Home » , » Οι νόμοι τους θα καταργηθούν στην πράξη από εμάς του ίδιους,

Οι νόμοι τους θα καταργηθούν στην πράξη από εμάς του ίδιους,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 | 4:48 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175.

Δεν θα περάσει. Στο άντρο της προδοσίας και της διαφθοράς που λέγεται καταχρηστικά "βουλή" υπάρχουν ένα σωρό πρόθυμοι, μια σαβούρα υπεραρκετή να ψηφίσουν τα πάντα.
Αλλά δεν θα περάσει. Ο Μαρξ έλεγε πως η αντικειμενική αλήθεια βρίσκεται στην Πράξη και μάλιστα στη διαλεκτική αλληλεπίδραση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η αδικία, η λεηλασία και η καταστροφή μας μπορεί να ακυρωθεί με τις Επαναστατικές μας πράξεις με τους αγώνες μας.

Δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλη εξαπάτηση, άλλη υποδούλωση, άλλη μείωση των εισοδημάτων. Θα αγνοήσουμε, μάλιστα θα αντισταθούμε με κάθε τρόπο στους νόμους που περίτρανα φάνηκε πως δεν εκφράζουν παρά μόνο μια κλίκα πλουσίων και βολεμένων καθαρμάτων.
Δεν θα πληρώσουμε. Δεν πρέπει να πληρώσουμε, οφείλουν να πληρώσουν όσοι θέλουν ευρώ και μνημόνια. Δεν έχουμε καμιά διάθεση να γίνουμε θυσία για να κονομήσουν εις βάρος μας οι πλούσιοι.

Οι μάσκες έπεσαν φάνηκε όλο το απαίσιο πρόσωπο του καπιταλισμού. Δεν υπάρχουν πια αυταπάτες στον κόσμο, τα ίδια τα γεγονότα αποκάλυψαν τα πάντα. Τον πόλεμο που μας κήρυξαν, τους κρυφούς και φανερούς φρουρούς του συστήματος. Τώρα υπάρχει μόνο πικρία που μετατρέπεται ταχύτατα σε οργή, σε αγανάκτηση.

Δεν θα τη γλυτώσουν αυτή τη φορά. Οι νόμοι τους θα καταργηθούν στην πράξη από εμάς του ίδιους, Με κύριο όπλο μας την Αλληλεγγύη και τις συνεχείς Κινητοποιήσεις μέχρι να απαλλαγούμε από όλους. Με κάθε τρόπο θα βοηθήσουμε τους εργαζόμενους αδερφούς μας και θα συντρίψουμε κάθε σχέδιο εξαθλίωσης μας και ξεπουλήματος των δημοσίων αγαθών.

Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σόκαρε αλλά τώρα η πλειοψηφία κατάλαβε την πραγματικότητα. Πως μέσα σε ένα σύστημα που από τη φύση του είναι άδικο, δεν μπορεί να υπάρξει καμία Δικαιοσύνη. Μόνο με τη κατάρρευση του καπιταλισμού θα δούμε προκοπή.

Νομίζουν πως μας φόβισαν ή πως απογοητευτήκαμε. Πόσο λίγο μας ξέρουν, πόσο μας υποτιμούν!

Αυτοί εξευτελίστηκαν, αναγκαστήκαν να χρησιμοποιούσουν όλα τους τα κόλπα. Τώρα είναι σειρά μας να επιτεθούμε, διεκδικώντας αυτά που μας έκλεψαν.

Ο αγώνας θα ενταθεί, θα είναι συνεχής και επίμονος. Κανένας συμβιβασμός με τους φαύλους, καμιά υποταγή σε οποιοδήποτε νόμο που δεν εκφράζει τη θέληση της πλειοψηφίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Η τιμωρία τους είναι κοντά. Η νίκη θα είναι δική μας. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
15 Ιουλίου 2015 στις 11:49 π.μ.

Φίλε mitso 175, ο καπιταλισμός ανατρέπεται από την συνειδητή δράση των εργαζομένων, δεν καταρρέει, από μόνος του δεν καταρρέει ποτέ. Πάντα θα βρίσκει τρόπους να σταθεροποιείται, αν δεν τον ανατρέψεις. Φαντάζομαι ότι αυτό εννοείς και εσύ και εκ παραδρομής έγραψες, "κατάρρευση", Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger