Home » , » Αν είμαι έτσι οι "άγιοι" οι σατανάδες πώς είναι; ( Ηχητικό)

Αν είμαι έτσι οι "άγιοι" οι σατανάδες πώς είναι; ( Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 | 5:00 μ.μ.

Δεν γνωρίζουμε αν έχει βάση η πληροφορία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Επειδή όμως ο σκοταδισμός των αρχιρασοφόρων δεν γνωρίζει όρια δεν αποκλείεται να ανταποκρίνεται και στην αλήθεια. Σύμφωνα λοιπόν με τα σχετικά δημοσιεύματα, το περιοδικό «DownTown» που θα κυκλοφορήσει την Παραμονή των Χριστουγέννων θα δημοσιεύσει 60 γυμνές φωτογραφίες επωνύμων γυναικών και ανδρών που τόλμησαν να ευαισθητοποιηθούν για το AIDS.

Όταν το πληροφορήθηκαν αυτό οι δεσποτάδες Ανθιμος και Αμβρόσιος έγιναν έξαλλοι –σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες-, θεώρησαν ότι αυτό αποτελεί  «βλασφημία στην γέννηση του Θεανθρώπου» και με αυτό το σκεπτικό δεν αποκλείεται να προβούν σε αφορισμό όσων τόλμησαν να φωτογραφηθούν γυμνοί.

Αυτοί οι δυο δεσποτάδες είναι γνωστοί για τον σκοταδισμό, μην μισαλλοδοξία και την μισανθρωπία τους, και σωστά αναρωτιέται στο ηχητικό που παραθέτουμε ο Θύμιος της «Ελληνοφρένειας» «αν είναι έτσι οι "άγιοι"  –όπως αποκαλούνται αναμεταξύ τους οι αρχιρασοφόροι- οι σατανάδες πώς είναι;».

Υ.Γ 1: Είναι γνωστό πως αντέδρασε ο Ανδρέας Λασκαράτος όταν τον αφόρισε ο μητροπολίτης Κεφαλονιάς  λόγω του βιβλίου του «Τα μυστήρια της Κεφαλονιάς».
Είχε πάει ένας παπάς στον συγγραφέα να του ανακοινώσει την απόφαση του δεσπότη.
-Και τι σημαίνει ο αφορισμός; ρώτησε κάνοντας τον ανήξερο ο Λασκαράτος
-Το κόκκαλα σου δεν πρόκειται να λιώσουν ποτέ, απαντάει ο παπάς.
Μισό του λέει ο Λασκαράτος. Μπαίνει στο σπίτι του και επιστρέψει με ένα κουτί με δυο ζευγάρια παπούτσια των παιδιών του. Θα ήμουν ευγνώμων, λέει, απευθυνόμενος στον παπά, αν μου τα αφόριζε κι αυτά ο δεσπότης και δεν λιώνουν οι σόλες τους  και υποβάλλομαι σε έξοδα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:44 π.μ.

...ΣΩΣΤΟΣ Ο ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger