Home » , » Εις υγείαν των κορόιδων

Εις υγείαν των κορόιδων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 | 12:01 μ.μ.

Αν σε ξέρασε το πολιτικό σύστημα και έχεις φάει τα πολιτικά σου ψωμιά.
Αν σε καλούν να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα για λογαριασμούς εκατομμυρίων στο εξωτερικό.
Αν το αστραφτερό σου χαμόγελο χάνεται στις αίθουσες των δικαστηρίων όπου δικάζονται παλαιοί σύντροφοί σου για μίζες εκατομμυρίων.
Αν ανησυχείς ότι έρχεται η σειρά σου να απολογηθείς.

Τότε φτιάχνεις ένα μαγαζάκι, του δίνεις ένα φιγουρατζίδικο όνομα, π.χ., Giannos Investment, και ξεκινάς δουλίτσες με τους φίλους τους παλιούς.
Βρίσκεις μια ΜΚΟ με αδιευκρίνιστο έργο, αλλά με την απαραίτητη κρατική χρηματοδότηση και συνδιοργανώνετε κάποιο event όπου πωλείται αέρας κοπανιστός από επαγγελματίες «μυαλοπώλες».

Τα έξοδα του πάρτι καλύπτουν τα άδεια κρατικά ταμεία, κατ’ εντολήν κρατικοδίαιτων διορισμένων ανεύθυνων, που αδειάζουν ακόμα περισσότερο προς όφελος των διοργανωτών. Δέκα από εδώ, πέντε από εκεί, χάρη στις καλές γνωριμίες και για χάρη του παλιού καιρού, μέσα σε δυο τρεις ωρίτσες έχει εξαερωθεί μια τριαντάρα χιλιάδες ευρουδάκια.
Κερνάς ένα φοντανάκι τους παριστάμενους (από πρωτοκλασάτο catering) και η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος και πας ταμείο «εις υγείαν του κορόιδου».

ΥΓ.: Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει. Ούτε χωρίς Γιάννο.

Πηγή: Γιώργος Χουδαλάκης - Realnews

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
25 Μαΐου 2015 στις 1:10 μ.μ.

Για να δούμε λοιπών με αριστερή κυβέρνηση, πόσοι θα είναι αυτοί η του παλιού Πασοκ που θα γυρίσουν στο σπίτι τους με το κεφάλι ψηλά, ενώ είδη πλανάτε πάνω από την κεφαλή τους οικονομικά και όχι μόνο σκάνδαλα ως σαν άρπαγες του δημοσίου χρήματος βουτηγμένοι ως το λαιμό σε λαμογιές δισ?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger