Home » , » Μεγάλη και μαχητική πορεία αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ στους πρόσφυγες και μετανάστες

Μεγάλη και μαχητική πορεία αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ στους πρόσφυγες και μετανάστες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 | 10:49 μ.μ.

Πηγή: 902.gr

Ένα γιγαντοπανό με την φωτογραφία του μικρού Αϊλάν, που πνίγηκε προσπαθώντας να περάσει με την οικογένειά του από την Τουρκία στην Ελλάδα, και το σύνθημα «Φονιάδες, ληστές, υποκριτές, είναι οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές» ανάρτησε το ΠΑΜΕ, στην πρόσοψη του κτηρίου της αντιπροσωπείας της ΕΕ, όταν η μεγάλη και μαχητική πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες που διοργάνωσε, έφτασε στα γραφεία της ΕΕ, από την πλατεία Κλαυθμώνος. Στη συνέχεια τα μέλη του ΠΑΜΕ, πετάξαν μπογιές στην πρόσοψη του κτηρίου, ενώ έκαψαν και την σημαία της ΕΕ.

Συνθήματα όπως «Εμείς δεν προσκυνάμε φονιάδες των λαών και τους δολοφόνους των μεταναστών», «Φονιάδες, ληστές, υποκριτές, είναι οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές», «Κέρδη βουτηγμένα, στων εργατών το αίμα» και «Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών, κάτω η νέα τάξη των ιμπεριαλιστών», δόνησαν την ατμόσφαιρα (Δείτε εδώ βίντεο). Το κεντρικό πανό της πορείας ανέγραφε: «Στοπ στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις ΕΕ - ΝΑΤΟ - ΗΠΑ. Αυτές ξεριζώνουν και δολοφονούν λαούς. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες». Αναλυτικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα 902

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Σεχτάρ ο Τρομερός
23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 11:55 μ.μ.

Πάντα μπροστά το ΠΑΜΕ!
Αειντε, ξανά ξεκινάμε, μετά την 8-μηνη μ@$@&ία της "αριστερής παρένθεσης" ....των Λαφαζάνη, Βαλαβάνη, Ρινάλντι και λοιπών χρησίμων ηλιθίων.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:11 π.μ.

Αει και στα δικά μας. Αυτός ο πατέρας τα γλύτωσε από το πόλεμο και τα ρίξε στη θαλασσα για να σωθούν.......
Εμείς;;; τα γλυτώσαμε από τη από τη δεξιά και τα ρίξαμε στο συριζοπασοκ για να σωθούν.....
Ο θεός να βάλει το χέρι του και εμείς τη γροθιά μας!! Για να μη τα θάψουμε και εμείς στον τόπο μας,
και μην το θεωρειτε τραβηγμένο είδει γίνεται......

24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:42 π.μ.

Σεχτάρ ο Τρομερός 23 Σεπτεμβρίου 2015 - 11:55 μ.μ.

Πρωτο τραπεζι πιστα στο Κοντρα του Κουρη το Λαφαζανεικο.

Οχι θ αφησουν οι αστοι τον οπορτουνισμο μακρυα απο τους καναπεδατους.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 8:40 π.μ.

Το ΠΑΜΕ μπροστά στους αγώνες για όλα!!!
Και κάποιοι άλλοι υποτίθεται αγωνιστές καναπές και τηλεόραση, οι αγώνες πρέπει να δίνονται συλλογικά το ΠΑΜΕ είναι εκεί απλά όποιος θέλει ακολουθεί!

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 7:12 μ.μ.

Α, καλά, είδε το ΚΚΕ ότι έχασε 35.000 ψηφοφόρους και ψαρεύει στους αριστεριστές ή και στους μετανάστες που ψήφισαν δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε κομματικό μαγαζάκι κάνει ότι μπορεί! Ο Τσίπρας ας πούμε ψήφισε την Ιθαγένεια! Μεγάλος ανθρωπιστής! Άμα έχεις κανένα σπίτι κοιτάζει να στο πάρει, άμα πάλι δεν έχεις, τι να σου πάρει; Την ψήφο. Τα βάλανε κάτω και τα λογαριάσανε, χάνεις από δω, παίρνεις απο κει, ντάξει, βγαίνουμε κυβέρνηση!

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 7:19 μ.μ.

Σεχτάρ και Antonxxx βλέπω ακόμα τον Λαφαζάνη έχετε άχτι που σας πήρε κουκιά ε! Τι έγινε, πήρατε εντολές να τον εξοντώσετε τελείως να αλωνίζουν οι άλλοι; Νομίζετε οτι θα τη γλυτώσετε; Αμ δε! Αυτή η Βουλή θα σας κάψει όλους όσους είστε μέσα! Την πατήσατε! Ετοιμαστείτε να χάσετε κι άλλα κουκιά!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger