Home » , » Η επιστροφή των Δρακουμέλ. (Ηχητικό)

Η επιστροφή των Δρακουμέλ. (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 | 12:06 π.μ.

  Γράφει ο mitsos175.

Τελικά η πλάκα στη ΝΔ δεν τελειώνει ποτέ. Ο ιός Μητσοτάκης, ο Κούλης, είναι νέος πρόεδρος της ΝΔ! Το γαλάζιο ερείπιο άλλαξε ιδιοκτήτη. Στα έλεγα Καραμανλή δεν με άκουγες, αν δεν φροντίσεις εσύ το χωράφι έρχεται άλλος και στο οργώνει.

Και τώρα Αντωνάκη μου, Κωστάκη μου, ετοιμαστείτε για σούβλισμα. Ναι ξέρω ότι ο Σαμαράς έκανε συμφωνία με τον Κούλη, αλλά θα έχει ακούσει ασφαλώς για το πόσο "καλόπαιδο" είναι ο Κυριάκος.

Τελικά η ΝΔ είχε τη μοίρα των αεροδρομίων, των τραπεζών και υπόλοιπων οργανισμών. Την πήραν οι Γερμανοί. Για να πληρώσουν βέβαια τα χρέη της ούτε λόγος. Μόνο η οικογένεια Δρακουμέλ πληρώθηκε από τα αφεντικά, τους τοκογλύφους, για όλη τη δοσίλογη διαδρομή της. Τζάμπα στήριξαν το Σαμαρά, Τζάμπα η Ντόρα ήταν η πιο φανατική οπαδός του Μνημονίου όλα αυτά τα χρόνια; Τζάμπα οι εξετάσεις του Κούλη στις διώξεις υπαλλήλων; Για την Οικογένεια Μητσοτάκη τίποτε δεν είναι δωρεάν.

Οι πλούσιοι που ήταν πίσω από τη γαλάζια συμμορία αποφάσισαν: Κυριάκος. Σίγουρα πράγματα. Μέσα στα σκάνδαλα για να είναι του χεριού τους, νεοφιλελεύθερος μέχρι θανάτου (κάθε νέου ή ηλικιωμένου), είναι εγγύηση πως θα κάνει ότι ακριβώς του πουν, χωρίς τα ενοχλητικά κλαψουρίσματα του τύπου "δεν μπορώ, γιατί θα με ρίξουν".

Ο Μπαμπάς έχει κάνει ήδη λίστα για όσους θα βάλει πρώτα στο φούρνο καθώς και για όσους θα τσιγαρίσει με κρεμμυδάκια. Νικητής και τροπαιούχος αναδεικνύεται η Siemens. Νομίζω πως πρέπει να βάλει τον Κούλη στη διαφήμισή της. "Τα προϊόντα μας αντέχουν καλύτερα από άλλες εταιρίες. Χάιλ Μέρκλελ!"

Μεγάλος χαμένος ο Καραμανλής. Είναι σίγουρο, ότι δεν το περίμενε. Τώρα, αν και το ποσοστό του Μεϊμαράκη δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο, έχασε τα πρωτεία. Ο Μητσοτάκης θα μοιράσει τις καρέκλες κατά πως τον συμφέρει, ακονίζοντας τους κυνόδοντες του, ώστε να εκδικηθεί. Η εκδίκηση θα έχει τόκο, πανωτόκι και καθώς περίμενε πολύ καιρό, θα είναι σκληρή για τους αντιπάλους του στο κόμμα. Θαυμάσια!

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχασε και ο ΣΥΡΙΖΑ, ας κάνουν όμως λίγη υπομονή. Ο γαμπρός άλλαξε, ο γάμος θα γίνει. Τη νύφη θα την πληρώσουν οι εργαζόμενοι κι οι συνταξιούχοι. Ο Μητσοτάκης ήταν κερδισμένος από τον α' γύρο. Ο Μεϊμαράκης ήταν καμένο χαρτί από τις Εθνικές Εκλογές και πιστεύω ότι έγινε όλο αυτό το σκηνικό στη ΝΔ για να στρώσουν το δρόμο στον Κυριάκο.

Το τι θα γίνει τώρα είναι προβλέψιμο: Θα φορτώσουν τα λάθη στους προηγούμενους, ενώ η ΝΔ θα εξακολουθήσει την ίδια απαράλλαχτη πολιτική. Με τα ρουσφέτια της, τα ψέματα, το νεοφιλελευθερισμό, τις μίζες και την ανθρωποφαγία.

Ο θρίαμβος του Κώστα Μητσοτάκη πάντως είναι Ιστορικός γιατί ανάγκασε τον αιώνιο αντίπαλο του το Σαμαρά, να στηρίξει τον Ιό του στο Β΄ Γύρο. Αυτό κι είναι απάνθρωπο βασανιστήριο. Αλλά αιώνες ραδιουργιών, αποστασίας και δοσιλογισμού δεν ήταν δυνατό να δώσουν άλλο αποτέλεσμα.

Σήμερα πραγματικά ο Δρακουμέλ είναι χαρούμενος. Περισσότερο από όταν ο Αντώνης έχασε εκλογές και δημοψήφισμα. Έχει έτοιμη τη στρουμφόσουπα στο πιάτο και σκοπεύει να την απολαύσει μέχρι την τελευταία κουταλιά. Όσο για τους εσωκομματικούς του αντιπάλους "Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει"...

ΥΓ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα χάσει επειδή ο Κούλης έγινε αρχηγός στη ΝΔ. Αντίθετα θα κρατηθεί λίγο ακόμα αφού τοποθετήθηκε τσοπάνης στα γαλάζια γίδια από τους πιο άχρηστους παγκοσμίως. Θα χάσει, επειδή ψήφισε Μνημόνιο, επειδή έγινε σαν τη ΝΔ. Να το ξέρουν.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

11 Ιανουαρίου 2016 - 12:55 π.μ.

Κακή εξέλιξη η ανάδειξη του σκληρού νεοφιλελέ τσογλανάκου.
Και μόνο η ικανοποίηση του "Σκά(ε)ι" φτάνει......

11 Ιανουαρίου 2016 - 1:12 π.μ.

Ο ιός Μητσοτάκης... βρε λες;;;

Ανώνυμος
11 Ιανουαρίου 2016 - 1:18 μ.μ.

Ο ιός και όχι υιός (= γιος) Μητσοτάκη δρα μολύνοντας τα πάντα, ενσωματώνοντας το γενετικό του υλικό σε οτιδήποτε, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα για τον πολλαπλασιασμό του. "Οι ιοί χαρακτηρίζονται, κατά συνέπεια, ως υποχρεωτικά παράσιτα,".
Τα κύρια συμπτώματα είναι αποστασία, δοσιλογισμός, αύξηση της διαφθοράς, μίζες, απάτες, ψέματα, εμφάνιση γαλάζιων κηφήνων σε οργανισμούς, ΔΕΚΟ, δημόσιες θέσεις, ραδιουργίες, σαπίλα και διώξεις. Η ασθένεια είναι ανίατη, ενώ ο θάνατος των εσωκομματικών αντιπάλων βέβαιος. "Ας είναι ελαφρύ..." κλπ- κλπ.
Ως εκ τούτου η ΝΔ υποτροπίασε και θα ψοφήσει σύντομα, όσο κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ της δίνει το φιλί της ζωής. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κυνισμό, την έμφυτη ανθρωποφαγία, την απύθμενη κακία των Δρακουμέλ και στην απίστευτη χαζομάρα του Κούλη, αυτό το "τάκα τάκα τάκα τα" του μυαλού του, που δεν ξέρω από που μπορεί να το πήρε. Η ΝΔ τέλειωσε, τώρα αρχίζει η αποσύνθεση.
Ευχαριστώ για τα σχόλια σας. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger