Home » , » Πανελλήνια συγκίνηση για τον Βενιζέλο ...

Πανελλήνια συγκίνηση για τον Βενιζέλο ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Μαΐου 2015 | 7:56 μ.μ.

 Πηγή: Κατερίνα Ακριβοπούλου - altsantiri.gr

Τέλος στην αγωνία εκατομμυρίων πολιτών, που ανησυχούν μήπως η χώρα χάσει έναν από τους κορυφαίους πολιτικούς και στοχαστές , με απαράμιλλο ήθος , σπάνια σεμνότητα, και μοναδικό μαχητή του δημοσίου συμφέροντος, βάζει ο Ε.Βενιζέλος, με συνέντευξή του στη Real Νews .

Στην ερώτηση τι θα κάνει, μετά την εκλογή νέου αρχηγού στο κόμμα τον Ιούνιο, καθώς ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος, απαντά:  «Θα μείνω στη Βουλή γιατί θεωρώ ότι είναι χρήσιμη η παρουσία μου εκεί, για λόγους που υπερβαίνουν τα κομματικά όρια του ΠΑΣΟΚ». Δεν πρόκειται να πάω σε καμία εξορία και να περιμένω να με φωνάξουν».

«Δεν θέλω να υποδυθώ τον Κινγκινάτο και να περιμένω να με φωνάξουν να σώσω την πατρίδα», τονίζει, σκορπώντας στο πανελλήνιο ρίγη θαυμασμού για την παντελή απουσία αλαζονείας καθώς και για την οξυδέρκειά του ότι  θα κληθεί να σώσει τη χώρα! 

Πληροφορίες που θέλουν την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, να προβαίνει στο απονενοημένο διάβημα, διαψεύδονται ως κακόβουλες…
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2015 στις 8:15 μ.μ.

Επεσες πιο χαμηλα κι απ το επιπεδο του θλιβερου εξ αιτιας της αρωστημενης αλαζονειας σου Ευαγγελε! Η ιστορια kαι ο ιστορικος
τουν μελλοντος θα ξοδεψουν πολλα μπουκαλια καταμαυρο και ανεξιτηλο μελανι για να καταγραψουν το τοσο μαυρο της πολιτικης σου διαδρομης που σημαδεψε ανεπανορθωτα τουτο το λαο και τον τοπο melito

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger