Home » , » Ακατάλληλο για "αριστερούς" του πόλου

Ακατάλληλο για "αριστερούς" του πόλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 | 12:40 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Απομακρύνετε παρακαλώ τους ανήλικους, γιατί θα περιγράψω πολιτικές εξελίξεις. Ευχαριστώ.
Πάρτι με ούζα, πάρτι με ούζα. Είναι σουρεαλισμός. Ένας σουρεαλισμός που είχαμε προβλέψει, όταν είδαμε που πάει το πράγμα. Όταν οι "αριστεροί" δεξιοί, δεν πείραξαν τρίχα από τους άλλους δεξιούς. Η μόνη εξήγηση γιατί δεν μπήκαν φυλακή τα λαμόγια από την πρώτη μέρα αλλαγής της κυβέρνησης, ήταν, ότι δεν έχει αλλάξει πολιτική η κυβέρνηση.

Είχαμε προβλέψει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει το ρόλο της ΝΔ, η Νέα Δημοπρασία του ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ της ΔΗΜΑΡ και πάει κλαίγοντας. Κάπου μέσα στο όργιο θα δούμε και το Ποτάμι, σε ένα όργιο άλλωστε χωράνε όλοι, μάλιστα όσο περισσότεροι τόσο πιο πετυχημένο.

Όπως λένε μέχρι 6-7 είναι "αίσθημα". Εδώ είναι κάπου 229 άρα έχουμε μεγάλο αίσθημα - καψούρα με την εξουσία. "Καρεκλάτο" και παιχνίδια υποταγής θα είναι οι αγαπημένες στάσεις των βουλευτών. Το φετίχ της υπουργικής καρέκλας γελοιοποιεί τον κηφήνα, αλλά είναι ο μισθός, τα φράγκα, που είναι αφροδισιακά και του χαρίζουν την ηδονή.
Το παιχνίδι εις βάρος μας θα συνεχιστεί μέχρι να αποφασίσουμε τον σοδομισμό τους. Ή τον ανασκολοπισμό τους, να το ευχαριστηθούν καλύτερα και να καταλάβουν επιτέλους την επίδραση των μνημονίων στους συνταξιούχους κι εργαζόμενους.

Στο μεταξύ δεν φτάνει που θα βλέπουμε να γλύφουν εκεί που πρώτα έφτυναν κι αποπατούσαν - αηδία - θα ακούμε και τις μαλακίες τους. Ο αυνανισμός σε γενικές γραμμές είναι ίδιος, οπότε τις ίδιες κουταμάρες θα ακούσουμε και πάλι. Τα ίδια βογγητά, αγκομαχητά, "δεν θέλαμε, μας ανάγκασαν να πέσουμε στα τέσσερα", "τραβάτε με κι ας κλαίω" "πονάω αλλά μ' αρέσει" "τι μου κάνεις δανειστή μου" έρωτα μου τοκογλύφε", και άλλα, τα οποία είχαν την πλάκα τους όταν τα ακούσαμε για πρώτη φορά από το ΓΑΠ και τη συμμορία του. Τώρα είναι μάλλον βαρετά και θα προτιμούσαμε μουσική υπόκρουση στην τσόντα.

Θα είχε πλάκα που προστέθηκαν και νέα πρόσωπα, το ξεπαρθένεμα "αριστερού" πάντα έχει ενδιαφέρον, αν δεν ήταν ακριβό το εισιτήριο. Φαρμάκι, μια σύνταξη κάθε μήνα κι ένας μισθός. Η Γερμανική παραγωγή θα χάσει τα λεφτά της από τους τόκους αφού δεν υπάρχει μια για να βοηθήσουμε τους νέους ηθοποιούς.
(Ζητώ συγνώμη από τους πραγματικούς ηθοποιούς ενηλίκων ταινιών για τη σύγκριση τσόντας με τη βουλή, αλλά είναι καθαρά για λόγους σάτιρας. Προφανώς μια πραγματική πορνοστάρ έχει πολύ περισσότερο φιλότιμο από τους 229 δοσίλογους της βουλής μαζί).

Πίσω στο πορνό του κοινοβουλίου. Το φινάλε θα είναι το πιο ενδιαφέρον, αφού κάποια στιγμή θα μπουκάρει μέσα ο οικοδόμος, ο εργάτης, ο υπάλληλος κοκ, και θα τους αρχίσουν στις γρήγορες. Δεν ξέρω καν, αν θα προλάβουν να μπουν στο ελικόπτερο, πάντως, αν δεν προλάβουν, να μην ανησυχούν. Θα τους πετάξει ο κόσμος στα σκουπίδια της Ιστορίας, αφού τους αλείψει με πίσσα και πούπουλα. Ωραίο θέαμα. .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
16 Ιουλίου 2015 στις 1:12 μ.μ.

Ποιός θα πάρει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ δε μας είπες...

Ανώνυμος
16 Ιουλίου 2015 στις 1:12 μ.μ.

Προς "true" αριστερους:

Τα πράγματα είναι απλά: Οποιος έχει να προτείνει b plan και καλύτερη διαχείριση υπό αυτούς τους συσχετισμούς εχθρικών ευρωπαικών δυνάμεων, να το καταθέσει.

Αλλιώς, εύκολη κριτική από την εξέδρα και όνειρα για χρεοκοπία σαν αυτή που ονειρεύεται ο Σόιμπλε, δεν είναι παρα μονο μια κενή υπερεπαναστατική φρασεολογία για να ψηφαλάκια.

Είναι δεκτη καθε αυστηρη, σκληρή κριτική, αλλα μόνο αν συνοδεύεται και από εναλλακτικό σχέδιο. Εχετε κατι να προτείνετε; Με άτακτη χρεοκοπία και Λαφαζανη να κόβει νόμισμα-χαρτοπετσετα θα ηταν καλύτερα τα πράγματα για τον Λαο;

Ανώνυμος
16 Ιουλίου 2015 στις 7:23 μ.μ.

@Ανώνυμος
Η λαϊκή εξουσία σε αφήνει παγερά αδιάφορο μάλλον!

Ανώνυμος
16 Ιουλίου 2015 στις 11:06 μ.μ.

Τη να καταθέσουμε τρομάρα σου έβαλες δυο ερωτήματα με το ίδιο νόημα και αποτέλεσμα σαν το όχι του τσιπρα
τη σου έχουν κάνει παιδάκι μου;;;;;;;;;;; Ότι σου πετάνε
www.youtube.com/watch?v=MEb5oYHzveA

Ανώνυμος
16 Ιουλίου 2015 στις 11:17 μ.μ.

δηλαδη παιδακια συνεχειζετε να μας κοροιδευτε και σεις που ειστε απλοι ανθρωποι! ανεβηκατε στη κυβερνηση λεγοντας οτι θα καταργείσετε τα μνημονια,και οταν σας ελεγαν οτι λετε ψεματα, κραζατε για σαμαροβενιζελικους και γερμανοτσολιαδες , λεγατε για το προγραμμα της θεσσαλονικης , και οτι ειστε ετοιμει να αναλαβετε την εξουσια για το καλο του λαου και οχι σαν τους κκε δες στου αιωνες των αιωνων και τωρα μηλατε για οποιον σας κανει κριτικη για φρασεολογια και υπερεπαναστατικοτητα , πουλεισατε ψευτιες και αυταπατες στον κοσμο και τωρα μειλατε για χρεοκοπια γιατι γεινατε μνημονιακοτεροι των μνημονιακων και με πατεντα.κυνδινολογοντας και εκβιαζωντας τον απλο κοσμο προκειμενου να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα και δηθεν θελετε να ακουσετε και αναλακτικο σχεδιο , εσεις που εχετα κλεσει τα αυτια σας και τα ματια σας και εχετε ανοικτο μονο το στωμα σας για να λετε και να κανετε βλακειες πανω στη δικη μας ζωη . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.,,,,,,

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2015 στις 1:36 π.μ.

Ποιος θα πάρει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ; Ίσως ένα νέο κόμμα ή ένας αχταρμάς παλαιών κομμάτων που θα προσχωρήσουν οι διαφωνούντες. Λίγη σημασία έχει. Η αστική δημοπρασία βρωμάει.
Με το Ευρώ έχουμε σήμερα εσωτερική υποτίμηση. Άλλη νομισματική πολιτική συμφέρει τη Γερμανία κι άλλη την Ελλάδα. Σημασία δεν έχει το νόμισμα αλλά το σύστημα. Ακόμα όμως κι έτσι το Ευρώ έχει ένα φοβερό μειονέκτημα. Δεν το ελέγχει η Ελλάδα. Που πάει να πει, πως αν αποφασίσουν να μην δώσουν ρευστό, θα σταματήσουν τα πάντα. Ως πότε όμως θα μειώνονται εισοδήματα;
Η υποτίμηση ενός δικού μας νομίσματος δεν είναι καλή, αλλά η εσωτερική υποτίμηση είναι τρις χειρότερη. Γιατί υποτιμήσεις θα γίνονται συνέχεια στην Ελλάδα είτε έτσι, είτε αλλιώς. Επομένως θα έχουμε μνημόνια για πάντα μέχρι να αποφασίσουμε ριζικές λύσεις. Συμφωνώ πως χρειάζεται σχέδιο για την ακρίβεια μια εντελώς διαφορετική πολιτική. mitsos175.

κομιξ
17 Ιουλίου 2015 στις 12:40 μ.μ.

Γιαπη μου εσύ...

Ανώνυμος
18 Ιουλίου 2015 στις 4:57 μ.μ.

Ησυχάσε το κκε μετά την ψηφιση του μνημονιου αφου σαμποτάρισε την μόνη φιλολαϊκη διέξοδο το #grexit. Ειναι γλυκα τα ευρουλάκια για τους γραφειοκράτες και τα αφεντικά τους ,τους καπιταλιστες τους έχοντες μονοπωλιακη θέση ή μη. Τώρα τον Σεπτέμβριο πάλι θα θυμηθούν τους 1,5 μυριο ανεργους. αυτη τη φορα όμως η προδοτική δουλεία τους δεν εγινε αριστοτεχνικά το αγχος των κουτσούμπα, παφίλη παπαρηγα ήταν εμφανές μη γίνει η ζημιά στα συμφεροντα των ισχυρων και για άλλη μια φορά γίνανε ο περιγελως στις εργατολαικές ταξεις. Βέβαια όσο και να τους φτυνεις τους ψευδεπιγραφους του κκε αυτοί νομίζουν οτι βρεχει και οτι δικαιωνονται. Το μνημόνιο 3 εχει σφραγίδα ΚΚΕ.

Ανώνυμος
22 Ιουλίου 2015 στις 2:31 μ.μ.

18 ιουλη-4.57..Αν θες να μάθεις τίνος την υπογραφή έχει το μνημόνιο 3,κάτσε αναπαυτικά στο μόνο που ξέρεις καλύτερα-στον καναπέ σου-το βράδυ, πάτησε το κοντρολ σου στο κανάλι τής βουλής, και απόλαυσε το...Οι κομμουνιστές θα 'ναι στον δρόμο..

Ανώνυμος
22 Ιουλίου 2015 στις 11:04 μ.μ.

αυτος ο 4΄57 εχει μεγαλη πλακα, νομιζει οτι το κκε ειναι ο συριζα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger