Home » » 8 Bίντεο από την μεγαλειώδη συγκέντρωση του "ΟΧΙ"

8 Bίντεο από την μεγαλειώδη συγκέντρωση του "ΟΧΙ"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 | 4:11 μ.μ.

Γράφει ο Βασίλης Νούσης

 Εκτενή πανοραμικά πλάνα από την μεγαλειώδη η συγκέντρωση του ΟΧΙ... τεράστια σε όγκο κι ανεπανάληπτη σε ρυθμό!!! Τα πλάνα από κάτω είναι αφού είχε τελειώσει η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα κι έχει φύγει αρκετός κόσμος, διότι ήταν αδύνατον κυριολεκτικά να προσεγγιστεί ο χώρος. Η πυκνότητα του κόσμου ήταν πρωτόγνωρη.

Η συγκέντρωση του ΟΧΙ ήταν μεγαλύτερη ακόμη κι από αυτή της δεύτερης Κυριακής των αγανακτισμένων (2011)


Πραγματική αποθέωση γνώρισε ο πανευτυχής Αλέξης Τσίπρας πηγαίνοντας προς την εξέδρα στην τεράστια και μοναδική συγκέντρωση του ΟΧΙ... ακολούθησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Ο Αλέξης Τσίπρας στέκεται και χαιρετά με χέρι στην καρδιά, ανεβαίνοντας την σκάλα προς την Βουλή


Χαμός... πανικός... ο Βαρουφάκης τρελαίνει τον κόσμο!!!... με επευφημίες επέστρεψε στη Βουλή


Συνεργάτης του Τσίπρα τον απογειώνει στην αγκαλιά του!!! Πανευτυχής ο Αλέξης Τσίπρας για την ανεπανάληπτη ανταπόκριση του κόσμου, αγκαλιάστηκε με συνεργάτη του καθώς ανέβηκε την σκάλα από τον Άγνωστο στρατιώτη κι εκείνος τον σήκωσε στον αέρα!!!


Καθώς περνούσε δίπλα μου ο Βαρουφάκης του λέω: "Γιάνη έχεις κραγιόν!"... όντως είχε 2 κοκκινάδια... κι ο Βαρουφάκης σκουπίζεται κάνοντας χιούμορ... δίπλα ήταν η γυναίκα του.


Ενώ η συγκέντρωση του ΝΑΙ είχε διαλυθεί και οι τεχνικοί μάζευαν τα ηχητικά, η συγκέντρωση του ΟΧΙ ήταν σε πλήρη εξέλιξη με αμείωτο πάθος και ρυθμό!!!


Ο κόσμος παρέμεινε και τραγουδούσε μέχρι τα μεσάνυχτα... η ώρα είχε περάσει... κάποιοι έχουν φύγει έπειτα από τέσσερις και πλέον ώρες παρουσίας... αυτοί που μένουν τραγουδούν μέχρι το τέλος

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 7:16 μ.μ.

Είναι ωραίο που υπάρχει τέτοιος παλμός, ενθουσιασμός και διάθεση. Ελπίζω να υπάρχει και από Δευτέρα που θα έρθει ο λογαριασμός, ακόμη και εάν βγει το ΟΧΙ.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 8:13 μ.μ.

Η γελοιότητα και η φαιδρότητα στο απόγειο της.Ενας συνδιασμός γλύψήματος και πρωινάδικου ρεπορτάζ.Με αυτό το χέρι που ακουμπά στην καρδία υπεγραψε ο τσίπρας τα μνημόνια φτώχιας και εξαθλίωσης που θα επιβάλλει άυριο στις πλάτες του Ελληνικού λαού.Οταν τελιώσει ολο αυτο το πανυγηράκι σε λίγες μόνο μέρες, θα ψάχνετε τρύπες να χωθείτε.Οσο για τα κραγιών στο πρόσωπο του βαρουφάκι (τύφλα να έχει η μενεγάκη μπροστά σέ τέτοια σχόλια) στην ίδια θέση θα εχει απο τετάρτη τσιρώτα και καρούμπαλα ..

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 11:35 μ.μ.

8.13
Ξίδι φασιστοκνίτη.Και φρόντισε πριν ξαναγράψεις τις παπαριές σου στο Β.Κ.να διορθώσεις την γραμματική σου.
Δεν θα ξεχάσουμε τα Ελληνικά επειδή ο κάθε πονεμένος κνιτάμπουρας θέλει να γράφει την μαλακία του.

4 Ιουλίου 2015 στις 11:59 μ.μ.

Ντροπή στο ΚΚΕ που ανέχεται τρολλάκια χρυσαυγίτικου επιπέδου όπως ο ανώνυμος βλάκας 8.13...
Ένα πραγματικά κομμουνιστικό κόμμα δεν εκφράζεται χρυσαυγίτικα για μεγάλες λαικές κινητοποιήσεις κι ας μην τις διοργανώνει το ίδιο...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger