Home » , » "Αριστερή" Κυβέρνηση

"Αριστερή" Κυβέρνηση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 | 9:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα ΜΜΕ ξανά αλυχτάν και γλύφουν το γκουβέρνο, αυτούς που βρίζανε πριν 'ρθουν και κάτσουν στις καρέκλες.
Τους φόρους να πληρώσουμε, να πάρουμε τη δόση, μπας και γλυκάνει το θεριό που δανειστή το κράζουν. Μα κι έτσι αυτό δεν χόρτασε, όλο ζητάει κι άλλα. Τα χρήματα, τ' ακίνητα, θέλει τα έντερά μας μαζί με το συκώτι μας να κάνει κοκορέτσι.

Δειλό κι ανήθικο αρχηγό έχουμε - συμφορά μας! που από το θρόνο της Βουλής μας φλόμωσε στο ψέμα. Πως τάχα κάμει πόλεμο, πως δήθεν κάνει αγώνα, για να μας σώσει απ' το θεριό, αλλά μας κοροϊδεύει. Κι αυτός θυσίες μας ζητά και ότι έχουμε το παίρνει, για να το δώσει στο κακό, τον άθλιο τοκογλύφο, που στη ζωή παρασιτεί και τρέφεται απ' τον πόνο.

Τον έπιασε (λέει) τον "εχθρό", στη φυλακή τον βάζει και τιμωρία δίκαιη καυχιέται πως θα έχει! Μα ποιόν εχθρό μας τσαμπούνα; Που είναι το Κοράκι; Που είναι ο Βιομήχανος που γδέρνει τον εργάτη; Ο κερατάς Εφοπλιστής, που το ψωμί του ναύτη το τρώει αυτός και τίποτα δεν δίνει παρά λίγο, αν πέσει από το στόμα του ψίχουλο στο τραπέζι.

Μην έπιασε τον ψευταρά, κανένα Καναλάρχη, που απ' τα κανάλια της TV όλους μας κοροϊδεύει; Που παίζει με τον πόνο μας και από τις "ειδήσεις" προστάζει να πληρώσουμε εμείς τα δανεικά του; Ίσως κάποιο Πολιτικό, κηφήνα και λαμόγιο, που άρπαξε με τα χέρια του το χρήμα το Δημόσιο και που με θράσος περισσό και με πολύ αναίδεια θέλει συντάξεις να κοπούν, μισθοί να λιγοστεύουν, κι άνθρωποι με μικρά παιδιά στο δρόμο να βρεθούνε.

Μα Όχι! Κανένα τους δεν έπιασε, κανένα δεν αγγίζει. Μόνο τους συγκαλεί κι αυτούς στο άνομο τραπέζι, όπου για δείπνο έχουνε έρμους Εργαζομένους. Από τις σάρκες τρέφονται φτωχών καλών ανθρώπων και σαν Σειρήνες μας μιλάν να μας εξαπατήσουν. Να τους πιστέψουμε ξανά, για να μας πιούν το αίμα.

Κάποιους φτωχούς συλλάβανε και πρόστιμο τους βαλαν! Τον έπιασαν τον "ένοχο", τη βρήκανε τη "λύση"! Θε να τους βάλτε Φυλακή, ή μήπως να δουλεύουν να πληρωθούν τα δανεικά κι ο κόσμος ας πεθαίνει;
Αλέξη Τσίπρα, κάθαρμα, η ώρα σου ζυγώνει, που θα σε πάνε σηκωτό κι ευθύς θα σε πετάξουν μέσα σε σκουπιδότοπο και σένα και τους άλλους. .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

12 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:49 μ.μ.

Mitsos,
εξαιρετικό το έμμετρο!

Ανώνυμος
12 Δεκεμβρίου 2015 στις 10:30 μ.μ.

Τα όργανα του ανθρώπινου σώματος μια μέρα αποφάσισαν να βγάλουν αρχηγό. Λέει λοιπόν η καρδιά: – Εγώ πρέπει να γίνω αρχηγός, γιατί τροφοδοτώ το σώμα με αίμα. Αν σταματήσω το σώμα πεθαίνει. Πετάγεται το μυαλό λέγοντας: – Όχι εγώ θα γίνω αρχηγός γιατί εγώ δίνω τις εντολές για κάθε τι κι είμαι πιο πολύτιμο. Τότε λέει το στομάχι: – Εγώ να γίνω αρχηγός, γιατί εγώ είμαι αυτός που σας δίνει ενέργεια μέσω της τροφής. Τα πόδια πάλι διαφώνησαν: – Μάλλον εμείς πρέπει να είμαστε οι αρχηγοί, διότι εμείς κρατάμε όλο το σώμα όρθιο. Εκεί που τσακωνόντουσαν, πετάγεται κι η κουράδα και λέει: – Εγώ θα γίνω αρχηγός! Τα υπόλοιπα μέλη έσκασαν στα γέλια. Η κουράδα τότε θύμωσε κι αρνήθηκε να βγει για μέρες! Η καρδιά άρχισε να χτυπάει γρήγορα, το μυαλό θόλωσε, το στομάχι άρχισε να πονάει, τα πόδια έτρεμαν και τότε ΟΛΟΙ είπαν: Aς βγει η κουράδα αρχηγός!
Το ανέκδοτο είναι παλιό και γνωστό. Λέγονταν από την εποχή που αρχηγός της ΝΔ ήταν ο Κωστάκης ο Β (όπως λέμε Βόδι). Ταιριάζει όμως γάντι στη γαλάζια συμμορία και σήμερα. Επειδή οι κουράδες είναι 4, (προφανώς λόγω της μεγάλης μάσας), δεν αποφάσισαν ακόμα ποιός ζέχνει περισσότερο.
Η ΝΔ δεν τα πάει καλά με τις εκλογές τον τελευταίο καιρό. Περισσότερο γελοία από τον τρόπο που κάνει τις εκλογές, ακόμα και από τους "4 οπισθοδρομικούς", τους αστείους υπηρέτες του Κεφαλαίου, είναι η ιδεολογία της. Θα μου πείτε "έχει άλλη ιδεολογία εκτός από το χρήμα"; Έχει για βιτρίνα. Αυτό που αποκαλεί "στήριξη του Ιδιωτικού Τομέα" και που φυσικά εννοεί το ξεπούλημα των Δημοσιών Αγαθών στους πλούσιους.
Οι τύποι που κατακεραύνωναν το Δημόσιο Τομέα για την αναποτελεσματικότητα του κλπ κλπ (λες κι αυτοί δεν κυβερνούσαν, δεν έκαναν ρουσφέτια, ήταν από άλλο πλανήτη), μας έδειξαν τι πα να πει ιδιωτική πρω(κ)τοβουλία. Εκτός από τη "λυπητερή" που είναι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, (750.000) έγινε το γνωστό μπάχαλο, όπου οι εκλογές αναβλήθηκαν με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο.
Τώρα, επειδή μας έλεγαν πως το Δημόσιο μόνο "καθυστερεί", εταιρεία που είχε δώσει επίσης προσφορά για να διενεργήσει εκείνη την διαδικασία των εσωκομματικών, κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας την αναβολή των εκλογών! "Η εταιρεία Genius Systems στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων καταγγέλλει μεθοδεύσεις από την πλευρά των υπευθύνων της Νέας Δημοκρατίας, με σκοπό να ανατεθεί ο διαγωνισμός στην Vodafone, και ζητεί τη ματαίωση των εκλογών μέχρι τη συζήτηση της προσωρινής διαταγής". Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι "ανταποκρίθηκε εμπρόθεσμα στους όρους του διαγωνισμού υποβάλλοντας οικονομική και τεχνική προσφορά κόστους 545.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένης και της δαπάνης 115.000 για την απασχόληση εξειδικευμένων χειριστών".
Οι νεοδημοκράτες κάνουν μεθοδεύεις; Καλά, δεν πέφτουμε κι από τα σύννεφα. Πότε δεν έκαναν "ατασθαλίες" ιδιαίτερα σε εσωκομματικές εκλογές είναι η είδηση. Επίσης, το κόμμα της αντιπολίτευσης χρωστά πολλά εκατομμύρια. Για να βγάλει τα έξοδα των εκλογών μόνο θα θέλει 125.000 γίδια που θα δώσουν από 3€ δυο φορές, ή αν τα συμφέροντα αποφασίσουν από την πρώτη εκλογή το πρόσωπο της μαριονέτας τους 250.000 χαχόλους. Πιστεύω ότι θα τους βρει, αν και όσο πάνε λιγοστεύουν οι ψηφοφόροι τους. Μην το τρενάρουν άλλο, αν είναι να κάνουν στ' αλήθεια εκλογές, γιατί θα τρέχουν να ψάχνουν μετά τα γαλανά αιγοπρόβατα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που θα ζητάν διορισμό.
Επίσης, θα έλεγα κάτι και για την ιδιωτική πρωκτοβουλία, πόσο "δίκαιη κι αμερόληπτη" είναι, αν δεν γέλαγα. Δεν μπορώ να γράψω άλλα από τα δάκρυα στα μάτια μου. Ευτυχώς η ΝΔ φροντίζει πάντα να μας διασκεδάζει. Αν δεν μας έγδερναν με τα όσα ψήφισαν, σχεδόν θα τους λυπόμουν. Σχεδόν... mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger