Home » » Κουτσούμπας: Το ψευδεπίγραφο Όχι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χρυσής Αυγής, σημαίνει συνέχιση των ίδιων πολιτικών

Κουτσούμπας: Το ψευδεπίγραφο Όχι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χρυσής Αυγής, σημαίνει συνέχιση των ίδιων πολιτικών

Από giorgis , Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 | 8:31 μ.μ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

“Στο δημοψήφισμα-φιάσκο της Κυριακής, ο λαός μπορεί με κάθε πρόσφορο τρόπο και με το άκυρο και με το λευκό και με την αποχή, να ακυρώσει τα μνημόνια και της τρόικα ΕΕ – ΕΚΤ – ΔΝΤ και της ελληνικής κυβέρνησης» αναφέρει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε αποκλειστική δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Όσοι την Κυριακή ψηφίσουν “Ναι” (των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι) ή “Όχι” (των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή) στην πραγματικότητα ψηφίζουν συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής, των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων με παλιά και νέα μνημόνια – ψηφίζουν συνέχιση των πολιτικών που μας έφεραν έως εδώ, δηλαδή της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ, του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος, με το λαό να πληρώνει ένα χρέος που δεν το δημιούργησε ο ίδιος» αναφέρει στην συνέχεια της δήλωσής του.

“Καλούμε όλους αυτούς που μας προσεγγίζουν στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς της Ε.Ε., της μεγαλοεργοδοσίας, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Καλούμε τους αγωνιστές που πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ και βλέπουν μέρα με τη μέρα να αθετούνται όλες οι προεκλογικές του υποσχέσεις, να μην ακυρώσουν τις ελπίδες τους ψηφίζοντας το ψευδεπίγραφο “Όχι” των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Χρυσής Αυγής. Να συσπειρωθούν γύρω από το ΚΚΕ για να ανοίξει ο δρόμος σε ρήξη με την Ε.Ε. το κεφάλαιο και την εξουσία τους. Να ξημερώσουν πραγματικά καλύτερες μέρες για εμάς και τα παιδιά μας» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

«Η δύναμη είναι του λαού» δήλωσε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ

«Ο ελληνικός λαός να μην επιτρέψει να μεταφραστεί η αυριανή ψήφος του σε ψήφο υποστήριξης των αντιλαϊκών μνημονίων που έρχονται, της αντιλαϊκής πολιτικής, της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ, της χρεοκοπίας ενός ολόκληρου λαού, να μην υποκύψει στα εκβιαστικά διλήμματα απ’ όπου κι αν προέρχονται, είτε από τους μεν, είτε από τους δε» δήλωσε ο Δημ. Κουτσούμπας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι.

«Όσοι πάνε να ψηφίσουν να ρίξουν στην κάλπη με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν έτσι ώστε να εκφραστεί η αντίθεσή τους, η αντίστασή τους, την πρόταση του ΚΚΕ με οποιοδήποτε τρόπο επαναλαμβάνουμε, είτε με άκυρο, είτε με λευκό, ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο» πρόσθεσε.

«Η δύναμη είναι του λαού. Και αύριο στο δημοψήφισμα, αλλά κυρίως από τη Δευτέρα θα συναντηθούμε ξανά όλοι μαζί, εργάτες, υπάλληλοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες, αγρότες, νέοι και νέες, συνταξιούχοι στον αγώνα για να μην χρεοκοπήσει ο λαός, για άμεσα μέτρα ανακούφισης, για να έρθουμε τελικά σε ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους. Αυτή είναι η πρόταση του ΚΚΕ, αυτήν καλούμε τον ελληνικό λαό να ενστερνιστεί, να την κάνει δική του και να την παλέψει κάθε ώρα, κάθε μέρα από εδώ και πέρα» κατέληξε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 21 σχόλια

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 8:39 μ.μ.

Μπροστά στο Αυριανό Τσίρκο πάμε μαζικά στις Κάλπες με το Ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ με το Τριπλό ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Τσύριζα ΑΝΕΛ Χρυσής Αυγής για νέο μνημόνιο Σφαγής του Λαού. Τους Ακυρώνουμε τα σχέδια με κάθε πρόσφορο τρόπο. Και απο δευτέρα ενισχύουμε παντού την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την Ανατροπή του Καπιταλισμου. ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΚΕ Ουτε βήμα πίσω.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 8:53 μ.μ.

Ανώνυμε 8,39 μη πας πολύ περήφανα γιατί ο κόσμος είναι οργισμένος. Μπορεί να είσαι τυχερός, μπορεί όμως και άτυχος.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 9:02 μ.μ.

Φτου σας! Ελεεινοί!

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 9:31 μ.μ.

Κοίτα φίλε μου κάτι συμπτώσεις.Σου φεύγει το κεφάλι!!! Σατανικές συμπτώσεις.
Ψευδεπίγραφο χαρακτηρίζει το δημοψήφισμα και η ΓΣΕΕ του Παναγόπουλου.Ψευδεπίγραφο και ο Κουτσούμπας.
Μα τέτοια σύμπτωσης απόψεων?Καταντάει σκάνδαλό!!!!

Αλήτες και οι μέν,αλήτες και οι δέ.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 9:48 μ.μ.

Ο γελοίος σταλινικός Κου κου τσουμπές χρησιμοποιεί τις Γκαιμπελικές μέθοδες που χρησιμοποιούν οι υποστηρικτές του ΝΑΙ για να αποδυναμώσουν το ΟΧΙ.
Προσθέτει ο άθλιος στο ΟΧΙ και την ναζιστική Χ.Α όπως ακριβώς το κάνει ο Σαμαράς και οι άλλοι δοσίλογοι.Μα ακριβώς,τα ίδια ούτε κόμα δεν αλλάζει ο άθλιος γραμματέας για να θολώσει τα νερά και σαμποτάρει το ΟΧΙ..Τους αντιγράφει στο ακέραιο.
Θα ήταν μάταιο να θυμίσουμε σε αυτόν και τα πρόβατα που τον ακολουθούν,πως το κόμμα του συντάχθηκε πολλές φορές με τους ναζί στην βουλή,ψηφίζοντας παρών ή και κατά σε νομοσχέδια της κυβέρνησης.
Τότε οι ναζί δεν ήταν ναζί αλλά...αρσακειάδες.
Οταν η πολιτική αλητεία του ΚΚΕ χτυπάει κόκκινο................

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 10:03 μ.μ.

Nα ενημερώσω πως μετά από πολλές κουβέντες με τον κόσμο ΠΑΝΤΟΥ οι απομονωμένοι είστε εσείς που βρίζετε το ΚΚΕ.
Με το κεφάλι ψηλά, στεκόμαστε και μας ακούνε.γιατί απλά κατανοούν την αλήθεια που τους λέμε. Ακόμα κι αυτοί που θα ψηφίσουν ΟΧΙ από φόβο ενώ γνωρίζουν οτι τους περιμένει ή νέο μνημόνιο, ή δυσκολίες που θα τις περάσουμε μαζί, χυδαίοι αντικκεδες δεν είναι.
Χυδαίος ένας βρέθηκε να βρίζει, Ναιναίκος. Αντικομμουνιστής ποταμιστής, πρώην Σαμαροβενιζέλος..
Αφήστε λοιπόν τις χυδαιότητες, γιατί το ΟΧΙ τους θα σας κάνει να ψάχνετε βρακί όντας ξεβράκωτοι την Δευτέρα ,να γίνουμε κώλος Ο κώλος είναι επιδέξιος αλλά θέλει και μεταξωτά βρακιά, τα δικά σας τα κουρελιάσατε οι διαβασμένοι χθες όταν γίνατε κοινό του Καμμένου και του Τσίπρα, κρατώντας πλακατ χρυσαυγίτικα an fuck Greece. Παρομοιάζετε την χθεσινή συγκέντρωση με το ΕΑΜ, δεν σας έφτασε η ΕΛΠΙΔΑ που πέρασε και δεν ακούμπησε, εξισώνετε το αταξικό αποπροσανατολιστικό και διχαστικό ιβεντ των αγανακτίστας με το ΕΑΜ..Το ΕΑΜ οπορτουνίστας είχε πρόγραμμα ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ, όχι Σοσιαλδημοκρατία με ολίγην από Ψεκασμένα εθνίκια!
Ντροπή σας θα έλεγα, αλλά λόγω γενεθλίων δικαιούμαι να πω
ΔΙΠΛΟ ΣΚΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 10:04 μ.μ.

8.39@
Αύριο που θα πάς με το δαγκωτό στην κάλπη,κοίτα μην δείς πουθενα εκείνη την λαική συμμαχία.Αν την τρακάρεις,πέστης πως την Δευτέρα την περιμένουμε να έρθει μαζί με τον Κουτσούμπα να πάμε για σουβλάκια.
Μετά απο την κούραση του τριπλου οχι ο Γραμματέας και η συμμαχία πρέπει να σαβουρώσουνε κανονικά.
Ούστ προδότες.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 10:12 μ.μ.

Εκείνοι που μέχρι χθες σου έλεγαν
"μαζί τα φάγαμε"
τώρα ετοιμάζονται να σου πουν
"μαζί το ψηφίσαμε"
το νέο μνημόνιο που φέρνουν

Μην παγιδεύεις την ψήφο σου
ούτε στο "ναι" τους
ούτε στο "όχι" τους

Πες το δικό σου ΟΧΙ




Στη συνέχεια αυτό, που γράφτηκε για το Ατέχνως και το αναδημοσιεύω
Το μεγάλο ΝΑΙ και το μεγάλο ΟΧΙ

Έρχεται λοιπόν η στιγμή που καλείσαι να πεις το μεγάλο «ναι» ή το μεγάλο «όχι», αλλά βλέπεις πως δε διαφέρουν πρακτικά σε τίποτα μεταξύ τους. Και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, που θα μοιράζουν οι κομμουνιστές έξω από τα εκλογικά τμήματα, μπορεί να λογιστεί ως άκυρο στη δική τους καταμέτρηση, αλλά είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να ακυρώσεις το κάλπικο δίπολο που έχουν στήσει και να πεις:

ΟΧΙ σε κάθε μνημονιακή συμφωνία, κυβέρνησης κι εταίρων-δανειστών.

ΟΧΙ στα εκβιαστικά διλήμματα.

ΟΧΙ στην καρμανιόλα ΟΧΙ και στη λαιμητόμο.

ΟΧΙ σε όλα που κουρέλια κάνουν τα όνειρά μας.

ΟΧΙ σε όσα μας ζωγραφίζουν παύλα-τελεία, για να χωρέσουν τη σκέψη μας σε έτοιμους, προκατασκευασμένους πόλους, χωρίς ουσία.

ΟΧΙ στο φόβο και την τρομοκρατία των εργοδοτικών απειλών, υποδείξεων, υποχρεωτικών αδειών, κοκ, στους χώρους δουλειάς.

ΟΧΙ στον υστερικό φόβο, που καλλιεργούν τα κανάλια, περιμένοντας τη σπορά των εκφασισμένων κι αποχαυνωμένων συνειδήσεων που διαμορφώνουν.

ΟΧΙ στο ελληνικό Μεϊντάν και τα άσφαιρα πυρά των αγανακτισμένων.

ΟΧΙ στον εμπαιγμό και την κοροϊδία της κυβέρνησης, που υποτιμά τη νοημοσύνη μας και μας πλασάρει νέο μνημόνιο σε «αντιμνημονιακό» περιτύλιγμα.

ΟΧΙ στη λογική του μικρότερου κακού, που φέρνει πάντα, με μαθηματική ακρίβεια, το μεγαλύτερο.

ΟΧΙ στη φυλακή της ΕΕ, που σημαίνει μνημόνια διαρκείας για τους λαούς της Ευρώπης.

ΟΧΙ στις αυταπάτες πως η λυκοσυμμαχία αυτή μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, με διαπραγμάτευση και εκλογικές διαδικασίες.

ΟΧΙ στα μνημόνια, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

ΟΧΙ στη διαχείριση του συστήματος που γεννά την αδικία και την εκμετάλλευση, μαζί με όλα τα παραπάνω, όπως το σύννεφο τη βροχή.

ΝΑΙ, ένα μεγάλο ΝΑΙ στην ελπίδα και την προοπτική που δίνει ο δρόμος, το οργανωμένο, μαζικό κίνημα, ο ιστορικός ρόλος της τάξης μας, η ρήξη με όλους τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και την εξουσία του κεφαλαίου.

Αυτή είναι η πιο ισχυρή λαϊκή εντολή. Αυτός είναι ο πραγματικός μονόδρομος που οφείλει να βαδίσει ο λαός μας.

Τρίτο και τελευταίο, η προαναγγελία του αυριανού ζωντανού σχολιασμού της εκλογικής/δημοψηφισματικής μέρας από τους συνεργάτες και τη συντακτική ομάδα του Ατέχνως.

Αυτή την Κυριακή ψήφισε άκυρο. Και ύστερα ζήσε το δημοψήφισμα με την ακυρότητα του Ατέχνως και το ζωντανό σχολιασμό της συντακτικής ομάδας και των συνεργατών του. Από το πρωί (μετά τον πρώτο καφέ) ως τα βραδινά αποτελέσματα και τη χώνεψη της πίτσας. Αυτήν την Κυριακή ψηφίζουμε Ατέχνως, χωρίς αυταπάτες και χωρίς το "κύρος" του Μέγκα.

Ανώνυμος
4 Ιουλίου 2015 στις 10:35 μ.μ.

Προς ΚΚΕ !
Θυμίσω το Σύνθημα ΚΚΕ ΑΛΛΑΓΗ β ΚΑΤΑΝΟΜΗ 17% !!! Το 1981 !!!!!
Το θυμάστε ;;;

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 1:04 π.μ.

4 Ιουλίου 2015 - 9:31 μ.μ.
Να σου πω μόνο ότι το ΠΑΜΕ βγήκε και κατήγγειλε την προκήρυξη αυτή της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ.
Κι αφού το πας έτσι εσένα πώς σου φαίνεται που την πρόταση της κυβέρνησης ΑΥΤΟΥΣΙΑ για το δημοψήφισμα την ψήφισε κι η χρυσή αυγή;

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 1:09 π.μ.

10.35 Ασφαλώς και το θυμόμαστε όπως και πολλα άλλα παρόμοια μετά το 1974 που είχανε την ρίζα τους στον Οπορτουνιστικό χυλό της ΕΔΑ 1956 1974. Αυτά σου αρέσανε το καταλαβαίνω αλλά όσο και να πονάς αυτά πεθάνανε το 1991 ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 1:11 π.μ.

10.35μμ
Και τότε οι μάζες παραπλανήθηκαν από τους δημαγωγούς, τους δήθεν αριστερούς κλπ & καταντήσαμε με τις παπατζές εδω που φτάσαμε σήμερα. Η επιλογή αφεντικού στο ψευτοδίλημμα του δημοψηφίσματος μας αφήνει αδιάφορους. Ο λαός πολύ πιο γρήγορα απο οσο νομίζουν οι πολιτικοί απατεώνες θα καταλάβει την κοροϊδία & τότε τρεχάτε να κρυφτείτε στα Λονδίνα Παρίσια & τα αμερικάνικα πανεπιστήμια απο όπου ήρθατε για αποπροσανατολισμο.

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 1:12 π.μ.

10.04 Δεν σε παραξηγω καταλαβαίνω σύριζα ανταρσυα Καμμένος Μιχαλολιακος αγκαλια στην Αστική κάλπη. ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 8:00 π.μ.

1.12 @,Το ΚΚΕ μαζί με Σαμαρά Αδωνη ΒορίδηΒενιζέλο Φωφη Λοβέρδο.
Το βράδυ μην χαθείς ΠΑΝιβλακα.Μην τρουπώσεις στον υπόνομο με τα σκατά του ΚΚΕ.Θα σε ανακαλύψουμε σταλινικό απόβρασμα.

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 8:04 π.μ.

104 Εσένα πως σου φαίνεται που το ΚΚΕ ψήφισε μαζί με Σαμαροβενιζέλους και Θεοδωράκη;Δεν το ήξερες;Δεν στόπε η καθοδήγα;

Το βράδυ να είσαι εδώ.Μη χαθείς.
Θα σε ξεσκίσουμε.Θα σε βάλουμε να φάς τα άκυρα.

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 9:40 π.μ.

1.11
Οταν λές τον λαό μάζες,έχεις μεγάλο κόμπλεξ.
Οταν λές πως παραπλανήθηκαν,εκτός απο κομπλεξικός είσαι και ηλίθιος.
Οταν για να μην παραπλανηθούν οι μάζες τους συστήνεις να ψηφίσουν το άκυρο κωλόχαρτο του ΚΚΕ τότε είσαι κομπλεξικός,ηλίθιος και επικίνδυνος.

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 9:48 π.μ.

1.09@
Ξεχνιούνται αυτα?
Οπως δεν ξεχνιέται το επαναστατικό σύνθημα''αλλαγή δεν γίνεται χωρίς το ΚΚΕ'' και το άλλο πιο επαναστατικό ''ΚΚΕ πραγματική αλλαγή''.
Ηταν τότε που ο Χαρίλαος έγλυφε τον Παπαντρέα να το βάλει στην κυβέρνηση της ''αλλαγής''.Και όσο έγλυφε ο Χαρίλαος,τόσο τους δούλευε ο παπατζής Αντρέας και τους λεηλατούσε τις ψήφους.
Μέχρι το 1984 κράτησε το φλέρτ του ΚΚΕ με τον παπατζή.Είδε κι απόειδε ο Χαρίλαος,μάζεψε τα κομμάτια του και το 89....συγκυβερνησε με τον Μητσοτάκη.
Ξεχνιούνται αυτά?
Οπως δεν θα ξεχαστεί και η σημερινή προδοσία του άκυρου.

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 1:37 μ.μ.

Η φασιστική αλητεία του ΚΚΕ δεν γνωρίζει όρια.
Μέλη του ΚΚΕ μοιράζουν το άκυρο ψηφοδέλτιο-σκατόχαρτο σαν έγκυρο σε μια ύστατη προσπάθεια να ξεγελάσουν τον λαό.
Οι ψοφοδεείς σταλινοφασίστες δεν έχουν ούτε το θάρος να πούν πως το σκατόχαρτο είναι άκυρο και όποιος θέλει το παίρνει.Απατεώνες και ψεύτες του κοινού ποινικού δικαίου.
Κρύβονται,κρύβοντας την απάτη του άκυρου προσπαθώντας να το πλασσάρουν σαν έγκυρο.
Οτι και να κάνουν η πανωλεθρία τους είναι γεγονός.

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 3:53 μ.μ.

Δεν είναι βλάκες, Οι υπόλοιποι είμαστε βλάκες που ακόμα θεωρούμε το ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΚΕ σαν αριστερό κόμμα. Η σημερινή μέρα αποδεικνύει και στον πλεον χαζό οτι το ΚΚΕ του Κουτσούμπα. της Παπαρήγα και της Καννέλη έχει τόση σχέση με το ΚΚΕ, οση είχε και ο Ριζοσπάστης του Μανιαδάκη με το ΚΚΕ. Θα πρέπει πια να καταγγελθεί ανοιχτά σαν τέτοιο. Παίζει ένα ρόλο όπως το Ποτάμι του Θεοδωράκη από άλλο πόστο. Στυλοβάτης και αρωγός του συστημάτος και του διεθνούς κεφαλαίου όποτε αυτό κινδυνεύει . Σύσσωμη η αριστερά οφείλει να καταγγείλει τον ρόλο του. ΤΩΡΑ! Από αύριο να καταγγελθεί μαζί με τα κανάλια της διαπλοκής που τόσο το συμπαθουνε για τη του όπως συμπαθούνε και το Ποτάμι.

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2015 στις 6:33 μ.μ.

3.53 Απο τις πιό σωστές τοποθετήσεις.Συμφωνώ απόλυτα.
Απο αύριο η Αριστερά πρέπει να το καταγγείλει σαν αυτό που είναι.Στυλοβάτης και αρωγός του ντόπιου και διεθνούς κεφαλαίου.
Οσο μένει στο απυρόβλητο,τόσο θα δαγκώνει σαν την οχιά και θα δηλητηριάζει τον λαό.

Ανώνυμος
7 Ιουλίου 2015 στις 12:51 μ.μ.

Βρώμικο 89 που τότε ήταν και οι συριζαιοι τύπου δραγασακη κ συμμετειχανε κυρίως αυτοί δεύτερο μέσα σε5 μήνες οπορτουνες μου έχετε πάει με χα ανελ και από χθες με τους μνημονιακους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger