Home » , , » Το έγκλημα τους με θυμώνει....

Το έγκλημα τους με θυμώνει....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175
Η δολοφονία των προσφύγων συνανθρώπων μας είναι ένα διαρκές έγκλημα που διαπράττεται με σκοπό το κέρδος από τους εγκληματίες πολιτικούς των ανεπτυγμένων οικονομικά κρατών. Ανεπτυγμένων στην οικονομία και την τεχνολογία, υπανάπτυκτων όμως σε όλα τα υπόλοιπα προπάντων στην ηθική.

Πράγματι δεν είναι τυχαίο που αυξήθηκαν οι πρόσφυγες από τη Συρία τον Αύγουστο. Αυτό οφείλεται στην τακτική του ΝΑΤΟ και των Τούρκων κηφήνων (πολιτικών ή στρατηγών), πράγμα που κρύβεται επιμελώς από τα ντόπια και διεθνή ΜΜΕ.

Πριν μερικές βδομάδες οι Τούρκοι ιμπεριαλιστές σε συνεργασία με ΗΠΑ - ΕΕ χτύπησαν τους Κούρδους του PKK, οι οποίοι είχαν στριμώξει για τα καλά τους μισθοφόρους των αδίστακτων σεΐχηδων που τους χρηματοδοτούν.

Οι μισθοφόροι κι οι φανατικοί εγκληματίες του ISIS ενθαρρυμένοι κι αφού ελαττώθηκε η πίεση των Κούρδων, κατέλαβαν χωριά όπου ακολούθησε η γνωστή τους μέθοδος διακυβέρνησης: Η σφαγή, η απάνθρωπη εκμετάλλευση, τα βασανιστήρια κι η τρομοκρατία. Αυτό ανάγκασε τον πληθυσμό να εγκαταλείψει πολλές περιοχές προσπαθώντας να γλυτώσει.

Τα εμπορεύματα κινούνται ελεύθερα, μάλιστα οι πληρωμένοι φονιάδες, που είναι στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, κάνουν πολέμους γι αυτό. Όμως τα θύματα των πολιτικών που γεννούν τους πολέμους και τη φτώχεια, απαγορεύεται να απομακρυνθούν από τα σφαγεία τους.

Απαγορεύεται στα αθώα θύματα μια ευκαιρία να επιβιώσουν έστω υπό κακές συνθήκες. Δεν ήταν η θάλασσα που έπνιξε τους ανθρώπους, τα παιδιά, είναι η αδικία. Το έγκλημα είναι προσχεδιασμένο: Η Ελλάδα παίζει με τη σύμφωνη γνώμη της δήθεν "αριστερής" κυβέρνησης το ρόλο της φυλακής. Οι πρόσφυγες προωθούνται σε μια χρεωκοπημένη χώρα, όπου γίνονται αντικείμενο στυγνής εκμετάλλευσης από κυκλώματα.

Άραγε ποιός "ελληναράς" θα πήγαινε να μαζέψει φράουλες ή άλλα αγροτικά προϊόντα με τις συνθήκες που βιώνουν οι πρόσφυγες; Ένας απελπισμένος; Ένας που έζησε την καταστροφή του 1922 ίσως; Τότε οι πρώην "σύμμαχοι" έκοβαν με τσεκούρια χέρια κι άφηναν να πνιγούν χιλιάδες άνθρωποι στην παραλία της Σμύρνης.

Σήμερα οι απόγονοι αυτών που γλύτωσαν, λένε "τους πρόσφυγες δεν τους χωράει η χώρα". Κι οι "σύμμαχοι" τα ίδια έλεγαν για μας "δε χωρούσαν στα πλοία". Ειδικά όμως για τη χώρα μας σήμερα έρχονται, άκουσα, κάθε χρόνο πολλά εκατομμύρια ξένοι με λεφτά. Αυτοί λέγονται "τουρίστες".
Αν οι Σύριοι είχαν τα λεφτά, που τους λήστεψαν οι φανατικοί του χρήματος, "τουρίστες" θα λέγονταν. Αυτούς τους χωρά μια χαρά η χώρα, μάλιστα δε μας φτάνουν τα 22.000.000 φέτος (σε πληθυσμό 11.000.000) θέλουμε κι άλλους λεφτάδες! Αλλά τρομάζουν κάποιοι, όταν ακούνε για δεκάδες χιλιάδες φτωχούς γιατί λένε θα καταλάβουν τα νησιά! Πώς άραγε;

Δεν τους ονομάζουν ανθρώπους, ούτε τους τουρίστες ούτε τους πρόσφυγες. Το είδος, το τι είναι ο κάθε ένας, καθορίζεται από το εισόδημα, την περιουσία. Πλούσιοι - Φτωχοί. Αυτή και μόνο η ντροπή τα λέει όλα, δείχνει την αιτία. Τα κτήνη δε που κόπτονται μην "καταλάβουν τα νησιά" οι πρόσφυγες κάνουν τώρα πως λυπούνται! Οι αχρείοι! Τα καθάρματα, πρώτα "ξεπλένουν" τους φασίστες, κλωσούν το αυγό του φιδιού κι όταν οι οχιές δαγκώνουν, λένε με τη διχαλωτή τους γλώσσα "λυπούμαστε".

Άντε ρε που λυπάστε! Μας λέτε δηλαδή ότι έχετε αισθήματα! Τότε, αφού λυπάστε, δείχτε το. Προτείνω κάτι. Να δώσουμε αμέσως σε όλους χαρτιά και περίθαλψη. Τα ανήλικα παιδιά όλων των προσφυγών να θεωρηθούν αμέσως Έλληνες Πολίτες. Πως θα γίνει πράξη; Από τα λεφτά των ξένων τουριστών ή από αυτά, που είναι να "σωθούν" οι τράπεζες ή αν θέλετε, από τα έσοδα των φυλλάδων που, αφού όπως λένε "λυπούνται" σίγουρα τότε δεν έβαλαν τις φωτογραφίες νεκρών βρεφών, για να πουλήσουν φύλλα.

Ας δείξετε μια φορά πως είστε άνθρωποι κι όχι πορτοφόλια. Λοιπόν δημοσιογράφοι; Πολιτικοί; Τραπεζίτες;... Το έγκλημα τους με θυμώνει....
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 5:33 μ.μ.

Αγαπητε mitso 175 ,χαιρομαι που ''το εγκλημα τους,σας θυμωνει''!! Γιατι ετσι ,εχουμε καπου εμεις οι αναγνωστες να ακουμπησουμε. Δεν βγαινει η κατασταση. Περπατουμε και παραμιλαμε απο το σοκ,τον φοβο,και την οργη !! Φυσικα και εχω και εγω οικονομικο προβλημα οπως χιλιαδες συμπολιτες μας,μα ετουτο......ειναι κατι αλλο!! Ξημερωνουμε -νυχτωνουμε σε μια χωρα,και δεν εμεινε τιποτα αλλο απο ενα αχ και βαχ για τις ζωες μας,για την ζωη του γειτονα,του φιλου ,του συγγενη,και μεσα σε ολο αυτο τον ανεμοστροβιλο της συμφορας και της απελπισιας,εχουμε και το συναισθημα της μοναξιας!!Ναι, δυσκολο να βρεις μια σταλα ανθρωπιας,να ακουμπησει την ανταρα σου! Και λεω ανταρα....γιατι ,ο φοβος ,ο τρομος και η ανασφαλεια,σε μεγαλη δοση και χρονο........αγριευει τον ανθρωπο......ζηταει συντροφια ,μια παρεα....καποιον να μοιραστει! Εγω στα χρονια που εχω φτασει,με οτι εχω διαβασει, η, δεν εχω διαβασει,απο λογοτεχνια εως την επιστημονικη παραθεση της θεωριας........αχρηστα φαινονται!! Τι να σου κανουν και οι μεγαλοι θεωρητικοι; Η ανθρωπινη κοινωνια ,ξαναεδωσε πολεμους,πικρες δυστυχιες! Μα παντα ,υπηρχαν οι πολλοι που εκλαιγαν!! Και ειχε παρηγορια ο ενας τον αλλο. Μεγαλη υποθεση! Αυτο το σημερινο ,που ζουμε ολοι..........!!! Μωρα πνιγμενα στον πατο των θαλασσων μας......για ποιες διακοπες μιλαμε; Καποιος κλαιει και οδυρεται ,και οι πολλοι φωναζουν '' δεν μπορουμε να βοηθησουμε,ειμαστε φτωχοι ''!! Δικαιο εχουν.....φτωχοι και ελαχιστοι. Και με τους ελαχιστους , η ανθρωπια ...μαλωνει. Παντα!!! Στο περασμα,ολων των αιωνων! Καλα κανεις λοιπον και θυμωνεις!!! Αμα θυμωνεις.....μην φοβασαι τιποτα! Εκεινοι να φοβουνται . Και πιστεψε με,....τρεμουν! Εγω ,την οργη σου,δεν την φοβαμαι. Την κανω παρεα,ελπιδα, αλληλεγγυη,στηριγμα,γιατι εχω και τα χρονακια μου,και υποσχεση .Εκει θα ειμαι......μπροστα απο τα νεα παιδια....γιατι οπως ειπαμε....εχουμε και τα χρονια μας! Δεν υποστηριζω πως πρωτοι πρεπει να βγουν οι νεοι .Οχι....γιατι αυτοι θα δωσουν την συνεχεια . Καλα το ειπα λοιπον καποτε. Ειναι λαθος η υπογραφη σου. Ειναι 175 mitsoi σε εναν!! Αντε να μαζευτουμε οι οργισμενοι ...να δουμε τι θα γινει,ρε παιδια ! Αυτοι, ειναι εκπαιδευμενοι στα καλυτερα των πανεπιστημιων!! Και δεν εμαθαν το βασικο!!! '' Μην προκαλεις την οργη του αλλου''!! Θα "" το βρουνε απο τους λιγους!!"" Απο θυμο θα πανε!!! Καλα ,ξεφτιλα,που λετε και εσεις οι νεοι. Χαιρετω,και ευχομαι καλη συνεχεια να εχουμε ολοι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger