Home » , , » Εγινε, τελικά, η απώλεια συνήθειά μας

Εγινε, τελικά, η απώλεια συνήθειά μας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 | 11:22 π.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Νεκρά κορμιά, νεκρά παιδιά μέσα σε μαύρες πλαστικές σακούλες σκουπιδιών.

Νέα ναυάγια στα νερά του Αιγαίου και τείχη παντού υψώνονται,  Στον Έβρο, στην Αυστρία, Σλοβενία και αλλού ...  ενώ, όσοι καταφέρουν και επιζήσουν θα μαρκάρονται, για να ξεχωρίζουν...

Και συνεχίζουμε να ζούμε, χωρίς να αντιδρούμε συστηματικά και μαχητικά, στο έγκλημα αυτό εκ προμελέτης της "δημοκρατικής & πολιτισμένης" Ευρώπης.

Γιατί έγινε, τελικά, η απώλεια συνήθειά μας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Οκτωβρίου 2015 στις 11:26 π.μ.

Ένα αγόρι και η μικρή αδελφή του στο χωριό του Cán Tỷ, στη βιετναμέζικη επαρχία της Hà Giang τον Οκτώβριο του 2007 και ΔΕΝ είναι από το Νεπάλ. (Na Son Nguyen)
https://inconue.wordpress.com/2015/05/05/this-is-my-photo-about-two-vietnamese-hmong-ethnic-children-taken-in-2007-in-ha-giang-province-its-not-about-nepal-un-garcon-et-sa-petite-soeur-dans-le-village-de-can-ty-dans-la-province-vietnami/

Ένα αγόρι και η μικρή αδελφή του στο χωριό του Cán Tỷ, στη βιετναμέζικη επαρχία της Hà Giang τον Οκτώβριο του 2007 και ΔΕΝ είναι από το Νεπάλ. (Na Son Nguyen)
This is my photo about two Vietnamese Hmong ethnic children taken in 2007 in Ha Giang province, it’s not about Nepal (Photo Na-Son Nguyen)
Un garçon et sa petite sœur, dans le village de Cán Tỷ, dans la province vietnamienne de Hà Giang, en octobre 2007, et il n‘est pas du Népal . (Photo Na-Son Ngu)
https://inconue.files.wordpress.com/2015/05/na-son-nguyen_this-is-my-photo-about-two-vietnamese-hmong-ethnic-children-taken-in-2007-in-ha-giang-province-its-not-about-nepal.jpg?w=450

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger