Home » , » Χαμός στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ στο ενδεχόμενο διορισμού της Ε. Παναρίτη (Βίντεο)

Χαμός στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ στο ενδεχόμενο διορισμού της Ε. Παναρίτη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 31 Μαΐου 2015 | 5:54 μ.μ.

Χαμός στο εσωτερικό το ΣΥΡΙΖΑ ενώ το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά με το ενδεχόμενο να διοριστεί η Ελενα Παναρίτη ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Η ίδια διέψευσε δήλωση που είδε το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την οποία αντιμετώπιζε απαξιωτικά όσους αντιδρούν στον διορισμό της («Αν δεν με θέλουν εκείνοι μία φορά, εγώ δεν τους θέλω δέκα», φέρετε ότι ισχυρίστηκε σε συνομιλητές της η Ε. Παναρίτη), ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι γ’ αυτό το ζήτημα υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία Τσίπρα – Βαρουφάκη.
Το θέμα παραμένει ανοιχτό περιμένοντας το πρωθυπουργό αν θα ανακαλέσει η θα εγκρίνει τον διορισμό της πρώην βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ σ’ αυτή την νευραλγική θέση, αναφέρουν δημοσιεύματα..

Την ίδια στιγμή με  τιτίβισμα του ο υπουργός Οικονομικών διαψεύδει τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που τον ήθελαν έτοιμο να υποβάλει την παραίτησή του αν αμφισβητηθεί η επιλογή τους για το πρόσωπο της Ε. Παναρίτη («Οι φήμες περί επικείμενης παραίτησής μου (για πολλοστή φορά) είναι χονδροειδώς πρόωρες» γράφει χαρακτηριστικά) ενώ  σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.», βουλευτές του κόμματος έχουν ξεκινήσει τη συλλογή υπογραφών κάτω από κείμενο με το οποίο ζητούν να ανακληθεί η απόφαση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο κείμενο οι υπογράφοντες βουλευτές φέρουν ως αιτία τον «πρότερο επαγγελματικό και πολιτικό βίο» της Έλενας Παναρίτη στην Παγκόσμια Τράπεζα και ιδιαίτερα την ενασχόλησή της με την περίπτωση του Περού στη δεκαετία του 1990, τη θητεία της ως βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ την πρώτη μνημονιακή περίοδο 2009-2012 και την στενή συνεργασία της με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
31 Μαΐου 2015 στις 9:38 μ.μ.

Οι σταθάκηδες παπαδημούλιδες κατρούγκαλοι κοτζιάς δραγασάκης και οι άλλοι διαχρονικοί παρατρέχαμενοι των εξουσιών έχουν αγωνιστικές περγαμηνές και δεν έχει η Παναρίτη. Ψάχνουν άλλοθι πριν ψηφίσουν το αντιλαικότερο μνημόνιο της ιστορίας. Ή θα κάνουν τα χατήρια των δανειστών και θα κυβερνήσουν με αστυνομοκρατία λίγο ακόμη ή πάνε σε εκλογες και τους μαυρίζει το 30% των ανέργων.

31 Μαΐου 2015 στις 10:41 μ.μ.

Μακάρι νάδειχναν το 1% τη ευαισθησίας πούδειξαν στην οικονομική δολοφόνο, για τα εκατομμύρια θύματα των εγχώριων ομοίων της, στα κοινωνικά,πολιτικά. εθνικά, θρησκείας ζητήματα οι 40 μάστορες κι'60 μαθητάδες του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αλλά που να τολμήσουν όταν κάθε μέρα ξημεροβραδυάζουν στα κανάλια των διαπλεκόμενων φονιάδων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger