Home » , » Δυο νέες δημοσκοπήσεις (Βίντεο)

Δυο νέες δημοσκοπήσεις (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 | 10:50 μ.μ.

Μπαράζ δημοσκοπήσεων θα έχουμε όλες τις επόμενες μέρες. Μόνο το Σαββατοκύριακο αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας άλλες τέσσερις έρευνες ως προς την συμπεριφορά του εκλογικού σώματος στις προσεχής εκλογές.

Χωρίς να ανακαλούμε την πάγια άποψη που έχουμε για τις δημοσκοπήσεις και αποκλειστικά για αρχειακούς λόγους παραθέτουμε τα αποτελέσματα δυο δημοσκοπήσεων που παρουσιάστηκαν σήμερα από τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η πρώτη διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας και παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Σκάι. Πολλά τα ευρήματά της –μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο που παραθέτουμε- αλλά περιοριζόμαστε να αναφέρουμε την πρόθεση ψήφου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα αυτής της μέτρησης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Ν.Δ κατά 3 μονάδες συγκεντρώνοντας 25% έναντι 22% ενώ την τρίτη θέση μοιράζοντας "Ποτάμι" και ΚΚΕ.

Εμφάνιση στο κοινοβούλιο κάνει το κόμμα του Β. Λεβέντη με το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 4,5% υπολείποντας μόνο μισή ποσοστιαία μονάδα από την Λαϊκή Ενότητα". Με ανοδικές τάσεις κινείται το ΠΑΣΟΚ ενώ οι ΑΝΕΛΛ δεν φαίνεται να κατακτούν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.


Δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε και από την   εταιρεία Marc, το διάστημα 25-28 Αυγούστου, σε 1.600 νοικοκυριά για λογαριασμό του ALPHA, η οποία μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθ,ού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας , ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί το προβάδισμα με 25,3%, με μικρή διαφορά η Νέα Δημοκρατία στο 23,2%. 

Τρίτο κόμμα αναδεικνύει το Ποτάμι με 5,8% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,5%, το ΠΑΣΟΚ με 4,4%, το ΚΚΕ με 4,2%, η Λαϊκή Ενότητα με 3,8%, η Ένωση Κεντρώων με 3,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,3%.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
29 Αυγούστου 2015 στις 12:16 π.μ.

Μα πόσο Τράγκας μπορεί είσαι;

Χορτασμένοι παπαγάλοι / Πηγή: 902.gr
Όταν το σύστημα ετοίμαζε την κυβερνητική εναλλαγή με ΣΥΡΙΖΑ, ο Τράγκας, από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, έγινε ο πιο θερμός προπαγανδιστής του, παραδεχόμενος μάλιστα ότι τον Τσίπρα τον «έπαιζε στα γόνατά» του.
Τώρα που μας τελείωσε ο «αντιμνημονιακός» ΣΥΡΙΖΑ, ο Τράγκας «αγάπησε» τον «ΣΥΡΙΖΑ 2» του Λαφαζάνη.
Εξού και η χυδαία επίθεσή του στο ΚΚΕ από την εκπομπή της Παρασκευής.

Να, τι είπε ο Τράγκας: «(...) ο κύριος Κουτσούμπας λέει ότι είναι μνημονιακό ανάχωμα ο Λαφαζάνης. Κύριε Κουτσούμπα, είστε υπερβολικός και εδώ δείχνετε ότι το ΚΚΕ είναι το πλέον συστημικό κόμμα της ελληνικής κοινωνίας (...) Εντάξει, εσείς, κύριε Κουτσούμπα, παίζετε συγκεκριμένο ρόλο. Χθες δεν πίστευα στα αυτιά μου ότι αντί να επιτεθείτε κατά της κυβέρνησης επιτίθεστε εναντίον του κυρίου Λαφαζάνη. Τι σόι Κομμουνιστικό Κόμμα είναι αυτό; (...) Λες ψέματα, κύριε Κουτσούμπα. Ο Λαφαζάνης μίλαγε μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για εθνικοποιήσεις. Λες πολλά ψέματα, κύριε Κουτσούμπα και αποδεικνύεις ότι το ΚΚΕ τα τελευταία χρόνια, μετά τη μεταπολίτευση, σταδιακά, έγινε το πλέον συστημικό κόμμα. Εξυπηρετεί το μνημόνιο ουσιαστικά με τη στάση του. Και γενικά με το μόρφωμα το πολιτικό που προβάλλει εξυπηρετεί αυτούς που λένε ευρωπαϊκός δρόμος μόνο, πάση θυσία. Η επίθεση εναντίον του Παναγιώτη Λαφαζάνη ήταν από υπερβολική έως πλήρως άδικη και εκτεθήκατε. Πιο πολύ βάλλει εναντίον του Λαφαζάνη το ΚΚΕ παρά η ίδια η κυβέρνηση».
Τα ίδια έλεγε ο Τράγκας για το ΚΚΕ και όταν έκανε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Να τον χαίρονται τον καινούργιο τους συνήγορο ο Λαφαζάνης και το κόμμα του κι ας το πάρουν υπόψη τους οι λαϊκοί άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι άλλα παιχνίδια παίζονται όταν οι χορτασμένοι παπαγάλοι του συστήματος, όπως ο Τράγκας, αναλαμβάνουν συμβόλαια συκοφάντησης του ΚΚΕ και υπεράσπισης ορισμένων δήθεν αντισυστημικών...

Ανώνυμος
29 Αυγούστου 2015 στις 2:48 μ.μ.

το "Κ"ΚΕ έβγαλε ανακοίνωση για τη στάση του στο δημοψήφισμα;; είχαν ανακοινώσει ότι θα έκαναν εσωτερική συζήτηση γύρω από το θέμα αυτό. περιμένουν μήπως να ξεχαστεί η προδοτική στάση τους, λόγω των εκλογών;; εμείς πάντως, εμείς που θεωρούμε τη συντριβή του "Κ" ΚΕ αναγκαία προϋπόθεση για τη λύτρωση του λαού, δεν ξεχνάμε τίποτα. θα κανουμε παν το δυνατόν για να σβήσει το προδοτικό "Κ" ΚΕ


ανώνυμος 87

Ανώνυμος
29 Αυγούστου 2015 στις 8:51 μ.μ.

2.48 Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα τα έχουμε όλα λυμένα εδώ και 25 χρόνια. Οπως θα έρχεσαι μόνο πρόσεξε μην πέσεις και σκίσεις το Καλσόν και το στριγκάκι σου. Ελα θα σου μείνει αξέχαστο. Λίγο θα τσούζει..................................................................

Ανώνυμος
30 Αυγούστου 2015 στις 5:35 μ.μ.

θα το ήθελα πολύ να απαντήσω στον 8. 51 σε ανάλογο ύφος, γιατί αυτό του αξίζει. ωστόσο, θυμάμαι ότι σε μια ανάλογη περίπτωση το ιστολόγιο έκοψε το σχόλιό μου, ενώ είχε αφήσει το αντίστοιχο σχόλιο του υποστηρικτή του "Κ"ΚΕ. Επομένως, και ακριβώς επειδή θέλω το σχόλιό μου να "περάσει" , θα αρκεστώ να πω το εξής:

το ξέρουμε ότι οι υποστηρικτές του "Κ" ΚΕ είστε ρεφορμιστές, το ξέρετε ότι το ξέρουμε ότι είστε ρεφορμιστές, για αυτό και μας μισείτε. θα δικαιώσουμε τους φόβους σας, θα δικαιώσουμε το μίσος σας: Θα αφιερώσουμε όλη μας τη δύναμη ώστε να συντριβείτε. πολύς κόσμος, δυστυχώς, έδειξε υπερβάλλοντα σεβασμό για τον Άρη Βελουχιώτη, για τον Παντελή Λάσκα, για τον Γιώργο Χουλιάρα, για τον Διαμαντή, για τον Πλουμπίδη και δεν σας φέρθηκε όπως σας αξίζει, νομίζοντας ότι διατηρείτε κάποια σχέση, έστω και μικρή, με τους παραπάνω. μετά την φοβερή προδοσία στο δημοψήφισμα πλέον κάθε συναισθηματισμός έπαψε να παίζει τον κρίσιμο ανασχετικό ρόλο. ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ

ανώνυμος 87

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger