Home » , , » Α. Μητρόπουλος: «Κοινοβουλευτικές μαριονέτες δεν είναι όλοι οι κυβερνητικοί βουλευτές» (Βίντεο)

Α. Μητρόπουλος: «Κοινοβουλευτικές μαριονέτες δεν είναι όλοι οι κυβερνητικοί βουλευτές» (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 | 8:43 π.μ.

Χωρίς κανένα πρόβλημα να δεχθούμε ότι ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και προερχόμενος απ’ το ΠΑΣΟΚ, Αλέξης Μητρόπουλος, αισθάνεται πίκρα ίσως και αγανάκτηση που ο Τσίπρας τον έριξε στα αζήτητα της πολιτικής ζωής.

Οι εκτιμήσεις του όμως ότι το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο απ’ την βουλή δεν θα περάσει λόγω της εύθραυστης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και επειδή «κοινοβουλευτικές μαριονέτες δεν είναι όλοι» σύμφωνα με τον ίδιο,  αφήνει τα περιθώρια να υποθέσουμε ότι θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
;
«Θεωρώ ότι οι όλοι οι βουλευτές του Σύριζα δεν έχουν παραδοθεί στον ακραίο φιλελευθερισμό που έχουν επιβάλει οι δανειστές», εκτίμησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι «αυτό το ασφαλιστικό δεν πρέπει να περάσει», αναλύοντας τα επιχειρήματά του σ αυτή την εκτίμηση.
.
Ασχετα ποιος είναι ο Μητρόπουλος –ένας τυχάρπαστος πολιτικάντης είναι κατά την άποψη μας- και από πηγάζουν οι απόψεις του (από την πίκρα του ότι κάποιοι από την ίδια πολιτική αφετηρία είναι υπουργοί και αυτός παραπεταμένος) δεν μπορεί να του αποδόσεις ότι σε όλα έχει άδικο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger