Home » , » Μνημονιακότερος του Σόιμπλε ο Κ. Μητσοτάκης (Βίντεο)

Μνημονιακότερος του Σόιμπλε ο Κ. Μητσοτάκης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 | 10:12 μ.μ.

Πραγματικά είναι απίστευτη, όπως είπε ο Νίκος Βούτσης η τοποθέτηση στην βουλή του Κυριάκου Μητσοτάκη που παρουσιάστηκε περισσότερο υπερασπιστής της μνημονικής πολιτικής από τον Σόιμπλε.

Συγκεκριμένα σε συζήτηση στην βουλή είπε: «Το νομοσχέδιο για τον εκδημοκρατισμό της δημόσιας διοίκησης είναι ή όχι μονομερής ενέργεια; Είναι μονομερής ενέργεια στην κοινή λογική αλλά και σε αυτό που εσείς υπογράψατε» για να αναγκαστεί στην κυριολεξία να καταπιεί την γλώσσα του ψελλίζοντας άλλα αντί άλλων όταν ο υπουργός Εσωτερικών του απάντησε ότι  «είστε ο πρώτος που θέτει ζήτημα. Έχετε καταλάβει τι κάνατε; Κανένας "θεσμός" δεν είπε ότι είναι μονομερής ενέργεια. Είναι απίστευτο αυτό που κάνατε».

Πραγματικά αναρωτιέσαι πώς μπορείς να σχολιάσεις την τοποθέτηση του εκπροσώπου της Ν.Δ, όταν ακόμα ούτε οι λεγόμενοι εταίροι δεν χαρακτήρισαν μονομερή ενέργεια  το νομοσχέδιο για την επαναπρόσληψη των 3.600 παράνομα απολυμένων από το δημόσιο, να έρχεται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ και να προβάλλει τέτοια άποψη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Απριλίου 2015 στις 10:51 μ.μ.

ΜνημονιΑκότερος του Σόιμπλε ο Κ. Μητσοτάκης (Βίντεο)
Το βίντεο πού ειναι;;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger