Home » , » Δημοσκοπήσεις: Ό,τι του φανεί, του Λωλοστεφανή.

Δημοσκοπήσεις: Ό,τι του φανεί, του Λωλοστεφανή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 | 12:39 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Δεν μπορεί να μιλάνε σοβαρά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν τους πιστεύει κανείς. Ακόμα κι οι ίδιοι που βγάζουν τέτοια γκάλοπ δεν νομίζω πως τα εννοούν. Δημοσκοπήσεις σαν αυτές των τελευταίων ημερών τις βγάζουν μόνο μια μέρα το χρόνο: Την Πρωταπριλιά.

Οι σκοπιμότητες είναι παραπάνω από εμφανείς. Ανάλογα με το ποιός παράγγειλε το γκάλοπ τα ποσοστά τραβιούνται τόσο, που κι από λάστιχο να ήταν, θα έσπαγαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν λέει πως προηγείται οκτώ μονάδες! Όχι, 108, γιατί να τσιγκουνευόμαστε; Περίπου το ένα τέταρτο μας λένε, ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Κόψτε κάτι, για την ακρίβεια κόψτε τις 8 μονάδες. Στο 17 σας βλέπω πάλι. Μη σας πω πολύ είναι. Έχετε κάνει έργο βλέπετε. Έργο θρίλερ με πολύ κακό τέλος.

Πού είναι εκείνες οι εποχές που σας έριχναν στα γκάλοπ, αλλά στην πραγματικότητα ήσασταν πολύ μπροστά, γιατί ο κόσμος πίστευε σε σας; Τώρα πιστεύει ότι είστε "απατεώνες, λαμόγια, δοσίλογοι, ψεύτες του κερατά, χαραμοφάηδες, ανίκανοι και γελοίοι". Την ίδια γνώμη έχει για όλους σχεδόν τους κηφήνες της Βουλής. Για τη ΝΔ μάλιστα έχει ακόμα χειρότερη.

Αλλά τα ΜΜΕ μας λένε ότι ο Κούλης είναι "καταλληλότερος"! Δεν θέλω να τους χαλάσω τη φαντασίωση, αλλά ξέρετε τι παθαίνει κάθε φορά ο "καταλληλότερος στις εκλογές"; Νίλα. Ρωτήστε το Σημίτη, τον Καραμανλή, το ΓΑΠ, το Βενιζέλο, το Σαμαρά... Όμως τόσο τα γκάλοπ που παραγγέλλει η ΝΔ όσο και αυτά του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ένα κοινό: Τον κατασκευαστή. Γερμανικά, μνημονιακά κουραφέξαλα. Αν δεν ήξερα, ότι ο Γκέμπελς τα τίναξε, θα έλεγα πως είναι δικά του δημιουργήματα.

Αν προσέξετε, τόσο από πλευράς ΝΔ όσο κι απ' το ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να μας περάσουν κάτι άλλο εκτός από τα ποσοστά. Ότι τάχα θέλουμε το Μνημόνιο, τα μέτρα. Επιμένουν να εξευτελίζονται. Μετά το δημοψήφισμα και το "ντέρμπυ" των εκλογών που ακολούθησαν, είχαμε ησυχάσει λίγο. Οι εταιρίες, οι οποίες, αν έριχναν στην τύχη νούμερα μπορεί να έπιαναν κάποιο, κατάλαβαν ότι ήταν κακό για τις ίδιες, να λένε ανοησίες. Όχι μόνο δεν τους πίστευε ο κόσμος, αλλά κοίταζε ποιόν προωθούσαν, για να τον μαυρίσει.

Τώρα όμως οι τοκογλύφοι βιάζονται να φάνε κι άλλα. Έτσι μας λένε διάφορα. Όπως ότι οι περισσότεροι θέλουν το Ασφαλιστικό! Ότι τάχα "οι προτάσεις της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση θα δημιουργήσουν ένα βιώσιμο και δίκαιο σύστημα"! Αν δεν ήταν τραγική η κατάσταση, θα γέλαγα. Δεν νομίζετε εκεί στην Αυγή, ότι το χοντρύνατε; Για κάντε μια βόλτα, να δείτε τον κόσμο, που είναι συγκεντρωμένος. Πιστεύετε πως συγκεντρώθηκαν υπέρ του ασφαλιστικού, ότι φωνάζουν "φορολογήστε μας, κι αλλά μέτρα"; Είπαμε να πούμε μερικά αστεία, αλλά εσείς το παρακάνατε.

Άλλο αν θεωρούν τη ΝΔ χειρότερη. Ας λένε ότι θέλουν στα ΜΜΕ. Μέχρι να αποφασίσουν οι Γερμανοί να δώσουν το δακτυλίδι στο Μητσοτάκη, τον κορόιδευαν κι οι πέτρες. Ως κι ο Άδωνης, το τούβλο. Ο κόσμος γύρισε την πλάτη σε όλους. Το τι θα κάνει, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο, το σίγουρο είναι, πως δεν θέλει Μνημόνια, έχει περάσει το όριο της αντοχής του εδώ και πολύ καιρό. Επίσης είναι πιο οργισμένος από ποτέ.

Οι τοκογλύφοι νομίζουν πως, αν πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έρθει η ΝΔ πάλι για να συνεχίσει να βασανίζει τον κόσμο. Έχουμε εντελώς αντίθετη γνώμη. Ότι τερτίπια κι αν σκαρφιστούν, η πραγματικότητα θα τους διαψεύδει. Μάλιστα η σημερινή κατάσταση κάνει τους ανθρώπους να σκεφτούν, να δουν τις Αιτίες κι είμαι σίγουρος, ότι η ώρα που θα διαλύσουν μια για πάντα τους φαύλους και το σάπιο οικοδόμημα τους, δεν θα αργήσει. Το χω πει ξανά: Ας κάνουν δημοσκόπηση για το πως θα τιμωρηθούν οι δοσίλογοι από τα θύματα τους. Αυτό θα τους χρειαστεί πραγματικά. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger