Home » , » Έχουν πλάκα

Έχουν πλάκα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 | 8:50 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Δεν έχουν ίχνος φιλότιμου, ούτε μια στάλα ανθρωπιάς, αλλά έχουν πολύ, μα πάρα πολύ πλάκα. Αυτό ας τους το αναγνωρίσουμε.
"Μένουμε μαλάκες". Αυτό πρέπει να είναι στο εξής το σύνθημα των Γερμανοτσολιάδων.

Το ΟΧΙ ψηφίστηκε από όλο το φτωχό κόσμο παίρνοντας άνω του 61% που σημαίνει πως τα κόμματα του ΝΑΙ, οι οπαδοί του ευρώ με κάθε θυσία (άραγε θυσία ποιών;) οι εραστές των μνημονίων, δεν έχασαν απλώς, έπαθαν τη μεγαλύτερη συντριβή που μπορούσαν να πάθουν.

Αν ψηφίζαμε κομματικά, το άκυρο θα ήταν γύρω στο 7%, το ΟΧΙ γύρω στο 52% και το ΝΑΙ κάπου 48%, αφού τα κόμματα του ΝΑΙ είχαν 46% στις προηγούμενες εκλογές. Με 5-6% να προστίθεται στα άκυρα, το 46 γίνεται κάπου 48. Εξ ου και οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες έβγαζαν "ντέρμπυ" 3 μονάδων διαφορά. Δεν έκαναν προφανώς σοβαρή έρευνα, υπολόγισαν με βάση τα προηγούμενα. Καλά οι άλλες που έβγαζαν ΝΑΙ ήταν εντελώς για τον "λούτσο".

Όμως εξακολουθούν κάποιοι να μη δέχονται το αποτέλεσμα. Να προκαλούν το θυμό μας με το να επιμένουν στις βλακείες τους. Μου θυμίζει τη νίλα του μπουμπουκιού στις δημοτικές που καλούσε την Αριστερά να αποδεχθεί το αποτέλεσμα στο δήμο Αριστοτέλη καθώς πίστευε πως θα βγει ο εκλεκτός της εταιρίας χρυσού. Ο ίδιος δεν αποδέχθηκε το αποτέλεσμα κι εξακολουθούσε να μιλά για "επένδυση" κι όχι για καταστροφή κι εκμετάλλευση.

Δεν είναι τυχαίο ότι τέτοια μπουμπούκια που ονειρεύονταν εξεγέρσεις αλά Βενεζουέλα, Ουκρανία, ή Συρία, κατά των "Κομμουνιστών που κυβερνούσαν", για να έχουν χαρτί υγείας τα ράφια των σούπερ μάρκετ ασφαλώς, δεν κατάλαβαν καλά τη σφαλιάρα που τους έριξε ο κόσμος. Άκουσα και πράγματι δεν μπορώ να το πιστέψω, πως θέλουν να κάνουν πάλι τώρα συγκέντρωση υπέρ του Ευρώ!!!
Σε πιο θέατρο θα είναι, να πάμε κι εμείς να γελάσουμε, να σπάσουμε πλάκα, να διασκεδάσουμε; Είσοδος ελεύθερη ή θα κόψουν κι εισιτήριο; Αν κόψουν εισιτήριο θα δώσω δραχμές ή χρήματα από τη monopoly, να τους τρολλάρω.

Ελπίζω να το εννοούν και να παρουσιαστούν με τα ακριβά τους συνολάκια. Τη σαμπάνια και το χαβιάρι να μην ξεχάσουν, να τσιμπήσουμε κι εμείς τίποτα. Εγώ πάλι θα φέρω μαζί μου γιαουρτάκι, αυτό μπορώ να αγοράσω. Είναι ληγμένο αλλά το πήρα σε καλή τιμή. Βρήκα κι αυγά επίσης τζάμπα, είναι κλούβια, αλλά θα ταιριάξουν με τον εγκέφαλο των διοργανωτών.

Τελικά στη ΝΔ έχουν σκοπό να κάνουν ομαδικό χαρακίρι, καιρός ήταν, την χαιρετίζω κι αυτή την κουταμάρα. Να μας πείτε μόνο που και πότε, να ντυθούμε αναλόγως. Θα έχουμε γραβάτες; Υποχρεωτικά; Επειδή δεν έχω για γραβάτα, να φέρω μια θηλιά; Ή να ζωγραφίσω ένα βέλος προς τα κάτω να δείχνει που ακριβώς έχουμε γράψει το Ευρώ σας;

Να την κάνετε οπωσδήποτε τη συγκέντρωση. Φέρτε κι ομπρέλες μαζί, καθώς την προηγούμενη φορά σας έφτυσε κι ο καιρός. Τώρα θα πιούμε περισσότερο νερό λόγω καύσωνα και θα βρέξει πιο πολύ.
Ωραία θα τα περάσουμε. Τρέλα - Τρέλα! Για ζουρλομανδύα...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

8 Ιουλίου 2015 στις 9:06 μ.μ.

Tσιπρας, Μειμαρακης, Καμενος, Θεοδωρακης Γεννηματα,
υπογραψαν νεα Βαρκιζα, μνημονιο τρια.

Μια χαρα το υπογραψαν, ο Τσιπρας τους το ζητησε.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2015 στις 12:27 μ.μ.

Έφερες μνημόνιο σαν λόττο Τσακαλώωωτοοο Τσακαλώωτοο...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger