Home » , » Τον Άδωνη, τον Άδωνη!

Τον Άδωνη, τον Άδωνη!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 | 1:51 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι νεοδημοκράτες έχουν πλάκα. Δεν έχουν μυαλό, αλλά πλάκα έχουν. Αν δεν ήταν επικίνδυνοι για το σύνολο με τα τέρατα που ψηφίζουν, θα γελούσαμε πάρα πολύ. Προφανώς το παρακάτω είναι ανέκδοτο που ειπώθηκε μέσα σε μια στιγμή θλίψης για να γελάσει ο κάθε πικραμένος δεξιός.

Στην εφημερίδα "Δημοκρατία" είδα σήμερα στο πρώτο φύλλο τον υπότιτλο "Άδωνης: Αν δεν κατέβει ο Βορίδης θα είμαι κι εγώ υποψήφιος"! Καλέ κατεβείτε και οι δύο σας, να κατέβει κι ο Κούλης με την αδερφή του, να ξεραθούμε όλοι στο γέλιο. Καθόσον χρειάζεται το ευτράπελο μετά τα τραγικά που κάνατε στη χώρα με όσα ψηφίσατε.

Θα μου πείτε, πως από αυτούς που ανακοίνωσαν ή λέγονται πως θα ανακοινώσουν υποψηφιότητα δεν προτιμούμε κανένα, διότι όλοι τους είναι σύμφωνα με τον κόσμο "μικρόψυχοι, κυνικοί αλαζόνες, δούλοι των τοκογλύφων, μνημονιακά παλιοτόμαρα, βουτηγμένοι στα σκάνδαλα, διεφθαρμένοι επαγγελματίες απατεώνες". Κι αυτοί είναι το καλύτερο που προσφέρει η ερειπωμένη γαλάζια πολυκατοικία!

Όμως μια προσωπική πινελιά λάσπης και οργανικών απορριμμάτων, πάντα χρειάζεται για να δέσει με το άδικο οικονομικό και πολιτικό σύστημα. Προτιμώ λοιπόν εκείνον που θα διαλύσει τη ΝΔ πιο γρήγορα. Όλοι οι υποψήφιοι έχουν αυτό το προσόν, το παραδέχομαι.

Ο Μεϊμαράκης πχ. Με τις κουταμάρες που έλεγε περί ύψους και τα σκάνδαλα που ήταν μπλεγμένος, έδιωξε κοντά στα 200.000 γίδια, καθόλου άσχημα, αν και ο Σαμαράς θα τα κατάφερνε καλύτερα. Αν ήταν αυτός, θα έπαιρναν 10% παρακάτω. Αντώνη, έφυγες τη χειρότερη στιγμή για τη Νουδού. Θα γύρναγες καλή τσόντα με το ΣΥΡΙΖΑ. Κρίμα, δεν αναγνωρίζεται η προσφορά του, να διαλύσει αμέσως το κόμμα που κατέστρεψε τη χώρα.

Αφού δεν βάζει ο Αντώνης (γιατί άραγε;), παρά τις προτροπές των κολάκων και του Άδωνη, θεωρώ τους άλλους περίπου το ίδιο. Η οικογένεια Δρακουμέλ έχει χορηγό τη Siemens αλλά ο Βοθρίδης στηρίζεται πάντα στο τσεκούρι του. Όλοι αυτοί όμως δε φτουράνε μπροστά στον Άδωνη. Με αυτόν η ΝΔ θα βρει το μάστορά της. Είναι άξιος αντικαταστάτης του Σαμαρά, μάλιστα πιστεύω, πως θα εξαφανίσει τελείως τη Νέα Δημοπρασία στις επόμενες εκλογές.

Θα πήγαινα να τον ψηφίσω τρολλάροντας τη γαλάζια συμμορία, αλλά δυστυχώς δεν θα το κάνω, καθώς δεν αντέχω τη μπόχα του μπλε βόθρου. Χώρια που θα ζητήσουν χρήματα, "οι φτωχούληδες" και τότε θα πάρουν την πληρωμένη απάντηση: Δώσαμε στον ΕΝΦΙΑ και τα άλλα χαράτσια, έμειναν τα μέζεα μας, πάρτε αυτά.

Πάντως, θέλω να βάλει ο Άδωνης, θα έχει πάρα πολύ πλάκα. Μπουμπούκο, κάντο. Πρώτον, οι άλλοι δεν είναι καλύτεροι, τα ίδια σκατά είστε όλοι, επομένως μπορείς να τους συναγωνιστείς άνετα. Δεύτερον είσαι συνδυασμός: Έχεις τη χαζομάρα του Κούλη και τα φονικά ένστικτα του Βορίδη.

Μόνο ο Πλεύρης είναι σαν εσένα. Ενώνεις τη συμμορία, εκφράζεις κάθε της πλευρά. Τρίτον και μακρύτερο, οι νεοδημοκράτες είναι μαζόχες. Κάνουν αρχηγό αυτόν που τους βρίζει. Αφού σκέπτομαι να βάλω εγώ για τσοπάνης τους, που τους τα χώνω συνέχεια (έχω μάλιστα προϋπηρεσία στο να βόσκω γίδια). Δεν το κάνω, γιατί θα με ψηφίσουν σίγουρα και δεν με εκφράζει η ανθρωποφαγία.

Δες όμως το Σαμαρά. Έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη (το μόνο καλό που έκανε στη ζωή του), τον έλεγαν "αλήτη, προδότη" αλλά τελικά τον ψήφισαν, καθώς κατάλαβαν πως ήταν και τα δυο. Έτσι και με σένα. Τόσα τους έσυρες, όσο ήσουν στο ΛΑΟΣ. Ο Αντώνης που έβριζες, σε έκανε υπουργό, τα τετράποδα σε ψηφίσαν για βουλευτή, στο ξαναλέω, γουστάρουν Σαδομαζοχιστικά κόλπα. Τους αρέσει να τους δένουν, να τους ταπεινώνουν και να τους δέρνουν. Είναι βίτσιο να είσαι νεοδημοκράτης. Δες το κι αλλιώς: Που θα βρουν χειρότερο; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 2:19 μ.μ.

Ακριβως!! Δεν ειναι καθολυ κακη ιδεα!! Και φωνη εχει ο κακοφωνος , και τσιπα δεν εχει.....μια χαρα επιλογη!! Και εχει και κομψεβαμενη κυρια......που θα βρειτε καλε καλυτερα; Οχι γιατι αμα ειναι να σκανε μυτη οι Τζακρη και Καμμενου με τα δωδεκαποντα τα φονικα.......να εχετε και εσεις βρακι με κροσσια σαν την Ευγενια να προταξετε!! Βρε σεις.......αντε....μια αποφαση ειναι!! Αφηστε που ξεμπερδευετε μια και δια παντος με την Ντορα!! Μη χειροτερα....η λυση μεσα στην μυτη σας ,και εσεις ψαχνεστε για αλλα!!!! Θα βαλει η Ντορα δωδεκαποντο; Οι διδυμοι πυργοι σε ενα;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger