Home » , » Ο Πανούσης «ξεσάλωσε», ο ΣΥΡΙΖΑ «Ξεσπάθωσε»

Ο Πανούσης «ξεσάλωσε», ο ΣΥΡΙΖΑ «Ξεσπάθωσε»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 | 9:16 μ.μ.

Πηγή: Γιώργος Δελαστίκ – «Επίκαιρα»

Να παραπεμφθεί σε δίκη ο Γιάνης Βαρουφάκης με την κατηγορία της... εσχάτης προδοσίας (!) ζήτησε όχι η ΝΔ ή το Ποτάμι, αλλά ο... αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής που πέρασε! «Το Σύνταγμα και οι νόμοι στηρίζουν την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία και όχι τη λαϊκή δημοκρατία», υπογράμμισε στη συνέντευξή του ο Γ. Πανούσης. «Έχουμε αλλαγή κυβέρνησης, αλλά όχι αλλαγή καθεστώτος», συνέχισε ακάθεκτος ο υπουργός ΠΡΟΠΟ, όπως τον αποκαλεί η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σε ανακοίνωσή της στις 16 Ιουλίου τόνιζε: «Συνεχίζουμε να απαιτούμε άμεση απομάκρυνση του αναπληρωτή υπουργού ΠΡΟΠΟ, Γιάννη Πανούση, από την κυβέρνηση».

«Λεκτικές ακρότητες, οι οποίες όμως εμπεριέχουν και νοήματα εξαιρετικά αμφίσημα, που δημιουργούν προβληματισμό με αρνητικό πρόσημο» χαρακτήρισε τις δηλώσεις Πανούση σε συνέντευξή του στον κομματικό ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης. «Μόνο διχασμό μπορούν να προκαλέσουν όλα αυτά», πρόσθεσε ο ίδιος.
Λάβρος κατά Πανούση εμφανίστηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης. «Απαράδεκτες» και «καταστροφικές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις Πανούση. «Δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος του κυβερνητικού έργου με αλληλοκατηγορίες. Άλλο πράγμα ο πολιτικός διάλογος κι άλλο να βγαίνουμε στα κάγκελα με αντιπαραθέσεις που πλήττουν την κυβερνητική εικόνα», συμπλήρωσε ο Ν. Φίλης.

Κεραυνοί κατά του υπουργού ΠΡΟΠΟ

Ο Γιάννης Πανούσης «κάνει ό,τι μπορεί για να δικαιώνει την επιφύλαξη» που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση, δήλωσε στον ραδιοφωνικό  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2015 στις 11:54 μ.μ.

Συνέντευξη με τη "διαβολική" σφήκα.
- Παρ τη σκούφια σου και βάρα με άνθρωπε!
- Παρακαλώ;
- Τι παρακαλάς ρε; Που εσείς είστε τρις χειρότεροι από εμάς τις σφήκες.
- Μια σφήκα που μιλάει. Μάλιστα από κείνες που αναγκάζουν τις αράχνες να υφαίνουν ιστούς για τις προνύμφες της. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, τις τρώτε στο τέλος. Που άφησα το περιοδικό; Α νάτο! Κάτσε και θα σε κανονίσω τώρα.
- Ορίστε... Άνθρωποι, δεν περίμενα τίποτα καλύτερο. Να με λιώσει χωρίς καν να με ακούσει πρώτα. Και μάλιστα ενώ αυτοί οι υποκριτές κάνουν χειρότερα.
- Για εξήγησε και σταμάτα το βουητό. (Αφού προσγειώθηκε στην πορτοκαλάδα είπε)
- Να πιώ μια γουλιά, γιατί κάνει ζέστη και θα σου πω... Πρώτα απ' όλα καλή η πορτοκαλάδα, την επόμενη φορά πάρε μια με ανθρακικό... Στο θέμα μας τώρα. Πράγματι τα κάνουμε αυτά που γράφουν. Πιάνουμε μια αράχνη, ή άλλα συγγενικά μας είδη μια κάμπια, γεννάμε τα αυγά μέσα στο σώμα τους κι έτσι τα μικρά μας βρίσκουν τροφή. Mε δυο λόγια "αμαρτάνουμε για τα παιδιά μας". Δυστυχώς δεν είναι ανώδυνο, είναι όμως αναγκαίο. Κάτι σαν ένα Μνημόνιο που έχουμε μεταξύ ημών και των θυμάτων μας.
- Περιμένεις μετά από αυτή την παρομοίωση, να τη γλυτώσεις; Ρε συ, έπεσες σε εχθρό του Μνημονίου.
- Κάτσε λίγο. Εντάξει, δεν συμφέρει και τα δυο μέρη, μόνο εμάς. Αλλά εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Και -σημείωσε το- μόνο όταν είναι ανάγκη και μόνο σε άλλα είδη το κάνουμε. Εσείς, ρε άνθρωπε, γιατί κάνετε παρόμοια Μνημόνια και μάλιστα στο ίδιο σας το είδος; Τι υποκριτές κανίβαλοι είστε, που θα μας πείτε "διαβολικές"; Οι πλούσιοι δηλαδή τι κάνουν; Δεν ζουν σε βάρος όλων των άλλων ανθρώπων; Επιπλέον καταστρέφετε και τη Φύση. Κι όλα αυτά γιατί; Για το κέρδος ελαχίστων! Κι ενώ μπορείτε να ζήσετε αρμονικά, όπως οι περισσότεροι ζωντανοί οργανισμοί, τα έχετε κάνει μαντάρα.
Σε ρωτώ: Όταν το αφεντικό σου λέει "θέλεις ανασφάλιστος, να δουλεύεις επτά μέρες τη βδομάδα από το πρωί ως το βράδυ", όταν σου παίρνει αυτά που παράγεις εσύ και σου δίνει ψίχουλα, τι άλλο κάνει από το να παρασιτεί και να σου πίνει το αίμα; Όταν ζούνε οι πολιτικοί σε βάρος των δικών σου κόπων, σε τι διαφέρουμε; Μάλιστα για τους λόγους που ανέφερα, είμαστε καλύτερο είδος -χωρίς παρεξήγηση, μια κι εμείς σφήκα δε πειράζουμε. Δεν βομβαρδίζουμε, δεν αποκεφαλίζουμε, επειδή μας το είπε ο "θεός", ούτε έχουμε ανίκανους να παίρνουν αποφάσεις για μας.
Να μην πω τι επέτειο έχετε, αφού ρίξατε δυο ατομικές βόμβες που σκοτώνουν ακόμα κι 70 χρόνια μετά. Λοιπόν; Ποιός είναι ο καλός ποιός ο κακός;
- Φύγε ρε σφήκα, μου την έσπασες...
- Φεύγω, Άκου εσύ ανέκδοτα από τα κανάλια. Πολύ αστείο: "Μένουμε στο Ευρώ, για να σώσουμε την Ελλάδα"! Τουλάχιστο εμείς δεν κοροϊδεύουμε τις αράχνες.... Α ναι! Ευχαριστώ για το αναψυκτικό. Να μη βρίζετε όμως εντάξει;
- Βρε τι πάθαμε! Ρεζίλι γίναμε. Όχι μόνο των σκυλιών αλλά και των εντόμων...
- Και των φυτών Μήτσο! Και των φυτών! Αλλά Αυτό είναι μια άλλη Ιστορία... mitsos175.

8 Αυγούστου 2015 στις 1:35 π.μ.

Πως το λεει ο λαος;

Βλεπει το θαμνο αλλα οχι το δασος.
Χτυπαει το κουνουπι ...

Αυτη ειναι η καταντια καθε θυμιατου της βρωμερης σοσιαλδημοκρατιας.

Σε λιγο με την επανασταση της δραχμης, για το σοσιαλισμο ρε γαμωτο!

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2015 στις 6:59 μ.μ.

Τωρα ,για να καταλαβω...! Η περιπτωση Πανουση ,ειναι περιπτωση για να φιλοσοφεις, η ,......Να κατσω να κανω μια ιδεολογικη αναλυση του φαινομενου , η , να κοψω τις φλεβες μου;;;;; Και θελει και την καταδικη του Βαρουφακη,επι εσχατη προδοσια;;;;; Ρε ,το κερατο μου,τι καπνιζουν πριν κανουν δηλωσεις εκει μεσα;;;; Ρε για ονομα ,και ακομα ζεστη κανει,και τα νευρα μας,ειναι γκροσια ρε Πανουση!! Το εχει δει κανεις με βερμουδα;; Φορα και στο ποδι,κομποσκοινι;; Ετσι ρε παιδι μου ...ρωταω!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger