διασφαλίζεται με δουλοπρεπή στάση απέναντι σε αδίστακτους εκβιαστές, και όχι με μια κοινωνία πραγματικά χειραφετημένη, και με μια κυβέρνηση που – αντί να πελαγοδρομεί σε αδιέξοδες προσπάθειες εξευμενισμού των εκβιαστών – θα βάλει πλώρη για ν ανακτήσει η χώρα...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2015/03/blog-post_45.html

Τη βιομηχανία που της κατέστρεψαν, τη γεωργία και την κτηνοτροφία που της σμπαράλιασαν, το δικό της μοντέλο βιώσιμης ανασυγκρότησης, με ένα λαό που δε θα ταπεινώνεται διαρκώς, αλλά θα περάσει μια μικρή περίοδο ανταποδοτικής δυσκολίας, για να δει και πάλι την πατρίδα του να ανασταίνεται μέσα από τη στάχτη που την καταδίκασε πρωτίστως η ακατάσχετη ευρωλαγνεία???

Προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία η αντίληψη που εκφράζεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατοικοεδρεύουν στην «αριστερή πλατφόρμα», σύμφωνα με την οποία μπορούν στην πράξη να ανατραπούν οι δυσμενείς συνέπειες μιας κατάφορα υποτελούς συμφωνίας.

Ο μήνας που πέρασε με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, και με το ρυθμό όσο και την ένταση που είχαν οι εξελίξεις που μεσολάβησαν, νομίζουμε ότι ήταν υπεραρκετός για να καταρριφθεί συνολικά το πιο επικίνδυνο παραμύθι πάνω στο οποίο εδράζεται δεκαετίες ολόκληρες η «ευρωπαϊκή πολιτική» της σοσιαλδημοκρατίας, και φυσικά του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ότι υπάρχει μια κοινωνία, που ακόμη δεν τολμά να φανταστεί την επόμενη μέρα της, έξω από τα ασφυκτικά δεσμά της ευρωσυμμορίας… Το ότι αυτή η κοινωνία δεν τολμά να απομυθοποιήσει το παραμύθι που της σέρβιραν για...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2015/03/blog-post_45.html

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 - 3:16 μ.μ.

12.24 Ασφαλως και δεν ητανε κανενας απο το ΚΚΕ καλε μου φιλε. Δεν συμμετεχουμε σε θεατρικες παραστασεις με ταξικα ναυαγια για την στηριξει του Τσυριζα και την δημιουργια του νεου οπορτουνιστικου αναχωματος. Το ΚΚΕ εχει συγκεκριμενο προγραμμα εξουσιας και δεν εγκλοβιζεται κατω απο την σημαια τμηματων της αστικης ταξης με συμφεροντα σε Ρωσια και Τ.Ε. Παλευουμε μεσα απο το ΠΑΜΕ που ειναι ταξικο Μετωπο για να ΦΡΕΝΑΡΟΥΜΕ τα χειροτερα που ερχονται για την δημιουργια των προυποθεσεων με τελικο στοχο Μονομερης διαγραφη του χρεους Εξοδος απο Ε.Ε Κοινωνικοποιηση των μεσων παραγωγης Κεντρικο Σχεδιασμο Εργατικο Ελεγχο. Αυτα ολα σε μια Ενιαια επαναστατικη διαδικασια αποοτελουν την λυση για τον λαο μας Ειναι διαφορετικο πραγμα οι ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ για το βαθεμα των κομμουνιστικων σχεσεων παραγωγης αφου ομως εχει ξεκινησει η Επαναστατικη διαδικασια καλε μου φιλε. Οποτε θελησεις στο ΠΑΜΕ εισαι καλοδεχουμενος χωρις να εισαι κομμουνιστης χαιρετω

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2015 - 11:33 μ.μ.

@ 3.16 Καλέ μου φίλε έχω συμφέροντα στην Ρωσία και Τ.Ε,δεν είμαι κομμουνιστής,θέλω την έξοδο απο την Ε.Ε αλλά όχι απο την ευρωζώνη όπως ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ και το κώμα,και θέλω να φρενάρω τα χειρότερα.
Είμαι καλοδεχούμενος στο ΠΑΜΕ; χαιρετω

Ανώνυμος
7 Μαρτίου 2015 - 1:02 π.μ.

Κόμο, Μπρ οΥκλιν οιοπ ορτουνιστές πο υδεν κινωνικοποιουν χΑιρετω.

ΠΑΝ ή αλλιώς προσωποποίηση της κατάντιας ενός κόμματος που ο ανταγωνιστής του του πήρε τη μπουκιά από το στόμα και τωρα πουλάει επανάσταση από τα φοιτητικά πληκτρολόγια των βορείων προαστίων. Οι μεγαλύτεροι υποκριτές που τα μόνα πράγματα που τους κρατάνε στη ζωή είναι η εκμετάλλευση της ιστορίας του παλιού (με προβλήματα αλλά με ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ) ΚΚΕ και η στοργή του καπιταλισμού προς το υπηρετικό του προσωπικό.

Κάντε καμιά βόλτα στη φτωχολογιά της βου αθήνας και πειραιά να δείτε τι σκέφτεται ο εργατόκοσμος για σας κουκουέδες που μισείτε το λαό. Αλλα σας έχει φάει το ιντερνετ και τα σούρτα φέρτα στο σκάι.

α, ναι! φιλε μου χαιρετω

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 - 9:36 π.μ.

1.02 Δεν τολμάνε σύντροφε οι ΚΚΕδες να πάνε στις περιοχές αυτές.Ξέρουν τι τους περιμένει και το αποφεύγουν σαν το διάολο το λιβάνι.
Στην επαρχία είναι ακόμα χειρότερα τα πράματα.
Το μόνο που τους έμεινε είναι το ιντερνετ για να βρίζουν και να καταριώνται.Καπηλεύονται τις θυσίες του λαού,για να κάνει μια ηγετική συμμορία χρυσοφόρες μπίζνες.Αυτή είναι η μοιραία κατάληξη της γραφειοκρατίας.

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 - 5:51 μ.μ.

Χα χα χα κάποιοι (ή μήπως κάποιος;;;;) κοιμούνται και ξυπνάνε με το ΚΚΕ σαν εφιάλτη. Και μπαίνουν και γράφουν σχόλια για το ΚΚΕ έστω κι αν το άρθρο δε γράφει τίποτα για το ΚΚΕ. Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου κι ύστερα το χούι του έλεγε η γιαγιά μου.

Ανώνυμος
9 Μαρτίου 2015 - 6:55 μ.μ.

1.02 Σε νιωθω φιλε μου ειναι μεγαλος ο πονος σου που το ΚΚΕ δεν εγινε σαν τα μουτρα σας το 2012 οταν η αστικη ταξη επαιξε το χαρτι του οπορτουνισμου. Υπηρετικο προσωπικο του καπιταλισμου εισαστε εσεις που γιναται διαχειρηστες του. Βεβαιως η αντισταση και η ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ ειναι δημιουργημα του ΚΚΕ και τα τιμαμε οπως πρεπει βγαζοντας πολυτιμα συμπερασματα. Το προβληματα που λες κρυβεις την πραγματικοτητα. ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ειναι Οπορτουνιστικο εγκλημα απο τις αυταπατες για Εθνικη Ενοτητα και Σοσιαλισμου με Σταδια των Σβωλος Κυρκος Τσιριμωκος Πασαλιδης Σιαντος Παρτσαλιδης. Πολλες βολτες κανουμε σε ολη την χωρα δεν πουλαμε φουμαρα στον λαο για Ανθρωπινο καπιταλισμο και του εξηγουμε οτι αν δεν παρει τα μεσα παραγωγης ασπρη μερα δεν θα δει ποτε. Αν πραγματικα σε ενδιαφερει ο λαος ελα να παλεψουμε μαζι η ταξικη ενοτητα ειναι απαραιτητη δεν χρειαζεται να εισαι κομμουνιστης το ΠΑΜΕ υπαρχει για καθε εργατη Καλε μου φιλε ΧΑΙΡΤΩ 9.36 Συμφωνω σε ολα οσα κατηγορεις τον Τσυριζα καλε μου φιλε. Ειναι απολυτα σωστα μιλαμε για Τομαρια. Ειναι ευχαριστω οτι το Καταλαβες καλε μου φιλε ΧΑΙΡΕΤΩ

Ανώνυμος
9 Μαρτίου 2015 - 7:11 μ.μ.

Και ολος ο λαος να μας πει παρτε την εξουσια και καντε Σοσιαλισμο δεν γινεται πρεπει πρωτα να μεσολαβησει ενα ΑΣΤΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΥΣΕΙΣ Των εσωτερικων ζητηματων και μετα με ομαλες δημοκρατικες διαδικασιες να παμε στο Σοσιαλισμο Γ.ΣΙΑΝΤΟΣ 44η Συνδιασκεψη ΠΕΕΑ λιγο πριν το αισχος της ΚΑΖΕΡΤΑΣ. Η Συμφωνια του ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΖΕΡΤΑΣ δεν ητανε λαθος ητανε μεσα στην πολιτικη μας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ το ιδιο ισχυει και για την ΒΑΡΚΙΖΑ. Γ.ΣΙΑΝΤΟΣ Γ.Γ ΚΚΕ εισηγηση στο 7ο Συνεδριο 0κτωβρης 1945

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger