Home » , » Ο Σόϊμπλε απειλεί την Ελλάδα, ο Τσίπρας τους διαφωνούντες

Ο Σόϊμπλε απειλεί την Ελλάδα, ο Τσίπρας τους διαφωνούντες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 | 8:25 μ.μ.

Πηγή: Γιώργος Δελαστίκ – «Επίκαιρα»

Νέα προειδοποίηση από τον Σόιμπλε προς την κυβέρνηση Τσίπρα: «Δεν πρέπει να πηγαίνεις τόσες φορές στο πηγάδι μέχρι να σπάσει η στάμνα. Αυτό δεν είναι καλό για τη στάμνα»! Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών συνέχισε αλαζονικά, απαντώντας σε ερωτήσεις στο περιθώριο της συνόδου της Τρίτης των υπουργών Οικονομικών (Ecofin):
«Νομίζω ότι διαπραγματευτήκαμε επί μακράν με τον κ. Τσίπρα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Και πιστεύω ότι υπέγραψε [σ.α: αναφέρεται στο "Μνημόνιο Τσίπρα"]. Έκανε και εκλογές μετά για να έχει και την εντολή του ελληνικού λαού ώστε να μπορέσει να τηρήσει αυτά που υπέγραψε. Δεν έλαβα καν υπόψη μου ότι μιλάει πάλι για το τι δεν θέλει να τηρήσει», υπογράμμισε ο Βόλφγκαυγκ Σόιμπλε.

Και συνέχισε ακάθεκτος: «Όπως πάντα, είναι εκτός χρόνου! Είναι εκτός κάθε χρονικής προθεσμίας αναφορικά με τη συμφωνία!» τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση. «Το να θέτει όμως επί της αρχής υπό αμφισβήτηση τα συμφωνηθέντα μπορεί να είναι αναγκαίο για εσωτερικούς πολιτικούς λόγους -διαθέτει ισχνή πλειοψηφία, όπως είδα, άρα μπορεί να μην είναι εύκολο να περάσει τα μέτρα-, αλλά δεν είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας», συμπλήρωσε, αποφασίζοντας αυτός ποιο είναι το συμφέρον της... δικής μας χώρας!

Χλεύασε, μάλιστα, περιφρονητικά την ερώτηση δημοσιογράφου που περιείχε τον ισχυρισμό ότι τελικά το ελληνικό πρόγραμμα κόστισε λιγότερο απ' όσο εκτιμούσαν οι  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger