Home » , » Περίεργες βουλευτικές αβάντες στον Νίκο Μιχαλολιάκο (Βίντεο)

Περίεργες βουλευτικές αβάντες στον Νίκο Μιχαλολιάκο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 | 7:49 μ.μ.

Τουλάχιστον ακατανόητη ήταν η στάση ορισμένων βουλευτών κατά την ψηφοφορία της βουλής για άρση της βουλευτικής ασυλίας του φυρερίσκου που προήλθε μετά από δίωξη του εισαγγελέα. Ο Μιχαλολιάκος προέτρεπε τους χρυσαυγίτες «να κάνουν σαπούνι» κάποιους δημοσιογράφους κατονομάζοντας τον Δημήτρη Ψαρρά

Αν τελικά  η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την άρση ασυλίας του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής με συντριπτική πλειοψηφία (υπέρ ψήφισαν 195 βουλευτές) θέμα που σχολιάστηκε ήταν οι έξι βουλευτές που καταψήφισαν: Χριστόφορος, Βερναρδάκης (ΣΥΡΙΖΑ), Κώστας Κουκοδήμος (ΝΔ) και 4 βουλευτές της Ενωσης Κεντρώων: Γιώργος Καρράς, Δημήτρης Καβαδέλας, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και Μάριος Γεωργιάδης.

Ο Χ. Βερναρδάκης έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας ότι ψήφισε εκ παραδρομής ενώ έκανε παρέμβαση και στην εκπομπή του Μπογδάνου λέγοντας ότι «έκανε λάθος» γιατί «ήταν κουρασμένος».

Στην ψηφοφορία υπήρξαν και δυο ψηφοδέλτια με «παρών» του Χρήστου Κέλλα (ΝΔ) και του Θανάση Παπαχριστόπουλου (ΑΝΕΛ), με την επιλογή του τελευταίου να αιφνιδιάζει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger