Home » , , » Η πολιτική διαδρομή του "γενίτσαρου" Χρύσανθου Λαζαρίδη

Η πολιτική διαδρομή του "γενίτσαρου" Χρύσανθου Λαζαρίδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 | 6:44 μ.μ.


Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο άνθρωπος που θα κινεί από το παρασκήνιο τα νήματα της υποψηφιότητας του Μάκη Βορίδη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, ο άλλοτε “Ρηγάς” και διαχρονικός πολιτικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, είναι εκείνος που πιστώνεται την ιδέα της υποψηφιότητας Βορίδη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, με τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού.μας γράφουν οι τυπολογίες.

Για να θυμηθούμε λοιπόν ποιος είναι ο τύπος που αναλαμβάνει την προώθηση στην ηγεσία της Ν.Δ του ακροδεξιού «τσεκουράτου» βουλευτή. Ή μάλλον πώς η ιδιότητα του πρώην κομμουνιστή ή αριστερού σου ανοίγει μεγάλα σαλόνια στην αστική πολιτική.

«Φίλαρχος, με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είναι το κέντρο της Γης, έγινε γενίτσαρος, πλέον κινείται στα όρια του φονικού πάθους για τον ΣΥΡΙΖΑ», λένε παλιοί συναγωνιστές του, σχολιάζοντας την στα όρια της προβοκάτσιας επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ. «Απέκτησε το σύνδρομο του εξωμότη, θυμίζει τις αλήστου μνήμης εποχές που, όσοι υπέγραφαν δήλωση μετάνοιας, καλούνταν από τους βασανιστές τους να δείρουν τους συγκρατούμενους φίλους τους», αντιγράφουμε από δημοσίευμα που αναφέρεται στην πολιτική διαδρομή του Χ. Λαζαρίδη.

Αφού λοιπόν, ήταν ο άτυπος επιτελάρχης του Μαξίμου, ο επιτελικός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, ο επιτελών λεπτές αποστολές, ο «κολλητός» του Σαμαρά, τώρα ανέλαβε «ατζέντης» .του «τσεκουράτου».

Όχι φυσικά ότι μας εντυπωσιάζει η κατάληξή του. Ας θυμηθούμε τι έγραφε μια παλιά καραβάνα της δημοσιογραφίας, ο Χ.Πασαλάρης που ξεκίνησε κι αυτός απ’ την αριστερά (υπήρξε ,μάλιστα διευθυντής του «Ριζοσπάστη»,  φυλακίστηκε, εξορίστηκε, κινδύνευσε να χάσει την ίδια του την ζωή … για να καταλήξει ένας δεξιός δημοσιολόγος).

Πέφτει απ’ τα σύννεφα σήμερα κάθε νεαρός αριστερός όταν μαθαίνει ότι μερικοί από τους κορυφαίους παράγοντες της δημόσιας ζωής έχουν αριστερή προέλευση. Και μόνο στον κρίσιμο χώρο των ΜΜΕ είναι εκπληκτική αναλογία στελεχών προερχομένων από τα κόμματα της Αριστεράς. Θυμηθείτε ότι και οι πέντε ιδρυτικοί «βαρόνοι του MEGA (Μπόμπολας  Λαμπράκης  Τεγόπουλος Βαρδινογιάννης) ήσαν στα εφηβικά τους χρόνια ΕΠΟΝίτες. Εβγαζαν χωνί, έβαφαν τοίχους έτρεχαν στις διαδηλώσεις.

ΕΠΟΝίτης υπήρξε και ο Αριστείδης Αλαφούζος, αριστερός και ο Μίνως Κυριακού και ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Αρης Βουδούρης και ο Γιώργος Κουρής. Ολόκληρο το Σύστημα των MEDIA κυριαρχήθηκε μεταπολιτευτικά από πρώην στελέχη της Αριστεράς…

Για να μην επαναλάβουμε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει για την πολιτική διαδρομή του "γενίτσαρου" Χρύσανθου Λαζαρίδη διαβάστε τις παρακάτω αναρτήσεις μας:

Χρύσανθος Λαζαρίδης Ο «γατούλης» που έγινε γεράκι

Το Πολυτεχνείο, ο Χρ. Λαζαρίδης και η εκδίκηση της πολιτικής

Γράμμα στον παλιό μου καθοδηγητή

Χρύσανθος Λαζαρίδης: Από τον Μαρξ στον Σαμαρά

Τα εμέσματα Λαζαρίδη και η τοποθέτηση της Νάντιας Βαλαβάνη (2 Βίντεο)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger