Home » , » Ερχεται συμφωνία και ακολουθεί σαρωτικός κυβερνητικός ανασχηματισμός;

Ερχεται συμφωνία και ακολουθεί σαρωτικός κυβερνητικός ανασχηματισμός;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 | 1:53 π.μ.

Νεφελώδεις είναι οι πληροφορίες για τα κλίμα που επικράτησε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χτες στο Μέγαρο Μαξίμου με κύριο αντικείμενο την πορεία των διαπραγματεύσεων κυβέρνησης με τους δανειστές του ελληνικού κράτους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την σύνταξη ενός κειμένου 45 σελίδων που στάλθηκε στους «θεσμούς» με τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης υπήρξε έντονη διαφωνία μεταξύ Βαρουφάκη και Σταθάκη.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πηγές, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, εξέφρασε τις ριζικές διαφωνίες του με το διαμορφούμενο πλαίσιο της ενδεχόμενης συμφωνία.  Δήλωσε «παραταξιακή νομιμοφροσύνη» που μεταφράζεται στο ότι οι βουλευτές της «Αριστερής Πλατφόρμας» δεν πρόκειται να καταψηφίσουν μια τέτοια συμφωνία όταν ρθει στην βουλή, αλλά ο ίδιος δεν θα παραμείνει υπουργός της κυβέρνησης.

Αν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες βάσιμα μπορεί να υποθέσουμε ότι και τα υπόλοιπα στελέχη της «Αριστερής Πλατφόρμας» που βρίσκονται στο κυβερνητικό σχήμα (Στρατούλης,  Ησυχος, Χουντής και Αποστόλου) θα ακολουθήσουν την επιλογή Λαφαζάνη, οπότε ένας κυβερνητικός ανασχηματισμός είναι αναπόφευκτος.

Φυσικά, επαναλαμβάνουμε, ότι μια τέτοια εξέλιξη θα υπάρξει μόνο αν έχουν βάση οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2015 στις 8:58 π.μ.

Ωραία!!! ένα μεγάλο μπράβο στο "σύντροφο" Λαφαζανη και στους υπόλοιπους "συντρόφους" τις αριστερής πλατφόρμας, ψηφίζουμε ότι μας σερβίρει ο Τσιπρας έχοντας και τις όποιες αντιρρήσεις μας, αλλά καλύπτουμε τα όποια ιδεολογικά μας αριστερά υπολείμματα αφού στον ενδεχόμενο ανασχηματισμό δεν δεχόμαστε κυβερνητικά αξιώματα... μπράβο ρε Λαφαζανη, έτσι κάπου στην μέση!
Α ρε ΚΚΕ αθάνατο τελικά μέρα με την μέρα δικαιώνεσαι όλο και περισσότερο όταν μιλούσες για αναχώματα του καπιταλισμού

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2015 στις 2:24 μ.μ.

Οπορτούνες, τσιράκια των καπιταλιστών, πεμπτοφαλαγγίτες προδότες της τάξης σας θα έχετε σύντομα το πολιτικό τέλος
που σας αξίζει σκουλήκια. 4μηνο ρεμάλια δεν σας έδινα για προδοσία ούτε εγώ, νόμιζα ότι θα πουλήσετε το λαό λίγο αργότερα.
Ακόμα καλύτερα όμως. Τώρα ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του, οι πολλοί πάνε σπίτι τους κλαμμένοι και καταθλιπτικοί που τάχα διαψεύστηκαν και αργότερα θα ξαναπλαισιώσουν τα κόμματα του κεφαλαίου, κάποιοι που περιμένουν οφέλη γίνονται φασίστες-αυριανιστές, και κάποιοι άλλοι συνεχίζουν στο κίνημα μαζί με την τάξη τους. Άει σιχτίρι και εσείς και η "συμφωνία" σας, και "η σκληρή διαπραγμάτευση" και ο "έντιμος συμβιβασμός" σας, τσιράκια του Κύρκου, του Κουβέλη και του Παπαντρέα.

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2015 στις 5:40 μ.μ.

Βάλτε λίγο τους "αριστερούς" Λαφαζάνηδες, Ρούντηδες Ρινάλντηδες, Νταβανέλλους και Νταλακογιώργηδες μαζί με Σακοράφες και Στρατούληδες να γελάσουμε.
Ρίξτε μέσα και τους εξωκοινοβουλευτικούς αριστερούς που τους στηρίζουν με κριτική από αριστερά. Βάλτε και τον Πάπα, τον ΣΕΒ, τα hedge funds του Λονδίνου, τον Πατριάρχη, τον Ιερώνυμο, την ΕΕ, το Τέξας, τη λίμνη Κόμο, , το ΝΑΤΟ, το Ινστιτούτο Λεβύ, το ίδρυμα Brookings, βάλτε μέσα να πάνε όλα τα σιχάματα από τα οποία ζητούσε πιστοποιητικά η "πρώτη φορά αριστερά"!
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΝΩΔΑΛΑ: ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ - ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ.
Μην ξεχάσετε όμως να πληρώσετε και το "λογαριασμό". Εσείς κάνατε την "παραγγελία".

Ανώνυμος
4 Ιουνίου 2015 στις 3:15 μ.μ.

2.14
Οπορτούνες, τσιράκια των καπιταλιστών, πεμπτοφαλαγγίτες προδότες της τάξης σας!!
εννοεις σιγουρα το Φλωρακη το 1989-1990 με τις συγκεβερνησεις μητσοτακη!! αυτες τις αλητειες του κκε δεν τις ξεχναμε μικρε

Ανώνυμος
4 Ιουνίου 2015 στις 7:27 μ.μ.

2.24
Οτι και να πείς τώρα σταλινοφασιστάκι,η ξεφτίλα της συγκυβέρνησης με Μητσοτάκη και Παπαντρέα απο το ντιμημένο δεν ξεπλένεται.
Η ξεφτίλα θα σας κυνηγάει αιώνια και το λαικό φτύσιμο θα το τρώτε μέχρι να τα τινάξετε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger