Home » , » Η πλειοψηφία των μελών του Κ.Σ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ αποχωρεί και καταγγέλλει

Η πλειοψηφία των μελών του Κ.Σ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ αποχωρεί και καταγγέλλει

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:50 π.μ.


 Όπως αναμενόταν η πλειοψηφία των μελών του Κ.Σ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ διαχώρισε την θέση του από το κόμμα της Κουμουνδούρου και με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση που φέρει τίτλο «Η χρεοκοπία του ΣΥΡΙΖΑ κι εμείς απέναντί της» καταφέρεται ενάντια στην πολιτική που είχε ακολουθήσει το πρώην κυβερνητικό κόμμα.  

«Πλέον δεν μπορούμε να δούμε τους εαυτούς μας εντός ΣΥΡΙΖΑ, ούτε όμως και να υπερασπιστούμε την επιδίωξη της συνέχισης μιας αριστερής στρατηγικής με όχημα τον μεταλλασσόμενο ΣΥΡΙΖΑ», τονίσουν την ανακοίνωσή τους..

«Συνεπώς, δε θα στηρίξουμε το ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, ούτε θα στελεχώσουμε τα ψηφοδέλτιά του. Ταυτόχρονα, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την πολιτική δράση μέσα από τις γραμμές του και οφείλουμε να αναζητήσουμε το αναγκαίο πολιτικό σχέδιο για τη συνέχιση της πάλης, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ και της μνημονιακής στρατηγικής του», αναφέρουν την ανακοίνωσή τους, και οι νεολαίοι που αποχώρησαν από την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνουν:.«με την αδυναμία μας πλέον, να στηρίξουμε, να ενισχύσουμε και να συμμετέχουμε στο ΣΥΡΙΖΑ, προκρίνουμε την ψήφο σε αριστερά, ριζοσπαστικά, αντικαπιταλιστικά ψηφοδέλτια»,

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger