Home » , » Τουλάχιστο κερδίζει η σάτιρα

Τουλάχιστο κερδίζει η σάτιρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 | 10:59 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τουλάχιστο κερδίζει η σάτιρα. Ή οι σάτυροι, όπως το δει κανείς. Για γέλια είναι οι δικαιολογίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τη στήριξή τους στο τρίτο (με το συμπάθιο) και μακρύτερο μνημόνιο. Copy Paste οι βλακείες της ΝΔ που ήταν με τη σειρά τους αντιγραφή εκείνων που έλεγε το ΠΑΣΟΚ τα οποία αναμασούσαν τα κανάλια.

Για κλάματα όσα φέρνουν, τα οποία είναι η συνέχεια των προηγούμενων βασανιστηρίων. Τα "κλασικά" πλέον άδικα οριζόντια μέτρα με το ξεπούλημα της χώρας ως συνοδευτικό. Σιχτίρ πιλάφι δηλαδή με κουτόχορτο.

Παλιό το κουτόχορτο, σε κονσέρβα δεν τρώγεται από κανένα. Βλέπω τον κόσμο να πετάει το περιεχόμενο της κονσέρβας της ΕΕ που έχει λήξει και να κρατά το κονσερβοκούτι. Καθόσον άρχισαν οι εκδηλώσεις λατρείας και προς το ΣΥΡΙΖΑ. Καιρός ήταν.

Γιαούρτια εδάφους - εδάφους είναι έτοιμα να εκτοξευτούν με την ανάλογη γόμωση από πέτρες και κλούβια αυγά δίνοντας ένα "εορταστικό" τόνο στην "επιτυχία" της πρώτης "αριστερής" κυβέρνησης να υλοποιήσει τη θέληση των τοκογλύφων κι όχι αυτή της Πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Οι κηφήνες της βουλής πρόκειται από δω και πέρα να μας διασκεδάσουν με παιχνίδια όπως το κυνηγητό, το κρυφτό, το μπίζ, τον πετροπόλεμο και πολλά άλλα. Να θυμηθούμε και τα παιδικά μας χρόνια βρε αδελφέ. Πως; Δεν ξέρετε τι είναι το μπίζ; Είναι είδος ομαδικού παιδικού παιχνιδιού, κατά το οποίο κάποιος κρύβει με το ένα χέρι του τα μάτια και στο άλλο του ελεύθερο χέρι δέχεται χτύπημα από τους υπόλοιπους παίχτες, προσπαθώντας να μαντέψει ποιος τον χτύπησε (συνώνυμο: τζίζ)

"Ένα παιδί έκρυβε τα μάτια του (μάνα) και ένα άλλο από τα υπόλοιπα το χτυπούσε. Όλοι φώναζαν «τζιζ» ή «μπιζ» και σήκωναν το ένα χέρι. Η «μάνα» τότε άνοιγε τα μάτια και έλεγε ποιο μπορεί να ήταν αυτό που το χτύπησε. Αν το έβρισκε έκανε αυτό τη «μάνα». Αν όχι, συνέχιζε το ίδιο παιδί. Μιλάμε για πολύ ξεπλάτισμα"
Εδώ όμως θα παιχθεί η εξής παραλλαγή: Θα βαράνε όλοι μαζί και δε θα βαράνε στο χέρι, αλλά όπου βρουν. Αλλαγές και τέτοια είναι για παιδιά, δεν επιτρέπονται στους ενήλικες.

Βεβαίως θα έχουμε και ανέκδοτα με τα οποία θα ξεκαρδιστούμε στα γέλια, πριν πετάξουμε στη θάλασσα τους ηλίθιους των καναλιών που τα λένε. Αστεία επιχειρήματα που θα έβγαζαν πολύ γέλιο, αν δεν αφορούσαν τα εισοδήματα μας. Τώρα οι εργαζόμενοι εφόσον ξανακούσουν τις ίδιες σαχλαμάρες δε θα γελάσουν καθόλου.

Θα υπάρξει όμως επίδραση στα ψέματα των καναλιών: Αφροδισιακή. Μάλλον σεξ πρόκειται να κάνουν σε κάποιους ανεγκέφαλους που πιστεύουν ότι μπορούν να επηρεάζουν και τα χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη βγάζοντας πχ δημοσκοπήσεις που έγιναν στη χωρά του Ποτέ ή σε αυτή των θαυμάτων κι όχι στον πραγματικό κόσμο.

Σύμφωνα με αυτές θα θεωρούμε "αναγκαία" τα μέτρα, όπως θεωρούσαμε "καταλληλότερο" και το Σαμαρά στις εκλογές. "Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει".

Φυσικά εφόσον πήραν όλα τα άλλα το μόνο που μένουν να πάρουν είναι τα αρσενικά αναπαραγωγικά όργανα, τα οποία οι εργαζόμενοι θα τους τα δώσουν ευχαρίστως. Οπότε θα δούμε και τσόντα σε διάφορες στάσεις με κυριότερη τη στάση πληρωμών μπροστά στα ταμεία των ΔΟΥ.
Κοντολογίς πριν μας ανασκολοπίσουν τα νέα μέτρα, θα το κάψουμε. Εφόσον δε θα υπάρχει άρτος, θα έχουμε τουλάχιστο θεάματα. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger