Αλαλούμ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 | 3:26 π.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Ο ΣΥΡΙΖΑ! Ο "αριστερός" ΣΥΡΙΖΑ προτείνει μέτρα για να μείνουμε στο Ευρώ. Μμ, ωραία την τίμησε την απόφαση των Ελλήνων, φαντάσου δηλαδή να έβγαινε το ΝΑΙ. Μας φέρνει τώρα μέτρα και μνημόνιο. Δεν έχει σημασία τι μέτρα, θα τα δούμε στη συνέχεια, η ουσία μετράει. Το πολύ - πολύ να χρυσώσουν λίγο το χάπι με το να βάλουν να πληρώσουν και τα κανάλια. Που ως γνωστό δε θα δώσουν τίποτα και θα τα ζητήσουν πάλι από εμάς κι αυτά τα λίγα και τα άλλα τα πολλά. Η ουσία είναι πως δεν φεύγουμε με τίποτα από την παγίδα εκτός κι αν κάνουν καμιά μαλακία πάλι οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι, που μας έριξαν σ' αυτή. Αλλά γι' αυτό φροντίζει η Ντόρα και η ΝΔ γενικότερα. Το τι εννοώ θα το δούμε παρακάτω.

Πριν όμως να ψιθυρίσω δυο φωνήεντα στην "πρώτη φορά τέτοια τούμπα": Αγαπητοί, μου το ποσοστό σας χωρίς τους αντίθετους στο Μνημόνιο, είναι 3 με 4%. Οπότε στις επόμενες εκλογές θα έχουμε "ντέρμπυ", αν θα μπείτε ή όχι στη βουλή. Εκτός κι αν βάλετε απλή αναλογική, μπας και μπει κάποιος από σας κατά τύχη. Είχατε μια ιστορική ευκαιρία και την πετάξατε. Σειρά σας τώρα για πτήση προς τον κάλαθο των αχρήστων.

Στη ΝΔ τώρα. Αποτυχημένη κι η νέα συγκέντρωση στήριξη στο Ευρώ και κατ' επέκταση στο Μνημόνιο που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε η ΝΔ και οι "Μένουμε γίδια". Πάντως η Ντόρα κάνει ότι μπορεί για να γίνει συμφωνία. Πέταξε η ίδια (πήρε πρωτοβουλία) να ζητήσει εντολές από τους Ευρωπαίους και να κάνει αίτηση υποψηφιότητας για αρχηγός της ΝΔ, επόμενη πρωθυπουργός λόγω μαγειρεμάτων στη βουλή κοκ. καθόσον οι αιτήσεις για την αρχηγία της ΝΔ κατατίθενται στην Κομισιόν.

Ο Σαμαράς είχε πει στους Ευρωπαίους "μην κάνετε συμφωνία θα τον ρίξουμε εμείς για να περάσουμε χειρότερα μέτρα" η Ντόρα τους λέει "κάντε συμφωνία και με μένα αρχηγό θα κρατά η ΝΔ τα μπόσικα του ΣΥΡΙΖΑ". Όχι, η κόρη του Δράκουλα, δεν γουστάρει τον Αλέξη. Αλλά η οικογένεια Άνταμς θεωρεί πως η σταθερότητα της στο μνημόνιο και τη σφαγή των εργαζομένων, πρέπει κάποτε να αμειφτεί.

Κάποιοι στη ΝΔ θα προσπαθήσουν να τα ρίξουν όλα στο Σαμαρά και να το παίξουν αντίθετοι στο Μνημόνιο του Σφύριζα, λέγοντας τάχα πως η δική τους εκδοχή των βασανιστηρίων, θα πονούσε λιγότερο. Η Ντόρα πιστεύει πως αυτό δεν θα πιάσει, μάλιστα πως θα πέσει φάπα από όλους, κι ότι η ΝΔ πρέπει να στηρίξει πάση θυσία Ευρώ - Μνημόνια και τον ανασκολοπισμό του 62% που αψηφήσαμε τους φίλους τους τα SS.

Με της στήριξη της ΝΔ ακόμα κι αν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ διαρροές, θα έχουμε μια επανάληψη του έργου των προηγούμενων χρόνων. Με παρόμοια κατάληξη, αφού όταν κάνουν τις ίδιες μαλακίες έχουν και τις ίδιες συνέπειες.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, να δούμε στο ίδιο κρεβάτι διαφόρους συνδυασμούς κομμάτων μέχρι να ξεράσουμε το γάλα που ήπιαμε μικροί από την αηδία και τα μέτρα ώστε ίσως αποφασίσουμε να κάνουμε επιτέλους την Επανάσταση που θα στείλει στο διάολο όλους αυτούς.
Προμηθευτείτε βαζελίνη για εσάς ή γιαούρτι ληγμένο κι ότι άλλο θέλετε για τους κηφήνες. Εσείς διαλέγετε.

ΥΓ Η ίδια μισή ντουζίνα γίδια που ήταν στο Σύνταγμα σήμερα ήταν και στο Καλλιμάρμαρο αλλά τα σύγχρονα εφέ κάνουν τους πέντε, πεντακόσιους..
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 12:02 μ.μ.

Ενα απο τα καλα,της ολης ιστοριας,ειναι οτι , ολα,ειναι πιο ευαναγνωστα!! Μην υποτιμουμε τον παραγοντα αυτο! Παντα η ιστορια ,γραφεται και απο τους ηρωες,και απο τα σκουλικια,αλλα και απο τα μυγοχεσματα!! Αντε ο καθε κατεργαρης στον παγκο του,να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε!! Εχουμε να κανουμε ,με το απολυτο ..τιποτα!! Οτι εχουμε αδερφια,το εχουμε μεταξυ μας!! Αυτη ειναι η δυναμη του λαου!! Οτι κανουμε,μονοι μας!! Αυτο και αν ειναι ...ελευθερια!! Ουτε συννεφακια,ουτε πεσιματα,ουτε,ουτε ουτε!! Ειναι μετρα εξοντωσης,χωρις αμφιβολια!! Αν λοιπον ,προσπαθησουμε,μεταξυ μας,να αναπτυξουμε πραγματικες δυναμεις αλληλεγγυης και στηριξης, εε......να γλυτωσουμε τουλαχιστον απο τα πεσιματα. Ποσες φορες λαε θα πεσεις απο τα συννεφα;;;;;; Ποσο αλλο να σε σωσουν;; Στερευουν και τα ''σωστικα μεσα''!! Τι αλλο πια θα μας κανουν;; Ουτε αυτοι εχουν αλλα μεσα!! Και για αυτους,θα ειναι δυσκολα τα πραγματα,ετσι και αντεξουμε !! Ναι,δεν χρειαζομαστε σωτηρες!! Βαλτε τους στην ακρη. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη τιμωρια για αυτους! Να μην τους πιστευεις! Κανεναν!

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 3:09 μ.μ.

Μήτσο, η αγία Βαρβάρα & το "άγιο φώς" να σε φωτίσει να μην παραπληροφορείς τον εργαζόμενο λαό όπως έκανες όλη την περασμένη εβδομάδα. Ευτυχώς ή δυστυχώς ο Κουτσούμπας με την άρνηση του να υπογράψει το υπό τον Πάκη κοινό ανακοινωθέν & όλοι εκείνοι που στάθηκαν, ενάντια στην παράνοια των ψευτοδιλλημάτων στις επάλξεις του άκυρου & της αποχής έσωσαν την τιμή της Αριστεράς στην πατρίδα μας.
Μέχρι & στο ευρωκοινοβούλιο μας την είπαν κατάμουτρα οι διάφοροι "περίεργοι", " κόψτε τα προνόμια των στρατιωτικών & της εκκλησίας & τα δανεικά & αγύριστα των κομμάτων" Αυτή είναι η "πρώτη φορά αριστερά" που ανοίγει άλλες προοπτικές; Πρώτη & μοναδική φορά ήταν το λαοκρατικό κράτος του βουνού με τίς λαικοδημοκρατικές δομές του. Στο δρόμο για την κτήση των μέσων παραγωγής απο τον εργαζόμενο λαό υπάρχουν τα σοσιαλφασιστικά, οπορτουνιστικά, τροτσκιστικά εμπόδια.Αν δεν τα παραμερίσουμε με τις αυταπάτες που καλλιεργούν δεν έχουμε προοπτικές σύντομα.

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 4:57 μ.μ.

@Ανώνυμο 3.09
συντροφε δεν είναι έτσι! Σκέψου ότι αν είχε το κκε επίσημη θέση "ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ των δανειστων" το ΟΧΙ θα ειχε 70% και ότι σήμερα πολύ περισσότερος κόσμος θα κινητοποιούνταν και θα έβλεπε την προδοσία του συριζα. Αλλά τι να λέμε τώρα, όταν ο Κουτσούμπας θέλι σήμερα το παμε στην ομονοια και η ψηφοφορία για το νεο μνημονιο είναι στη βουλή....

Ψηφοφόρος του ΚΚΕ (του 4,25%)

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2015 στις 7:47 μ.μ.

Παραπληροφόρηση σημαίνει λέω κάτι που είναι ψέμα. Πότε είπα ψέματα; Είπα πάντα τη γνώμη μου και πάντα έγραψα για γεγονότα που έγιναν πραγματικά. Ο σχολιασμός μπορεί να είναι σωστός ή λάθος. Αλλά ο σχολιασμός αναφέρεται στην προσωπική γνώμη. Η αλήθεια αναφέρεται στο αν πράγματι έγινε ή όχι συγκεκριμένη είδηση.
Εγώ λοιπόν σχολίασα πράγματα που έγιναν πραγματικά, δεν είπα ψεύτικες ειδήσεις. Είναι δικαίωμα σας να διαφωνείτε ή να συμφωνείτε με αυτά που είπα, άλλωστε δεν διεκδικώ αλάθητο.
Δεν ισχύει όμως το " παραπληροφορείς τον εργαζόμενο λαό όπως έκανες όλη την περασμένη εβδομάδα" κι επομένως δεν αποδέχομαι αυτή τη φράση. Αν κάποιοι είναι παπατζήδες και βλέπουν το ΟΧΙ ως ΝΑΙ, αν κάποιοι άλλοι είναι δοσίλογοι και λεν ΝΑΙ, αν κάποιοι δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους, δεν τους φταίει η πλειοψηφία που εκφράστηκε ΤΑΞΙΚΑ και με ΣΑΦΗΝΕΙΑ: ΟΧΙ σε νέα μέτρα. Ευχαριστώ, αυτή ήταν και είναι η άποψη μου, σύμφωνη με αυτά που λέω τόσο καιρό. mitsos175.

Ανώνυμος
11 Ιουλίου 2015 στις 11:45 π.μ.

@Ανώνυμος
Εσύ θα πας "ψηφοφόρε";Επειδή τα επιχειρήματά σου βρωμάνε συριζανελπασοκονουδουποταμοχρυσαβγίλα,ατιμούτσικο!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger