Home » , » Πολιτική ανασκόπηση με Συριζαίικο πνεύμα από τον Λαζόπουλο (2 Βίντεο)

Πολιτική ανασκόπηση με Συριζαίικο πνεύμα από τον Λαζόπουλο (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 | 11:31 μ.μ.

Απογοητευτική η σημερινή τηλεοπτική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου. Χωρίς ιδιαίτερη έμπνευση ο σατιρικός καλλιτέχνης κινήθηκε στους γνώριμους ρυθμούς του.
«Κρύα» αστειάκια, βιντεάκια από την  trash tv, επιφανειακή προσέγγιση της πολιτικής επικαιρότητας και πάντα με Συριζαίικο πνεύμα.

Προσπάθησε επίσης να κάνει μια πολιτική ανασκόπηση των τελευταίων χρόνων. (Την παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε). Εντελώς «ρηχή» κινούμενη ανάμεσα «συνωμοσιολογίας» και εξωτερικών «εχθρών της Ελλάδας».
Δεν περιμέναμε εξάλλου και τίποτα διαφορετικό. Ο Λαζόπουλος, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, δεν έχει καμιά σχέση με έναν καλλιτέχνη που διαθέτει την παραμικρή ταξική αντίληψη.

Οντως στις εκπομπές του ο ομολογουμένος χαρισματικός (το θέμα είναι σε τίνος την υπηρεσία θέτει το χάρισμα του) σατιρικός καλλιτέχνης κάνει  ένα χαρμάνι λαϊκισμού για τους διεφθαρμένους πολιτικούς, και τους άθλιους μνημονικούς δημοσιοκάφρους σερβίροντας το με «κρύες» ατάκες και σεξουαλικά υπονοούμενα, βγάζοντας το παντεσπάνι του, περνώντας ταυτόχρονα τα μηνύματα που του υποβάλλουν οι εργοδότες του.

Η γενική μας άποψη ήταν και παραμένει ότι πολύ δύσκολα το σύστημα θα έβρισκε καλύτερο αμορτισέρ για να εκτονώνει την λαϊκή δυσαρέσκεια –έστω σε κάποιο βαθμό- απ’ τον "εθνικό μας διασκεδαστή", γι’ αυτό έχει και την «ασυδοσία» να λέει κάποια σωστά πράγματα.

Εδώ και χρόνια έχουμε τοποθετηθεί από το μπλογκ μας αλλά και από την ιστοσελίδα μας ξεκάθαρα για τον ρόλο και τις πολιτικές σκοπιμότητες που υπηρετεί αυτός ο τύπος (εδώ και εδώ δυο χαρακτηριστικές τοποθετήσεις μας)


Να προσθέσουμε –και να παραθέσουμε το σχετικό βίντεο- την αναφορά που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Εχει το παραμικρό χρώμα σάτιρας η συγκεκριμένη αναφορά; Ή έστω έχει καμιά σχέση με πολιτική κριτική;
Εκτός από χαιρεκακία τι άλλο αποπνέει η συγκεκριμένη αναφορά;

Είναι τυχαία ή έχει σχέση με την χθεσινή καταγγελία της Ζωής Κωνσταντοπούλου που έκανε λόγο για παραβίαση των γραφείων της επιτροπής αλήθειας και αλλαγή κλειδαριών στην βουλή, μιλώντας για Νεομνημονιακή αλητεία;

Πάντως η πρώην πρόεδρος της βουλής δεν άφησε αναπάντητη την συγκεκριμένη στάση του Λαζόπουλου μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας στο f/b

Υ.Γ. Κάναμε μια παρέμβαση στο βίντεο. Επειδή το πρώτο τραγούδι ήταν το "Οπως λάχει, εμείς οι βλάχοι" και σύμφωνα με το   youtube αυτό έχει "πνευματικά δικαιώματα" και ολόκληρο το βίντεο δεν είχε ήχο το αντικαταστήσαμε με ένα παρόμοιο.  
 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:32 π.μ.

Λαζόπουλος το γραφείο τύπου του Μαξίμου, απορώ γιατί ασχολείστε μ αυτόν τον ξετσίπωτο δήθεν, ο Τσιπρας έχει κάθε λόγο να τον υποστηρίζει πηγαίνοντας όλο το υπουργικό συμβούλιο στην παράσταση του εξάλλου του το όφειλε μετά από τόσες προπαγανδιστικές παραστάσεις που έχει κάνει το τσαντίρι υπέρ του.

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2015 στις 8:21 μ.μ.

Ο Λαζόπουλος, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, δεν έχει καμιά σχέση με έναν καλλιτέχνη που διαθέτει την παραμικρή ταξική αντίληψη!!
ο Λαζόπουλος θα λυσει το προβλημα της ανικανοτητας των μαιληδων του περισσου!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger