Home » , » Τα λόγια ενός βαμπίρ.

Τα λόγια ενός βαμπίρ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016 | 4:31 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ακόμα και να θέλαμε να ξεχάσουμε, η νέα πληγή που λέγεται Κούλης Μητσοτάκης δεν πρόκειται να μας αφήσει. Μας υπενθυμίζει κάθε μέρα με πολλούς τρόπους την αλαζονεία, τον κυνισμό, την απανθρωπιά του Νεοφιλελευθερισμού.

Ατάκες των Δρακουμέλ λοιπόν για να θυμόμαστε με τι έχουμε να κάνουμε:

1) 1988, Λονδίνο. Ο σημερινός Επίτιμος, τότε αρχηγός της ΝΔ μιλάει για τον Κοκό και το στόμα του στάζει μέλι. "θεωρώ ανφέρ (δηλαδή άδικο) τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθη το δημοψήφισμα (για το πολίτευμα)"! Ω ναι! Βλέπεις δεν ήταν σαν τις εκλογές που βγήκε ο Κούλης. Να λέει "νικήσαμε" πριν κλείσουν οι κάλπες. Ή είναι ο προφήτης ο Κυριάκος, ή η δουλειά ήταν στημένη.

2) 1993: 0+0=14% Πρωθυπουργός πια προσπαθεί να μαγειρέψει και τα μαθηματικά. Για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση μέχρι τότε, δεν δίνει τίποτα, ούτε ψίχουλο αύξηση, ενώ ο πληθωρισμός ήταν στα Χάι του. Αϊνστάιν μου εσύ.

3) Της ίδιας χρονιάς, γιατί η εξουσία εμπνέει. "Σε δέκα χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει". Αναφέρονταν στο πρόβλημα με την ονομασία της FYROM, που και ο ίδιος συνέβαλλε στη δημιουργία του για εθνικιστική καπηλεία και αποπροσανατολισμό. Ξεχνιούνται αυτά;

4) Το 2013 με τη φράση "Οι ηλικιωμένοι ζούν πολύ"! μας φανέρωσε πως πιστεύει ότι πρέπει να λυθεί το Ασφαλιστικό, ώστε να βγούμε από την κρίση: Με ευθανασία! Φιλάνθρωπος ανθρωποφάγος, όπως πάντα. Επαναλαμβάνω αυτό που είχα πει τότε: Εύχομαι όλοι οι ηλικιωμένοι να είναι γεροί και να ζήσουν πάρα πολλά χρόνια σε πείσμα των κηφήνων που θέλουν να τους ξεκάνουν. Μην πείτε τίποτα για τον ίδιο, καθώς τον εαυτό του τον θεωρεί νέο. Για Δράκουλας είναι όντως μπέμπης.

5) Παντός καιρού και κηδείας πολιτικού αντιπάλου. "Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει". Συνοδεύεται πάντα με το χαμόγελο του χαιρέκακου.
Είναι μόνο όσα θυμάμαι, τα πιο χτυπητά. Έχει πει κουταμάρες με τη σέσουλα. Αλλά τώρα βρήκε άξιο αντικαταστάτη:

6) "Καλώ τον κ. Τσίπρα να παρέμβει, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα άμεσα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θα πει στους ξένους επενδυτές που θα δει στο Νταβός την ερχόμενη εβδομάδα με τις Σκουριές κλειστές". Θα πέσει φωτιά στο Νταβός, αν δεν καταστραφεί το δάσος στη Χαλκιδική. Θα κλαίνε οι τραπεζίτες μαζί με τους κροκόδειλους, αν δεν βουτήξουν το χρυσό.

Αγωνιστή μου εσύ! Κούλης, "το παιδί της εργατιάς". Τους ψηφοφόρους του σκέφτεται ρε "ο αλτρουιστής". Το Μπόμπολα, τη Siemens, τα κανάλια, τις τράπεζες, τους εφοπλιστές, το ΣΕΒ... Πόσοι τον ψήφισαν; Κάπου 170.000 (176.297). Το 1,7% των ψηφοφόρων δηλαδή. Αν αφαιρέσουμε το ποσοστό της μαλάκυνσης, μένει το 1% που έχει όμως την πλειοψηφία του πλούτου.

Αμ για ποιόν θα νοιάζονταν ο Κούλης; Για τον άνεργο, τον άστεγο, τον υπάλληλο; Για τα αφεντικά τσακίστηκε να βγάλει ανακοίνωση. Κι όταν νεοδημοκράτες, καταλάβετε ποιον πραγματικά σας έβαλαν αρχηγό τα SS, τότε θα είναι αργά. Θα έχει ψηφίσει μαζί με τον Τσίπρα καμιά ντουζίνα Μνημόνια ακόμα.

Τουλάχιστο θα ανασκολοπίσει το Σαμαρά. Κάτι είναι κι αυτό, γιατί αν περιμένεις από το ΣΥΡΙΖΑ... Μετά όμως θα μας παλουκώσουν όλους. Μητσοτάκης παιδί μου, οικογένεια αιμοβόρων αρπαχτικών αναντάμ παπαντάμ. Τα σκόρδα γρήγορα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Ιανουαρίου 2016 στις 4:24 μ.μ.

Κουτσο αλογο για την αστικη τάξη, την διαπλοκή και το εφοπλιστικό - κατασκευαστικό λομπυ θα αποδειχθει και ο μητσοτακης.
Οσες φορες και να μας υπενθυμιζει το κκε (κομμα των αυταπασχολουμενων, των μικροαφεντικων, των "φτωχων αγροτων" κλπ με λιγη εργατική σάλτσα) το συνθημα "τι πλαστηρας τι παπαγος".


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger