Home » , » Δημοψήφισμα την Κυριακή 5/7 με ερώτημα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις προτάσεις των δανειστών

Δημοψήφισμα την Κυριακή 5/7 με ερώτημα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις προτάσεις των δανειστών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 | 1:42 π.μ.

Αιφνιδίασε τους πάντες ο έλληνας πρωθυπουργός αναγγέλλοντας δημοψήφισμα την επόμενη βδομάδα με ερώτημα αν ο ελληνικός λαός δέχεται τις προτάσεις των ή όχι με όλα τα κυβερνητικά στελέχη να δηλώνουν την πεποίθηση τους ότι ο ελληνικός λαός συντριπτικά θα αποφασίσει όχι.

Ολόκληρο το διάγγελμα του πρωθυπουργού:

Ελληνίδες Έλληνες,

Εδώ και 6 μήνες η ελληνική κυβέρνηση δίνει μια μάχη μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς οικονομικής ασφυξίας, προκειμένου να εφαρμόσει τη δική σας εντολή, της 25ης Γενάρη.
Την εντολή διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας για να τερματιστεί η λιτότητα και να επανέλθει στη χώρα μας η ευημερία και η κοινωνική δικαιοσύνη.

Για μια βιώσιμη συμφωνία που θα σέβεται τόσο τη δημοκρατία όσο και τους κοινούς ευρωπαϊκούς κανόνες και θα οδηγεί στην οριστική έξοδο από την κρίση.

Σε όλο αυτό το διάστημα των διαπραγματεύσεων, μας ζητήθηκε να εφαρμόσουμε τις μνημονιακές συμφωνίες που σύνηψαν προηγούμενες κυβερνήσεις, παρόλο που αυτές καταδικάστηκαν κατηγορηματικά από τον Ελληνικό λαό στις πρόσφατες εκλογές.

Ωστόσο ούτε μια στιγμή δεν σκεφτήκαμε να υποκύψουμε. Να προδώσουμε –δηλαδή- τη δική σας εμπιστοσύνη.

Μετά από πέντε μήνες σκληρής διαπραγμάτευσης οι εταίροι μας, δυστυχώς, κατέληξαν στο προχθεσινό EG σε μια πρόταση- τελεσίγραφο προς την ελληνική δημοκρατία και τον Ελληνικό λαό.
Ένα τελεσίγραφο που αντίκειται στις ιδρυτικές αρχές και αξίες της Ευρώπης. Στις αξίες του κοινού ευρωπαϊκού μας οικοδομήματος.

Ζήτηθηκε από την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχτεί μια πρόταση που συσσωρεύει νέα δυσβάσταχτα βάρη στον ελληνικό λαό και υπονομεύει την ανάκαμψη της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας , όχι μόνο συντηρώντας την αβεβαιότητα, αλλά και διογκώνοντας ακόμα περισσότερο τις κοινωνικές ανισότητες.

Η πρόταση των θεσμών περιλαμβάνει: μέτρα που οδηγούν στην περαιτέρω  απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, περικοπές συντάξεων, νέες μειώσεις στους μισθούς του δημοσίου τομέα καθώς και αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, την εστίαση και τον τουρισμό, με ταυτόχρονη κατάργηση των ελαφρύνσεων στη νησιωτική Ελλάδα.

Οι προτάσεις αυτές που παραβιάζουν ευθέως το ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο και τα θεμελιώδη δικαιώματα: στην εργασία, την ισότητα και την αξιοπρέπεια, αποδεικνύουν ότι στόχος κάποιων εκ των εταίρων και των θεσμών, δεν είναι μια βιώσιμη και επωφελής συμφωνία για όλα τα μέρη, αλλά η ταπείνωση ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Οι προτάσεις αυτές αναδεικνύουν κυρίως την εμμονή του ΔΝΤ στη σκληρή και τιμωρητική λιτότητα και κάνουν πιο επίκαιρη από ποτέ την ανάγκη οι ηγετικές ευρωπαϊκές δυνάμεις να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πάρουν πρωτοβουλίες που θα δίνουν επιτέλους οριστικό τέλος στην ελληνική κρίση δημόσιου χρέους, μια κρίση που αγγίζει  και άλλες ευρωπαϊκές χώρες απειλώντας το ίδιο το μέλλον της ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Ελληνίδες και Έλληνες,

Αυτή τη στιγμή βαραίνει πάνω μας ιστορική η ευθύνη απέναντι στους αγώνες και στις θυσίες του ελληνικού λαού για την κατοχύρωση της Δημοκρατίας και της εθνικής μας κυριαρχίας.  Η ευθύνη μας απέναντι στο μέλλον της χώρας μας.

Και η ευθύνη αυτή μας υποχρεώνει να απαντήσουμε στο τελεσίγραφο με βάση την κυρίαρχη βούληση του ελληνικού λαού.

Πριν από λίγο συνεδρίασε το Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο εισηγήθηκα την διοργάνωση δημοψηφίσματος, προκειμένου ο ελληνικός λαός κυρίαρχα να αποφασίσει.
Η εισήγηση έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Αύριο θα συνεδριάσει εκτάκτως η ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να επικυρώσει την πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου για δημοψήφισμα την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου με ερώτημα την απόδοχη ή την απόρριψη της πρότασης των θεσμών.

Ήδη έχω ενημερώσει για την απόφασή μου το Πρόεδρο της Γαλλίας και τη Καγκελάριο της Γερμανίας, το πρόεδρο της ΕΚΤ, ενώ αύριο με επιστολή μου θα ζητήσω επισήμως από τους ηγέτες της ΕΕ και τους θεσμούς, ολιγοήμερη παράταση του προγράμματος, προκειμένου ο Ελληνικός λαός να αποφασίσει, ελεύθερος από πιέσεις και εκβιασμούς, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα της χώρας μας και η δημοκρατική παράδοση της Ευρώπης.
Ελληνιδες, Έλληνες
Στο εκβιαστικό τελεσίγραφο για την αποδοχή από τη μεριά μας  μιας αυστηρής και ταπεινωτικής λιτότητας δίχως τέλος και χωρίς προοπτική να ορθοποδήσουμε ποτέ κοινωνικά και οικονομικά, σας καλώ να αποφασίσετε κυρίαρχα και περήφανα, όπως η ιστορία των Ελλήνων προστάζει.
Στον αυταρχισμό και στη σκληρή λιτότητα, να απαντήσουμε με δημοκρατία, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.

Η Ελλάδα τόπος που γέννησε τη δημοκρατία να στείλει μια ηχηρή απάντηση δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή και τη παγκόσμια κοινότητα.

Και δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα σεβαστώ το αποτέλεσμα της δημοκρατικής σας επιλογής, όποιο και αν είναι αυτό.

Και είμαι απολύτως βέβαιος ότι η επιλογή σας θα τιμά την ιστορία της πατρίδας μας και θα στείλει μήνυμα αξιοπρέπειας σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι η Ευρώπη είναι το κοινό σπίτι των λαών της. Ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες και φιλοξενούμενοι.

Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης και η Ευρώπη αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας. Όμως Ευρώπη χωρίς δημοκρατία θα είναι μια Ευρώπη χωρίς ταυτότητα και χωρίς πυξίδα.

Σας καλώ όλους και όλες με εθνική ομοψυχία, ενότητα και ψυχραιμία να πάρουμε τις αποφάσεις που μας αξίζουν.

Για εμάς, για τις επόμενες γενιές, για την ιστορία των Ελλήνων.

Για την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια του λαού μας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 16 σχόλια

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 1:48 π.μ.

Ερώτημα με ΝΑΙ ή ΟΧΙ στις προτάσεις του σύριζα, στις 58+8 σελίδες μέτρων δεν θα ΄χουμε? Κι αν πούμε ΟΧΙ στις προτάσεις της τρόικα, είναι σαν να λέμε ΝΑΙ στις προτάσεις του σύριζα (58+8 σελίδες μέτρα)? Ρε δεν αφήνετε το δούλεμα, πολιτικοί απατεώνες!!!!!

27 Ιουνίου 2015 στις 2:12 π.μ.

Οι απατεωνες της σοσιαλδημοκρατιας, θα βαλουν το λαο να πει ναι στο μνημονιο των 47 σελιδων.

Τοσο βρωμικια ειναι η σοσιαλδημοκρατια ταξικο οπλο εξαπατησης του λαου στα χερια της πλουτοκρατιας.

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 2:41 π.μ.

http://www.imerodromos.gr/manos-eu/

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 2:44 π.μ.

Δεν μπορω να ξερω πως θα τα πανε τα πραγματα! Ομως,επειδη ειμαι απο αυτους που ''τ'χωναν'' στον Αλεξη......πρεπει να παραδεχτω,πως αποψε χαρηκα!! Με εξεπληξε ευχαριστα!! Μεχρι στιγμης. Φυσικα και ειμαι επιφυλακτικη.....αλλα χαρηκα,ακομα και μετο νεο λεξιλογιο!! Αμαν τι περασαμε τις τελευταιες μερες. Και αμαν τι μας περιμενει βεβαια. Για την εργατια,λιγοι πασχουν ,και πιο λιγο ακομα τους ενδιαφερει! Εχουμε ολο τον χρονο παλιν να τα χωνουμε! Αποψε ...χαρηκα!! Καληνυκτα,σ'ολους μας,και καλυτερο μας αυριο!

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 5:01 π.μ.

Το μόνο δημοψήφισμα που θα είχε αξία είναι μέσα ή έξω από ΕΕ. Η συμφωνία που ζητάει ο Τσίπρας να απορρίψουν οι Έλληνες εκλογείς ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. Θα την αποσύρουν από το τραπέζι αύριο στο eurogroup και θα αποφασίσει το eurogroup να σταματήσει η ΕΚΤ την χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών. Και χαμογελάω όταν βγαίνουν απελπισμένα και αναθαρρημένα τα συριζάκια να κάνουν μαγκιά ότι έκανε κίνηση ματ ο τσίπρας. Ότι αυτό που έγινε σήμερα είναι το τελείωμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θα οριστικοποιηθεί εντός ολίγων εβδομάδων οι κακόμοιροι δεν το συνειδητοποιούν. Θα έχουμε εκλογές αλλά δεν ξέρω αν πρώτα βρεθεί φράξια μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που πρώτα θα κάνει μία κυβέρνηση παπαδήμου. Χαίρεται

27 Ιουνίου 2015 στις 5:11 π.μ.

Όχι στην Συμφωνία - Τώρα Ρήξη / Το σχόλιο Της Ημέρας/ 27-6-2015/ του Θ. Ανεστόπουλου

Μετά την σωστή απόφαση του Αλ. Τσίπρα να προκηρύξει δημοψήφισμα "ναι ή όχι στην συμφωνία" με τους δανειστές - τοκογλύφους μερικές πρώτες σκέψεις :

To OXI που πρέπει να εκφραστεί στις κάλπες στις 5/7 από τον ελληνικό λαό, πρέπει από αύριο μέχρι τις κάλπες να ηχήσει και να ακουστεί στους ΔΡΟΜΟΥΣ, στους ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ....εκεί που ζουν οι λαικές μάζες...

Το ΟΧΙ να είναι και ΟΧΙ στην λυκοσυμαχία της ΕΕ, ΡΗΞΗ με τον ευρώ και τους τοκογλύφους, ενάντια στην Ευρώπη του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού.

Το ΟΧΙ να δώσει ώθηση για την ανασυγκρότηση της ριζοσπαστικής - επαναστατικής αριστεράς, πρωτοπόρα για την νίκη του λαικού - εργατικού κινήματος.

Το ΟΧΙ να γίνει κυρίαρχο από αύριο κιόλας με διαδηλώσεις, πορείες, συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα...Πρώτα ψηφίζουμε στους δρόμους και τέλος στην κάλπη...

Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να εκφραστεί ο λαός μόνο στις κάλπες, ενώ από τις πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων του αστικού μπλοκ (που ουσιαστικά είναι με την συμφωνία με τους εκβιαστές) τονίζουν ότι το δίλημμα πρέπει να είναι ναι ή όχι στο ευρώ, το ΠΑΣΟΚ ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης, το ΚΚΕ ακόμη δεν έχει κάνει δηλώσεις....ενώ τα ΜΜΕ θα ρίξουν το δηλητήριο του εκβιασμού και της χρεοκοπίας....

Ας είναι το ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τους εκβιαστές....να γίνει ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. και ΡΗΞΗ με το Ευρώ...για τον σοσιαλισμό και την αξιοπρέπεια μας...

ΠΑΝΘΗΡΑΣ *29

http://wwwpanthiras29.blogspot.gr/

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΚΚΕ)
27 Ιουνίου 2015 στις 5:40 π.μ.

Ψηφίζουμε ΝΑΙ στην πρόταση των δανειστών δυναστών.
Το κώμα του λαού δεν πέφτει στην παγίδα των οπορτουνιστών και των συνοδοιπόρων Ανταρσυων.
Και με ΝΑΙ και με ΟΧΙ πάλι στην Ε.Ε θα είμαστε πάλι σε καπιταλισμό θα ζούμε.
Ψηφίζουμε ΝΑΙ για να έχουμε την αξιοπρέπεια μας.
Ψηφίζουμε ΝΑΙ γιατί ένα είναι το κώμα........

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 6:12 π.μ.

αλεξη σε παωωω,,,γαμησετα ολα απο τα καναλια τους θα προσπαθησουνε να τρομαξουνε το λαο..διασπορα ψευδων ειδησεων με σκοπο τον πανικο κια διασαλευση του πολιτευματος κλεισε τους τα γαμοκαναλλα με πρωτα μεγκα αντ1 και σκαι,,ειναι η πεμπτη φαλαγγα δεν ειναι αντιδημοκρατικο κλειστα με τη μια.. η δημοκρατια πρεπει να υπερασπιζετε τον εαυτο της απεναντη στα λαμογια και τα κορακια της ολιγαρχιας μην τους αφηνεις να τρομαξουνε το λαο...χρωστανε εκατονταδες εκατομμυρια στο δημοσιο για τις συχνοτητες κλειστα..κανε τα παπαγαλακια να το βουλωσουνε η διωξη ηλεκτρονικου εγληματος μπορει να τα εντοπησει τα περισσοτερα ειναι εμισθα ξεσκεπασετα,,τα λαμογια οι δημοσιο γραφησκοι που πληρωνοταν απο το δντ αρχησανε ηδη τις καφριλες

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 8:51 π.μ.

Βρε παιδιά δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα. Οκ, σίγουρα λέμε όχι στην συμφωνία των θεσμών. Με την συμφωνία του σύριζα τί λέμε? ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Μήπως μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει να καταλάβω? Γιατί έτσι όπως μπαίνει το ερώτημα, είναι σαν να απορρίπτουμε το μνημόνιο των θεσμών, αλλά να δεχόμαστε το μνημόνιο της κυβέρνησης. Κι εγώ που θέλω να πω ΟΧΙ σε κάθε μνημόνιο τί κάνω?

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 9:34 π.μ.

Ρε παιδιά. .. γιατί να μην είναι και η πρόταση των 47 σελίδων της κυβέρνησης και το ναι ή οχι και σε αυτην; προσοχη: όχι να διαλέξουμε αλλα ταυτόχρονα ναι ή όχι και σε αυτήν

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 10:02 π.μ.

Αλέξη με αυτό που έκανες έχεις το 90%του λαού μαζί σου.Ξέσκισες ακροδεξιά και φασίστες,ξέσκισες Σαμαράδες ξέσκισες την πέμπτη φάλαγγα που είναι το ΚΚΕ.
Ο λαός αυτό θέλει απο τους ηγέτες του.Να ακούν την φωνή του.Και εσύ απέδειξες πως μας ακούς.Δεν σε φόβισαν οι κατσαρόλες και οι κατάρες του Κουτσούμπα,δεν σε φόβισαν τα όρνεα της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ δεν σε φόβισαν τα σκατοκάναλα.Προχώρα και μην ακούς κανέναν.Ο λαός είναι μαζί σου.
Μετά απο πολύ καιρό ο λαός αισθάνεται υπερήφανος γιατί παίρνει την τύχη στα χέρια του..
Οποιος βλέπει τις αντιδράσεις στο δημοψήφισμα,απο το σταλινικό ΚΚΕ μέχρι τους ναζήδες,καταλαβαίνει οτι είσαι σε σωστο δρόμο Αλέξη.

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 10:20 π.μ.

Οχι στο μνημόνιο της θεσμοτρώικας ναι στο συριζομνημόνιο του αίσχους των 47 plus σελίδων του Τσίπρα ..Αυτό είναι το δίλλημα που θέλει να σύρει τον Ελληνικό λαό ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα έξοδο απο την ΕΕ διαγραφή ολοκληροτική του χρέους κοινωνικοποιήση όλου του πλούτου και λαική εξουσία ..

27 Ιουνίου 2015 στις 1:01 μ.μ.

Το ερώτημα του τί θα γίνει ΜΕΤΑ το "όχι" που ΠΡΕΠΕΙ να πει ο λαός μας είναι μετέωρο και αναπάντητο... δεν το έχει διευκρινήσει (επίτηδες) πώς θα το διαχειριστεί η κυβέρνηση... κι αυτό δεν πρέπει να μας αρέσει... το "ΟΧΙ" θα μας οδηγήσει εκτός Ευρώ όπως θα'πρεπε; θα μας οδηγήσει μακροπρόθεσμα εκτός ΕΕ όπως επίσης πρέπει;

Μέχρι τότε όμως, στο επερχόμενο δημοψήφισμα ο Κάθε πολίτης οφείλει να πράξει το καθήκον του και να πει:
ΟΧΙ στην ΕΕ των νεοφιλελεύθερων-φασιστών-τραπεζιτών-ολιγαρχών-ιμπεριαληστών
ΟΧΙ στην ευρωζώνη, στην ευρωλαγνεία, στο γερμανοδοσιλογισμό, στο μαύρο μπλοκ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι,τα ξένα & ντόπια αφεντικά τους με τα μνημόνια & τα ΜΜΕ τους
ΝΑΙ στην εθνική ανεξαρτησία, στη λαική κυριαρχία, στη λαική δημοκρατία, την ελευθερία, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την αδελφοσύνη των λαών...

Είναι η ώρα του ύψιστου πατριωτικού & ταξικού καθήκοντος για κάθε πολίτη που σέβεται την ιστορία του λαού του και αγωνιά για το μέλλον του...

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 2:27 μ.μ.

Φαινομενικα,το σχολιο μου,ειναι ασχετο με το περιεχομενο της αναρτησης!! Τις προαλλες,ειχε μια αναρτηση για την σοβιετικη προσφορα κατα τον β'παγκοσμιο πολεμο,οπου αστειευομενη ,ρωτουσα τον Μητσο 175....''γιατι μας τα θυμησες ,ολα αυτα τα επικα,και μας συνθλιβει η συγκριση''!!Επανερχομαι,να πω με απολυτη σοβαροτητα αυτη την στιγμη,πως πολυ σωστος ηταν,και απολυ καλα εκανε!! Ναι γνωριζω ολη την φιλολογια περι δημοψηφισματων,ερωτηματων,προχειροτητας και συστημικοτητας του Συριζα. Γι'αυτο δεν τους ψηφισα. Ομως τωρα,για αυτη την στιγμη,καλα κανουμε να το καταλαβουμε γερα,εμεις ο λαος,ολοι δοκιμαζομαστε!! Ακομα και να μπλοφαρει ο Τσιπρας,ΕΜΕΙΣ ο λαος,πρεπει να του την ''φερουμε'',και να αποφασισουμε ,ειτε Τσιπρας,ειτε φουφουτος.......το κερατο μου,μπορουμε να περπατησουμε στα δυο ποδια ...ακριβως ως ανθρωποι!!!! Ας το κανουμε εικαιρια,και για τον Συριζα....και για οποιον αλλο παλιοκερατα εξουσιαστη......all the games....are over!!!! Αν θα ζησουμε ως ανθρωποι,πρεπει να σταθουμε στα δυο και μοναδικα μας ποδια!! Να το καταλαβουμε ολοι, μα ολοι ομως. Ολοι ...''εχουμε αγωνα απο αυριο!!'' Ετσι ελληναρα;; Δεν γινεται,να καθεσε στα καφενεια και συνεχεια να σου φταινε οι αλλοι ,φτανει να μην φταις εσυ ποτε!!! Δεν γινεται καμαρι μου,να θελεις δημοκρατια και συνταγματικοτητα,και απο την αλλη να μην εχεις ευθιυνη με την ψηφο σου!! Δεν γινεται να περιφερεσε ως θεος ελληνακο,και να διατρανωνεις ''ελα μωρε,αλητες ειναι ολοι τους...και οι 300 !!'' και να ξεφουσκωνεις,και απο την αλλη,να ''ξερεις'' εναν-δυο απο τους τριακοσιους,μπας και κανεις την δουλεια σου!! Ηρθε η ωρα...να ζησουμε λιγο ...ηρωικα...οπως τοτε...το 40!! Τοτε να δεις τι πεινα ειχαν οι προπαπποι σου,ελληνακο.Αντε μπραβο μας,αντε να μας δω ''λιγο ψηλοτερα'',και να μας τρεμει ο καθε Τσιπρας αν ''σκευτεται'' πονηριες!!

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 2:50 μ.μ.

27 Ιουνίου 2015 5:40
Καλά πρέπει να είσαι φριχτός ψεύτης να γράφεις τέτοια πράγματα. Πιστεύεις ότι έτσι θα ξεχάσουμε τι πρόταση ( 47 σελίδες που εμπλουτίστηκαν μάλιστα ) έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τουλάχιστον ψέλλισε κάτι περί ανέφικτου , για υπέρτερες δυνάμεις από πλευράς δανειστών και άλλα που να ωραιοποιούν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Πάει πολύ να μας βάζει θηλειά στον λαιμό και να μας λες ότι είναι φουλάρι.

Ανώνυμος
27 Ιουνίου 2015 στις 3:36 μ.μ.

Αυτη την στιγμη ,Η αληθεια ειναι μια!! Ο Βοριδης,κοντευει να παθει ...εγκεφαλικο!!! Ειλικρινα το απευχομαι!! Και για ολους μας!! Και για να πω την αληθεια τον ακουω πολυ προοσεκτικα!! Το τσεκουρι δεν ...βλεπω!! Ομως,ποτε δεν το αφησε απο το χερι του!! Παιδια,και πιο πολυ Συριζακια...μας πανε για σφαγη!!! Καλο που πεσανε οι μασκες !! Επικινδυνο ομως. Αντε παλιν απο την αρχη Αλεξη μου,...τα μεταξωτα βρακια ,θελουν και επιδεξιους κ...!! Αν δεν το χειριστουν σωστα, μεθοδικα, και χωρις μπλοφες, τα πραγματα δεν θα παν καλα για εμας!! Ετσι και αλλιως γνωστες οι τακτικες τους!! Πω-πω Βοριδη μου,πανε και οι ευγενιες,πανε και οι ψυχραιμιες,πανε και οι κομψοτητες......ρε ποιους φοβομαστε!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger