Home » , » Η λασπολογία και οι διαστρεβλώσεις από το ΠΑΜΕ συνεχίζονται

Η λασπολογία και οι διαστρεβλώσεις από το ΠΑΜΕ συνεχίζονται

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 | 6:34 μ.μ.

Το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ συνεχίζουν με ανακοινώσεις  να λασπολογούν για ακόμη μια φορά με στόχο τις Παρεμβάσεις - Κινήσεις - Συσπειρώσεις . Φαίνεται πως δεν τους απασχολεί η στάση των παρατάξεων του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού αυτή την περίοδο,  διότι τις περισσότερες φορές ταυτίζονται μαζί τους στις ψηφοφορίες και επικεντρώνουν  την πολεμική απέναντι μας  διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Αυτή τη φορά μας κατηγορούν ότι δεν ψηφίσαμε την απεργία για 3/12.

Τι έγινε όμως στην πραγματικότητα  στη συνεδρίαση της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ στις 24/11;
Το ΠΑΜΕ πρότεινε απεργία στις 3/12 και την πρόταση αυτή στήριξε και η ΔΗΜ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Μπαλασόπουλος). Η  ΠΑΣΚ, η ΔΑΚΕ και το ΜΕΤΑ πρότειναν απεργία το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκέμβρη. Και οι δυο αυτές προτάσεις μένανε μόνο εκεί…στο ερώτημα για τι κάνουμε μετά; η απάντηση ήταν.. απλώς βλέπουμε.

Εμείς τονίσαμε την ανάγκη ενός συνολικού αγωνιστικού σχεδίου με βασικό  στόχο  να μην περάσουν αυτά που θα φέρουν για ψήφιση ( ασφαλιστικό μισθολόγιο κλπ.) Σε αυτή τη βάση προτείναμε κλιμάκωση με 48ωρη στις 9 και 10/12 και μια σειρά πολύμορφες δράσεις στο ενδιάμεσο για υγεία και πεντάμηνα κ.α. στις 2 και 3/12. Στην συνέχεια εξαγγέλλοντας το από τώρα, πως με την κατάθεση του ασφαλιστικού (που θα επιχείρηση η κυβέρνηση) γενικό πανεργατικό «μπλάκ άουτ» με όλα τα μέσα και μορφές μέχρι και την απόσυρση του.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε οι προτάσεις ψηφίστηκαν αντιπαραθετικά και εμείς ψηφίσαμε αυτή που καταθέσαμε,  δηλαδή δεν καταψηφίσαμε την πρόταση του ΠΑΜΕ για νέα 24ωρη στις 3 Δεκεμβρίου αλλά απλά ψηφίσαμε τη δική μας. Τελικά πλειοψηφία πήρε  η πρόταση των ΠΑΣΚ, ΔΑΚΕ και ΜΕΤΑ για απεργία 24ωρη το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκέμβρη.  Στη συζήτηση που ακολούθησε για το αν θα έπαιρνε απόφαση και η ΓΣΣΕ   αξίζει να σημειωθεί ότι το ΠΑΜΕ γνώριζε ότι θα συνεδρίαζε την επόμενη, δηλαδή την Τετάρτη 25/11 και μάλλον θα έβγαζε απόφαση για τις 3/12, τη στιγμή που ΠΑΣΚ ΔΑΚΕ και ΜΕΤΑ επικοινωνούσαν με τις παρατάξεις τους στη ΓΣΕΕ και τους έλεγαν ότι δεν υπήρχε προγραμματισμός ούτε για συνεδρίαση ούτε για απεργία. Τελικά από ότι φάνηκε  το ΠΑΜΕ έχει καλυτέρους δίαυλους επικοινωνίας και συνεννόησης  απευθείας με το Παναγόπουλο της ΓΣΕΕ από ότι όλοι οι άλλοι.
Μετά την εξέλιξη αυτή υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία των μελών της ΕΕ την επόμενη μέρα και αποφασίστηκε να προκήρυξη και η ΑΔΕΔΥ την απεργία για τις 3/12.

Οι παρεμβάσεις - κινήσεις - συσπειρώσεις θα δώσουμε την μάχη με όλες μας τις δυνάμεις για να αποτελέσει και η απεργία στις 3 Δεκέμβρη  μια πραγματική αγωνιστική συνέχεια πάρα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που υπάρχουν και κυρίως  από την γνωστή λογική που σχεδιάζουν και επιβάλουν οι δυνάμεις του γραφειοκρατικού - κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού αλλά και το ΠΑΜΕ.
Θα δώσουμε την μάχη μέχρι τέλος μέσα από τα σωματεία μας , ώστε να υπάρχει πραγματική αγωνιστική κλιμάκωση και συνέχεια που θα αποτρέψει και θα ανατρέψει  όλα τα αντιλαϊκά αντεργατικά μετρά της κυβέρνησης - ΕΕ – ΔΝΤ – Κεφαλαίου.

Αδαμόπουλος Νικος - Βαϊνάς Παντελής 
Εκπρόσωποι των Παρεμβάσεων-Κινήσεων-Συσπειρώσεων στην ΕΕ της ΑΔΕΔΥ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Ανώνυμος
1 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:34 μ.μ.

Αλλα λόγια να αγαπιίομαστε απο τους κολαούζους του συριζα που τον στηρίξανε παντού μέχρι το καλοκαίριθ. Απο εκεί και μετά το 3ο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ τρέχουνε να φτιάξουνε το νεο οπορτουνιστικό ανάχωμα. Ολοι στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και τις Λαικής Συμμαχίας στις 3 του Δεκέμβρη. Παλεύουμε κάτω απο την δική μας Ταξική Σημαία ενισχύοντας παντού την Λαική Συμμαχία που όσο θα δυναμώνει θα αποσπά προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Επιστροφή στον Εθνικό Καπιταλισμό αποτελεί την απόλυτη καταστροφή για τον λαό. Εξυπηρετεί τμήματα της Αστικής τάξης και την χρυσή Αυγή. Απομονώνουμε παντά τους διασπαστές της τάξης μας που συμφωνούνε με τους Χρυσαυγίτες.

Ανώνυμος
1 Δεκεμβρίου 2015 στις 8:31 μ.μ.

Ας μείνουμε στο "θα δώσουμε την μάχη με όλες μας τις δυνάμεις για να αποτελέσει και η απεργία στις 3 Δεκέμβρη μια πραγματική αγωνιστική συνέχεια" γιατί όλα τα άλλα που γράφουν είναι για κλάματα (και για γέλια, αλλά οι περιστάσεις δεν τα επιτρέπουν).
ΑΒ

Ανώνυμος
1 Δεκεμβρίου 2015 στις 8:55 μ.μ.

Για όποιον γνωρίζει στοιχειωδώς την ελληνική, επιβεβαιώνουν το ΠΑΜΕ οι φουκαρατζίκοι ανύπαρκτοι cheerleaders του συριζα. Άντε και καλά κρασιά,μάγκες και στο ΒΚ ,επίσης ,που σπεύδει να αναπαράγει την παραμικρή αντιΠΑΜΕ ή αντιΚΚΕ πορδή!

Ανώνυμος
1 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:41 μ.μ.

τρέχουνε να φτιάξουνε το νεο οπορτουνιστικό ανάχωμα! ποσο πολιτικα γελειος εισαι; υποτιθεται οτι για να υπαρχει οπορτουνιστικό ανάχωμα στα αριστερα του πρεπει να υπαρχει επαναστατικο κομμα! το κκε ειναι αυτο! χαχαχαχα! ο μαιλης , γοντικας και λοιπος πολιτικος συρφετος απο τεμπεληδες γραφειοκρατες ανεπαγγελτους επαναστατες!!! οι συνεργατες της δεξιας και του πασοκ 89-90 επαναστατες!! χαχαχα!

Ανώνυμος
1 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:59 μ.μ.

10.41. Μην εκτίθεσαι άδικα. Δεν σε ενδιαφέρει τη έγινε τότε. Σε πονάει ότι το ΚΚΕ απο το 1991 κατάργησε τα Πολιτικά μέτωπα και την συμμετοχή σε κυβερνήσεις μέσα στον καπιταλισμό που ήτανε το Αποτέλεσμα του 20ου συνεδρίου του 1956 και του Οπορτουνιστικού χυλού που άφησε το ΚΚΕ χωρίς Κ.Ο 1958 1974. Πεθάνανε αυτά το 19991................................................

ΙΑ
2 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:36 μ.μ.

η ανταρσυα μαε ειχε πρηξει τοσοα χρονια οτι το ΠΑΜΕ διασπα δεν ψηφιζει μαζι τοθς (και με τον συριζα φυσικα) κλπ. Τωρα γιατι ουτε μα ουτε μια φορα εστω και για το γαμωτο δεν ψηφιζουν μια προταση του ΠΑΜΕ Τετοιο δεσιμο με το ΣΥΡΙΖΑ στα συνδικατα πια ?

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2015 στις 2:14 μ.μ.

Γιατι δεν δημοσιοποιουν το πλαισιο του ΠΑΜΕ και το δικο τους ωστε να κρινουμε το περιεχομενο και το προγραμμα δρασης και κλιμακωσης?
Γιατι και στις 12/11 τα ιδια ελεγαν για τουφεκια 24ωρη αλλα οπως φανηκε απο την επομενη το ΠΑΜΕ κινηθηκε για νεα απεργια ενω αυτοι τιποτα. Για να μην σχολιασουμε την κινητικοτητα και τις δρασεις σωματειων που ανηκουν στο ΠΑΜΕ αυτο το 20ημερο και πριν απο τις 12/11 σε αντιθεση με την απιστευτη, σε σχεση με τις ραγδαιες εξελιξεις, νηνεμια που επικρατει στις αντι-ΠΑΜΕ συνδικαλιστικες συσπειρωσεις του εξωκοινοβουλιου...
Ματια εχουμε και βλεπουμε.

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:25 μ.μ.

ΠΑΜΕ - Παναγοπουλος μια φωνή και μια γροθιά

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:08 μ.μ.

@Ανώνυμος
@ 7:25
Ποιοι πάνε με τους Παναγόπουλους το ξέρουν και οι πέτρες,κολαούζε!

3 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:23 π.μ.

2 Δεκεμβρίου 2015 - 7:25 μ.μ.

Η ουρα της σοσιαλδημοκρατιας που κατηγορουσε το ΠΑΜΕ για διασπαση των εργαζομενων οταν εκανε ξεχοριστες συγκεντρωσεις απο τα πουλημενα τομαρια της ΓΣΕΕ, ενω αυτοι κρατανε καθε φορα τα τετοια του Παναγοπουλου, κατηγορουν το ΠΑΜΕ γι αυτο που κανουν οι ιδιοι εδω και 20 χρονια.

Περαστικα σας!

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2015 στις 5:15 μ.μ.

Εργατοπατερες πασοκοσυριζαιοπαμιτες τα καταφέρατε και το ξεφτιλίσατε το πράγμα. Απεργία χωρίς απεργούς. Μόνος μου σε καμιά διακοσαριά εργαζόμενους αν μου είπαν αλήθεια. Πανηγύρίζει ο καπιταλισμός και η κυβέρνησή του. Καλά την κάνει τη δουλειά το υπηρετικο τους προσωπικό γσεεπαμε

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2015 στις 8:36 μ.μ.

@Ανώνυμος
@5:15 Κόψτο!Σε χαλάει!!!

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:04 μ.μ.

5.15 Υπηρετικό προσωπικό μαζί με γσεε και κυβέρνηση εισαι εσυ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger